Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. bekarsan pişman olmazsın ama evliysen pişman olursun. çünkü insan beyni hep kendinde olmayanı arzular..
anlayışlı bi eşiniz yoksa pişman olursunuz. ama anlayışlı bi eşiniz varsa da aşk bitince yine pişman olursunuz. evlilik yerine sevgililik daha güzel bence. Çünkü evliliği yürütmek için gerçekten aileleri karıştırmayacağınız bir olgunlukta olmak gerekiyor. Anne ve babalarınızdan bişeyler saklayacaksınız demek oluyor bu. yoksa iki tarafta birbirinini dolduruyor ve finalde bum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben evlenmedim ama tahmin edebiliyorum. Aşk ilişkilerinin en güzel dönemi sevgililik dönemidir ve evlendiğin o gün bu işin zirvesidir. İmza atıldıktan sonra taraflar artık zirveden yokuş aşağı inmeye başlıyorlar ve o yolun geri dönüşü yok maalesef her türlü dibe batıyorsun. O yüzden aşkını resmi makamlara tebliğ etmeden yaşamak bence en hayırlısı.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda önce evlenirler birlikte yaşarlar çocuk yaparlar bir süre daha birlikte yaşarlar sonrada ayrılırlar benim çevremde evlenip de çocuk yapmadan ayrılmayan yoktur varsa da emin ol aradaki olan aşk kalmamıştır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılEn kötü evlilik bile olsa dünyanın sonu değil, neyse ki medeni kanunumuz bu konuda epey gelişmiş ve gerekirse mağdur tarafın hakkını koruyor. Evlendin olmadı mı? Ayrılmak zor değil.
03 Yorumla- 1 yıl
Çocuk olmadigi surece evet kolay. Tekrar evlenmek biraz zor olabilir tabi ona bir sey diyemem ulkemiz boyle maalesef, şu bir gercek ki kimse mutlu olmadigi evliligi surdurmeye mecbur degil.
Yapay Zeka Cevapladı
Evlenince her şey güllük gülistanlık olmayabilir canım 🌸. Bu, hayatın doğal bir parçası. Eşinle iletişim kurmanın, problemlere birlikte çözüm üretmenin nasıl büyük değişiklikler yaratabileceğini tahmin edemezsin. Evlilik, iki kişinin sürekli olarak birbirini anlamaya çalıştığı bir yolculuk 🔄. Kendine ve eşine biraz zaman tanı, belki de beklediğin mutluluk çok uzakta değildir. Eğer gerçekten mutsuzsan, profesyonel bir destek almayı düşünebilirsin 💕. Unutma, her daim en önemlisi senin mutluluğun! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, evlenmedim henüz ama sonradan pişman olmamak için seçimimi çok dikkatli yapmaya çalışıyorum bu konuda yani son ana kadar gözlemliyorum o yüzden.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Evlendim pişman oldum ayrıldım
11 Yorumla- 1 yıl
profilindeki kız kim tanıdık geldide
Gizli Üye(30-35)1 yılAsik iken evlenmeyin , evlenmeden once sinyalare dikkat edin.
