Sevgilim neden boyle? iliskimizde bi sorun mu var?

Merhaba arkadaslar ben sevgilimle 6 yildir beraberim 2 aylik da nisanliyiz. Sevgilim cok iyi ve bana bebek gibi davraniyor istedigimi yapiyor istedigimi aliyor ve birbirmizi cok seviyoruz. Ama soyle ki ben gayet guzel bi kizim ama disarda sevgilim yokken suslenmeyi sevmiyorum. Sade sevgilimle gezerken suslenmek istiyorum ve hep onunla bulusmadan cok ozen gosteriyorum kendime. Ama nedense suslenmedigim ozen gostermedigim halde disardaki erkeklerden daha fazla iltifat aliyorum. Bugun yine suslendim ozen gosterdim kendime sevgilimle buluscaz diye eve gidene kadar 1 kez bile guzelsin demedi. Disarda sevgilim yanimda oldugu halde hep erkekler bakip duriyor ama ben sevgilimin bana oyle bakmasini istiyorum. eve gittigimizde ilk dedigi sey sen bulasiklari yap askim ben banyoya giricem. Sonra cikinca geldi beraber bulasiklari halletik sonra ben triplendim ve dedimki bulasiklari yap diye biliyosun ama bana guzelsin diyemiyosum ve bunu daha oncede dile getirdim daha fazla iltifat etse mutlu olicagimi. Hala sinirliyim sence haksizmiyim ve neden boyle yapiyor.

Sevgilim neden boyle? iliskimizde bi sorun mu var?