Goz ardi etmeyin , duzelir diye beklemeyin. Insanlar degisir , ama kendisini gelistirmek isteyenler icin gecerli. Evlendikten sonra o perde kalkiyo. Toz pembe gordugunuz hersey sim siyah olu veriyo..46 Yorumla- 1 yıl
Seks ten de zevk alinmiyo dimi
Cevap sahibi1 yılKonu sks degil ya pff. Sksle bozmusunuz kafayi yemin ederim
- 1 yıl
O zaman sorun yok devam
Cevap sahibi1 yılAbazalarin dusuncesi iste yapacak birsey yok
- 1 yıl
Yok ya simsiyah ta bir renktir elbet bir çözümü vardır yeterli hür ve müstakil ol
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBenim aklım her zaman aynıydı ve bunun için hiç evlenmedim ve bugün de aynı şeyi savunuyorum, Kendi adıma da bir başkasının adına da söyleyebilirim ki evlenmeyin Ama sevin çok fazla sevin ve sevdiğiniz kadını çok fazla mutlu edin ama sakın ola bu mutluluğu bozacak bir resmiyet gerçekleştirmeyin , Bunu yapmazsanız bence gerisi sadece mutluluktur
16 Yorumla- 1 yıl
Dediğin gibi oluyor ilk başlarda. Dayatma olmasa zaten onca prosedür resmi işlem koşturmaca olmaz. İnsan rahat yaşamalı severek anlayarak aşkını tüketmeden yaşamalı
1 yılEvlendim çünkü aşk yoktu güven üzerine kurduğumuz ve kafalarımız uyuştuğu için kurallardan sonra bi kere pişman olmuşluğum yoktur. Güve saygı sonra sevgi gelişti ilişkimiz 8 sene oldu her sorunlar oldu evet ama kopamadık birbirimizden başka kimsemiz olmadığını anladıktan sonra gerisi boş...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılKolay olsaydı imtihan olmazdı. Dinin yarısı evlilik o yüzden sabır gerekiyor bence. Ben evlenmedim sevgililige kadar sabrim var 😊
43 Yorumla- 1 yıl
Yanlış bir şey yapmazsın inşallah. Olmuyorsa boşanma gibi bi seçenek var onu degerlendir. Ama emin ol başkası da mükemmel değil. Ufak tefek şeyler herkeste oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Evlilerin de hep ayni lafi. Yok bekar olacaktim ki felan. Valla bekarim ve mutluyum sizin yapmak istediginiz herseyi biz bekarlar yapiyoruz. He evlensem de degisen bisey olmaz hic de piaman olmam. Cunku sizler eziksiniz.
06 Yorumla
1 yılbekarım göördugum kadarıyla cogu kişi pşişman hatta çevrem boşanan dolu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılAynı evin içine girince durum farklılaşıyor
10 Yorumla bu yanlış insanın sebep olduğu bir şey sanki. Yani daha gençsiniz. Sevmiyorsanız boşanır evlenirsiniz. Ancak her zaman yapıcı olmakta fayda var sanki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşan o zaman , evlisin ve burdasın. Herhalde görücü usulü kurbanlık koyun gibi pazarladı ailen seni.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBu site sayesinde evlilikten sogudum zaten istemiyordum su an mumkunatı dahi yok
22 Yorumla- 1 yıl
Neden mümkün olamaz
Neden bence evlenmek en doğru şey ama seçtiğin eş adayının da düzgün biri olmalı o seni sen onu idare edebilmelisin
08 Yorumla
1 yılİyimi bekarim herkes pişman neredeyse.
Yoksa bilerek mi pişmanım diyosunuz biz evlenmeyek diye 😂
01 Yorumla
1 yılHerkes aynı etrafımdakı.. Pısmanlık duyuyor herkes.. Cok acı gerçekten.. Benı bır ıkı adım daha gerı atıyor
02 Yorumla- 1 yıl
Bılıyorum amam benım hayatımdakı herkes evlıler yanı isyanlarda
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılKadın ruhundan anlayan ve kadının ne demek istediğini bilen binerkek olduğunda aslinda çok kolay evlilk :)
02 Yorumla- 1 yıl
:) evli olduğum için az çok kafandakileri tahmin ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden evliler hep böyle diyor çoğunluk yani buradaki amac ne acaba öyle diyen kere vakiyorum sevgi yok mutduuz
02 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar dada var hoduk onlarda bana denk gelio
Gizli Üye(30-35)1 yılBen eşim bana karşı çok ilgisiz ben sürekli onu arzuluyorum istiyorum fakat ayda 1 oda belki benimle birlikte oluyor bu durum çok canımı sıkıyor ama bakalım gidiyoruz hala
17 Yorumla- 1 yıl
Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi1 yılAldattığını tahmin etmiyorum yapmaz böyle bir şey sadece bu konuda isteksiz onun haricinde bir sorunumuz yok tek sorunumuz bu buda sadece benim acımdan sorun onun için hiç olmasa bile olur
Cevap sahibi1 yılOnun beni aldattığını düşünmüyorum ama ben onu aldatıcam bu gidişle
1 yılBu detayı bu sitede paylaşmak demek aç kurtları sürü şeklinde üstüne çekmek demek sjsks
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle yaptığını söylemedim ama sitede kanı bozuk üye bi hayli fazla.
1 yılEşin sana şiddet uygulamıyorsa sana değer veriyorsa çocukların için şans vermelisin
13 Yorumla- 1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Evliler genelde evlenmemek istiyor... Evli olmayanlar da evlenmek... Neyi seçeceğiz
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişi olmadığı için bende boşandım doğru kişi huzur verir
20 Yorumla Ben olsam hiç pişman olmam tabi kötü biri değilse. Her gece bir erkekle yatmak gibisi var mı?
22 Yorumla- 1 yıl
Çok mu isteklisin
- 1 yıl
Ne güzel bi yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 1 yılDemekki bende sizin sonraki aklınız var derrrmişim jfjfjfkfk bacım nasip ya. Allah yazmış evlenmişsin. Allah mesut etsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulamadan evlenirsen öyle olur, nerde sinir krizi geçiren psikopat var kızlar gidiyor erkeksi diye evleniyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılHayatımdaki en büyük Hata
Bir daha mı Yatırıp s! kseler Evlenmem!02 Yorumla- 1 yıl
Ne yaparsan Yap Nankörlük Görüceksin Derler di Gördüm
1 yılPeki şimdiki aklın boşanmamak için nasıl bir bahane sunuyor sana?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik birçok aşkı bitiriyor hele Çocuk olduktan sonra her şey daha zorlaşıyor sorunlar başlıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. 125 yorum gelmiş.. diyecek bişey bulamadım.. işte aşk olunca söz konusu insanın demek ki gözü kararıyor görmüyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılEvliliği oyuncak sananlar evlilikte özgürlük arayanlar iyi günde varken kötü günde kaybolanlar siz lütfen evlenmeyin ya
00 Yorumla
1 yılPişman değilim de daha iyi olabilir dediğim şeyler oluyor.
Neden pişman oldun010 Yorumla- 1 yıl
Senin adına üzüldüm.. Bunu önceden anlamak imkansız evet.. Kaç yıllık evlisin
- 1 yıl
Sanırım çocuk var o yüzden ayrılamıyorsunuz
- 1 yıl
Ama bence yanlış yapıyorsunuz. Çocuğunuz için hayatınızı mahvetmeyim. Ayrıca ilerde onun da hayatında kötü etkileri olacak
- 1 yıl
Özür dilerim biraz bilmeden ahkam kestim givi oldu. Aileniz yardımcı olmaz mı
- 1 yıl
Lütfen.. Kaç yaşındasın 27 mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani herkesin çevresinde vardır mutlu olanıda var bin pişman olanıda var ne olacağını bilemiyor insan
00 Yorumla
1 yılEvlilik bu devirde resmen delilik çok yanlış yapmışsınız valla
02 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. sırf evlenmek için evlenenler genelde pişman yapman öyle şeyler
02 Yorumla
1 yılMesela örnekleyebilir misin? Ve nasıl olmasını isterdin diye de merak ediyorum
010 Yorumla- 1 yıl
Kadın ruhundan anlasın ya. Kadının ne istediğini bilsin. Sevgi versin ilgisini eksik etmesin bir bebek gibi sevsin ya. Kadın zaten sadece bunu ister ama cok görüyolar işte. Bunları ona anlatınca ne istersen alıyorum istediğin yeri geziyosun paran var sana bakıyorum daha benden ne istiyosun sen diyo. İstediğim beni sevdiğini göstermesi ya
- 1 yıl
Bu durum onun daha evlilik olgusunu tamamlayamadığını gösterir. Cidden böyle insanlar evlenmemeli... Evlendikten sonra en çok eşini sevmeli her şeyden önce ona değer göstermeli benim bildiğim kadarıyla ki şu devirde bunu yapacağın ilişkilerde insanlar hep ev araba soruyor malı mülkü insandan fazla düşünen kişiler kapatılmalı
- 1 yıl
Böyleyiz ama bunu hanımefendilere aktaramıyoruz mu onlar mı böyle olanı istemiyor anlam veremiyorum doğrusu neredeyse gördüğüm bütün kadınların tercihi öncelikli evi arabası var mı oluyor
- 1 yıl
Nasıl tamam dedin tamamen sevgiye bağlı mı
- 1 yıl
Görünen köy uzakta değilmiş yani
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun. Kalbi güzel gözü eşinde insanlara rastlarız inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEşini tanıyamamış olmanın pişmanlığını mı yaşıyorsun?
01 Yorumla Disaridan gelecek en ufak kivilcim bile hosuna gider artik
015 Yorumla
1 yılPişman olsam olsam eve istediğim saatte gelemediğim için olurum sanırım ileride
08 Yorumla- 1 yıl
İstediğim saatte. Mesela eğleneceksem gece geç saaatte 1-2 falan
- 1 yıl
Niye belki herkesin karısı senin gibi değildir
- 1 yıl
İyi de her eşle de eğlenilemiyor ki. Muhafazakar olsa o saate kadar eğlenemezsin, fazla uçuk kaçık olsa o zaman da peşinde koşturmaktan eğlenemezsin o yüzden eş olması gece her zaman eğlenebileceğimiz anlamına gelmez ki hem bazen insan sadece erkek erkeğe de eğlenemek isteyebilir
- 1 yıl
ben de her zaman demedim ki zaten
Herkes evlendi diye sorgulamadan evlendin, kıvran şimdi Sümeyye
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yanlış insan pişman eder.
51 Yorumla- 1 yıl
Pişman eder öldürür de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılişte gel de anlat ben bekarım mahfettiler beni resmen böyle bir baskı yok
020 Yorumla- 1 yıl
ordulu musun
- 1 yıl
ne oldu seni neden pişman ettiler
- 1 yıl
ne yaptı ki hangi huyu mesela
- 1 yıl
biliyorum biraz benim yapımda da var ama evli bir adamın narsist olma şansı yok ki
- 1 yıl
bak az önce dedim ya sana narsist bir adam evlenince öyle olamaz.. çünkü hayatında aynı yükü paylaşmaya söz vermiş biri var.. sen bakma bana ben bekarım sorumluluğum yok bir kadına karşı.. ama evlilik başka bir durum ordulu
- 1 yıl
erkeklik eşine dünyayı dar etmek dışarıya şirin görünmek değildir.. kusura bakma ağır konuşuorum ama iyice aile ilişkileri zıvanadan çıktı
- 1 yıl
iyi de buna niye üzülüyorsun ki sen de sohbet muhabbet et.. yani kocan oldugu için olumsuz bir şey dememeye çalışıyorum ama evlilik bu değil ya.. ama sen de kendi yoluna bak takılma
- 1 yıl
sana aldat demiyorum bak yanlış anlaşılmasın sadece değer vermiyorsa kıymet bilmiyorsa kendini üzme diyorum.. ordu güzel yer temiz hava al çık dışarı gez evde isen kendini sıkma
- 1 yıl
istanbulu hiç görmedim de :) ama ordulu kız arkadaşlarım olmuştu gezerek sevmiştim orduyu.. ben cumaya gideyim devam ederiz :)
- 1 yıl
Bilmiyorum ki kardeşim şimdi sana ne diyeyim. Tabii ki de evlenmeden önce birini tanımak çok önemli gerçekten. Aynı şey kız için de geçerli erkek için de geçerli. Gerçekten huyunu suyunu çok iyi bilmek gerekiyor. Gerçekten mutlu bir evliliğin olup olamayacağını gerçekten önceden kestirmek gerekiyor. Şimdi bizimkilere kalsa sadece kız olsun kiminle evlenirsen evlen gözüyle bakıyorlar. Annemle babamdan bahsediyorum. Yani onlara göre de rastgele biriyle evlen gitsin gözüyle bakıyorlar. Bu tür konular gerçekten biraz sıkıntılı konular. Doğru kişiyi bulmak çok önemli. Herkesin kendine göre aradığı bir insan tipi vardır kız veya erkek olsun hiç fark etmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılBekarım diyom neden evlenmedin deniyor istemiyorum işte demi inan cahillere laf anlatmak aşırı zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Şimdiki aklıma artık sahip olduğum için boşandım
10 Yorumla
1 yılMutlaka vardır ama bu evlilik fikrini kötü kılmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılPişman olanda var mutlu olanda ben pişman olan görmedim çevremde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik iyidir, evli olmayana saygı bile gösterilmiyor, değer verilmiyor adam yerine bile konmuyor, evli diilim ama keşke evli olsaydım da gerekirse bin pişman olsaydım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki aklım olsa bende evlenmezsdim ama bin pişman da değilim aslında
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bazı hastalarım evet pişman şen beden pişmansin peki
00 Yorumla
1 yılNeden ki, sana bunu dusundurecek ne yasadın, genelde bunu erkekler düşünür
00 YorumlaSenle yaşıtız ben de senin gibi düşünüyorum karım yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen pişmanmısın böyle bir eşe sahip olan birisini pişman etmezler herhalde
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAcaba spor yapıyormusun
Cevap sahibi1 yılDoğal şekilde böyle vücuda sahip olmak çok iyi eşin şanslı farkındadır inşallah 😂
Cevap sahibi1 yılBence hiç doğum yapmış gibi durmuyosun 😊
Cevap sahibi1 yılBence şanslı ben böyle bir kadının üzerinden gözümü ayırmam
Cevap sahibi1 yılYani çok dikkat çekiyorsundur bence 😊
Cevap sahibi1 yılHoşuna gidiyor mu rahatsız olurmusun sexsi ve çekici olduğun için 😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞimdiiki aklım olsa yolumu değiştiririm yazık harcadığım zamana
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılmaalesef öyle
Cevap sahibi1 yılBoşanamadın mi hala
Cevap sahibi1 yılBenim. Gibi
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ezelden beridir bekar yaşadım, bekar yaşarım. Hangi kadınla nikah masasına oturmuşum şaşarım! 🤨
10 Yorumla
1 yılİman zayifligindan kaynaklanıyor, herkes Avrupai hayat tarzına özeniyor ne edep. kaldi ne haya namus kavramını bitirdiler kızlar yatak
17 Yorumla- 1 yıl
Amaç bu aile yapisjni yıkmak kızlar yatak odasında giyeceği kıyafeti dışarda giyiyor
- 1 yıl
Alakasız mi yahu evlilikler niye bitiyor eşler birbirini niye aldatıyor araştır bi
- 1 yıl
Tamam işte pismna olanların bir kısmı eşini begenmiyor. disardaki kzilari veya erkekleri görünce evlilikteki pişmanlığın en büyük tkenleri sosyal medya ve dışardaki hayat
- 1 yıl
Tamamda buna iten işte açık saçık gezen edep haya bilmeyen kızlar işte ve sosyal medya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılTam uyum sağlayacak birini bulmak zor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSon günlerde bende aynı şeyi düşünüyorum. Olmayınca olmuyor işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla ve aslaaa evlenmezdim gereksiz aile bağları gereksiz insan yığıntıları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 evlilikten en az 8'inde dile gelmese de sıkılma ve pişmanlık yaşanıyor, kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBende öyle ama geçti artık. Evlenmeden ne güzel hayat yaşanırdı.
00 Yorumla
1 yılBu durum kiminle evlendiğin ve evlendikten sonra iki tarafinda geçirdiği değişim ile alakalı , belliki siz kötü yönde değişmişsiniz
06 Yorumla- 1 yıl
Kocanin sana karşı olan değişimimi oldu yoksa aldatma vs mi
- 1 yıl
Peki süreklimi yoksa dönemselmi
- 1 yıl
Belirli dönemlerde erkeklerde olabilen birşeydir , tahminimce sadece cinsel konusmalar ve fiziki gorusme olmadan yaşanan durumlar, bunun tetikleyicisi kadinlarin erkeklerine gerekli ilgi , cilve ya da bu tarz duygu eksikligi genelde. Tabiki suclusu sen degilsin ama sadece esin de degil bence
- Devamını Gör (188)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat