Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. NEDEN böyle bir soru sorma ihtiyacı duyuyorsun?
Bize göre yaş limiti seni nedne ilgilendiriyor ki? İnsanların düşüncelerine göre mi kendi aile aşk mutluluk hayatına yön vereceksin? Ben YOk yaş limiti tutmuyor desem ne olacak? o zaman seni seven düzgün bir erkek varsa onu atıp satıp ayrılıp yeni insanlar mı arayacaksın? bu nasıl mantık.. Bu ülkede kimseyi dinleme ! özelliklede kendini bibok sanan akııılhaastasıı piisliik ilişki uzmanı tipleri ASLAAA dinleme ! son dönemde etraf kendi ailesi olmayaan çocluğu çocuuğu olmayan kel GAY erkekler, Feminist erkek düşmanı pisslik fitneci kadınlar, Müslüman görüenen ama esasen sÜSLÜMAN olan sosyete bozması bozuk akıllhastası kadınlarla dolmaya başladı. Bu tiplerin TEK HAYAT AMACI VIDEO'lardan PARA KAZANMAK ve bu amaçla kadınlara sürekli duymak istedikleri güyya "PEMBE" YALANLARI söyleyip anlatıp kadınları uçuruma ve felaketlere sürüklüyorlar yalan yanlış önerilerle !!! bak tekrar yazıyorum.. kendi ailesi çoluğu çocuğu olMAyan süSLÜMAN sosyete bozması kılıklı kadınlara ve feminist erkek düşmanı kadınara (laik seküler ya da dindar farketmez hepsi) ÇOK dikkat et !
Sen 21 yaşındasın çoluk çocuk değilsin.. Dinen evlenebilecek yaştası.. konu bitmiştir.Yok yaş farkıymış , yok şuymuş buymuş.. bu ülke FİTNECİ dolu ve KÜRESELCİLER DECCAL'ın tarikatına uşaklık eden münafıkların yöneticilik yaptığı bir ülke dikkat et.
Etrafta ilanlarda logolarda bazı resimlerde afişlerde III 3 çizgi (666 = Şeytan demek) , ÜÇGENLER ve "GÖZ" işaretlerini bol bol göreceksin.. normal şartlarda erkğin kadından BÜYÜK olması "İDEAL" ilişkidir, fakat bu ülkede birileri artık aile yapısını insan ilişkilerini sevmeyi bozmaya baltalamaya çalışıyorlar bu amaçla VIDEO'lar propagandalar ve FİTNE çalışmaları yapılıyor (diziler videolar reklamlar) hatta buülkede kadın - erkek savaşı çıkartmak için YOĞUN çalışmalar ve PROJELER var, şaka değil ÇOK CİDDİ ve GERÇEK.. neys eçok uzun ve derin konular başa dönüyorum..Seni seven erkeği sende seviyorsan ve aile olabileceğinize inanıyorsan ONA BUNA SORMAYI BIRAK.. Modern medeni dinsiz kapitalist şehir hayatı ŞEYTAN işidir.. İnsanları değirmen gibi çekip kötülükle öğütüyor bu sistem. Seviyorsan o da seni seviyorsa bırak yaşı maşı oymuş buymuş.. ALLAH (cc) seni seven insanı önüne çıkarttıysa bi bildiği vardır. (düzgün erkeği biliyorsundur diye farzediyorum = alkolü kumarı vs kötü alışkanlıklaır olmayan, gecehayatına barlara clublara takılMAyan uyuşturucu kullanmayan, hatta daha uç noktada eğer mümkünse sigara içmeyen ya da bırakacak gücü iradesi olan vs vs erkek).
Kimseye SORMA ! bu hayat ona buna sorarak yaşama.. ALLAH (cc) nediyor? Peygamber ne demiş? dinen uygun mu? bunlara bak.. modern medeni dinsiz kapiştalist hayata göre kendine yön VERME , inşallah aradığını bulmuşsundur.
Selamlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkilerde yaş farkı yalnızca bir sayıdan ibaret değildir; duygusal olgunluk, hayat tecrübesi, yaşam beklentileri, sosyal çevre ve bireysel değerlerle doğrudan bağlantılıdır. Bu yüzden yaş farkı "sayısal" olarak büyük olsa bile, iki taraf arasında gerçek bir uyum varsa ilişki sağlıklı bir şekilde yürüyebilir. Ama bu durum her çiftte farklı sonuçlar doğurabilir.
Aşağıda konuyu daha iyi anlamak için bazı önemli faktörleri sıralayayım:
🔹 1. Olgunluk ve Hayat Görüşü
10 yaş büyük bir kişiyle ilişki yaşayan biri, o kişinin olgunluğuna ve deneyimlerine saygı duyabilir ama aynı zamanda “baskı altında hissetme” veya “geri kalmışlık” gibi duygular da yaşayabilir.
Tarafların duygusal ihtiyaçları benzer değilse, zamanla ilişki yorucu hale gelebilir.
🔹 2. Hayatın Farklı Evrelerinde Olma
Örneğin biri üniversiteye yeni başlamışken, diğeri iş hayatında uzun yıllar geçirmiş olabilir. Bu, öncelikleri farklılaştırır (gece dışarı çıkmak isteyen biriyle evde kalmak isteyen biri gibi).
Aile kurma, çocuk sahibi olma gibi konularda da zamanlama uyuşmazlıkları olabilir.
🔹 3. Toplumsal Algı ve Baskılar
Toplumda hâlâ belli yaş farklarına yönelik önyargılar var. Büyük yaş farkı olan çiftler çevresel yargılarla karşılaşabilir.
Ancak bu baskı, çiftin ilişkisine zarar vermezse sorun değildir. Yani toplum değil, çiftin iç dinamiği önemlidir.
🔹 4. Güç Dengesi
Büyük yaş farkı bazen “dengeyi” bozabilir. Özellikle ekonomik güç, deneyim farkı veya otorite farklılıkları ilişkide bir tarafın diğerini yönlendirmesine neden olabilir.
Bu da uzun vadede ilişkide eşitlik sorunları yaratabilir.
🔹 5. Hukuki ve Etik Sınırlar
Bir taraf reşit değilse veya olgunlaşmamışsa (özellikle 18 yaş altı biriyle ilişki), bu durum etik ve yasal sorunlar yaratabilir. Bu durumda yaş farkı ciddi bir sorundur, sayı olmaktan çıkar.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkilerde yaş farkı sadece bir sayıdan ibaret değildir, ama her zaman bir sorun olmak zorunda da değildir. Önemli olan, iki insanın hayata, ilişkilere, değerlere ve beklentilere nasıl baktığıdır.
Yaş farkı bazen farklı kuşaklardan olmayı, farklı deneyimlerle büyümeyi, farklı önceliklere sahip olmayı beraberinde getirebilir. Mesela biri hâlâ kariyerinin başındaysa, diğeri yerleşmiş bir hayat sürüyorsa; biri eğlenmek isterken, diğeri evlilik düşünüyorsa çatışma çıkabilir. Bu gibi durumlar yaş farkından değil, hayat beklentilerinin uyuşmamasından kaynaklanır.
Ama iki kişi gerçekten aynı dili konuşuyorsa, birbirini sayıyor, anlıyor, destekliyorsa... yaş farkı çoğu zaman aşılır. Yaş ilerledikçe bu fark daha az önem taşır çünkü insanlar deneyimleriyle daha uyumlu hâle gelebilir.
Yani "yaş farkı sorun olur mu?" sorusunun cevabı: kiminle olduğuna, nasıl bir bağ kurduğuna ve o farkın aranızda ne kadar hissedildiğine bağlıdır. Sadece takvimdeki sayıya odaklanmak bazen büyük bir uyumu gözden kaçırmamıza sebep olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakın evet oluyor ilk başlarda da hayır ama ilerki yaşlarda oluyor toplum da özellikle erkeklerin 35 den sonra 20 lı yaşlarda ki kadınlara ilgi duyup evlenmek istiyorum o kadın hep 20 lı yaşlar da kalmıyacak sende 35 kalmıcaksın kadın için de geçerli mantıklı hareket etmek lazım. İstediğin kadar iyi biri ol istediğin kadar el üstünde tut maalesef beyin geliştikçe düşünceler de değişiyor. Kuşak farkı oluyor. Allâh bile dengeli yaratmış kadın ile erkeği erkek belli bir yaştan sonra ereksiyon kaybı yaşarken kadın ise menopoz ile cinsel İsteksizlik yaşar. Kadın erkek de aynı anda yaşlanır ve dengelenir. Ama biri yaşlanırken ve fizyolojik olarak çökmeye başlarken ki bu çok doğal diğeri daha hayatın yeni tadını çıkarırken yaşlı bir insanla berâber olacak istisnalar elbette vardır. Ama bu zaman da 4 5 yaş bile fark ettiriyor özellikle erkekler için bu durum daha kötü çünkü erkek beyni yetersiz kalma ile kodlanmıştır. Kadınlar için çözümler var. Akıllı olun akıllı davranın. Mantıklı hareket edin ileriyi düşünün evlenince sevgiymiş aşkmış geri de kalıyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde yaş farkı tamamen çiftlerin uyumuna ve dinamiklerine bağlı canım. 11 yaş farkı bazı çiftler için gayet iyi çalışırken, bazılarında sorun olabilir. Önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış. Herkesin yaş farkıyla ilgili farklı sınırları olabilir, aslolan sizlerin nasıl hissettiği! ❤️👫 Bu konuda empati yapmak ve iletişimi güçlü tutmak çok önemli. Sevgi dolu ve mutlu olun! 💘🌟
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tam bizlik soru olmuş. Sevgilim @selinaorselin ile aramda 14 yaş var. 🫠
Bu tamamen kafa yapısıyla ve uyumlu olmakla alakalı bir durum. Yani sen ona, o sana uyum sağlayabilir mi? Onun yanında kendini olduğundan farklı göstermeye çalışıyor musun? Kendin olabiliyor musun? Asıl kritik sorular bunlardır. Bunlara olumlu cevap verebiliyorsan, evet yaş bi sayıdan ibarettir.
Ve eğer çevrendeki insanların negatifliklerine, olumsuz konuşmalarına kulaklarını kapatabileceksen... İnsanlar konuşuyor çünkü boş boş. Hadsizlik yapacaklar.
611 Yorumla- 1 yıl
Döktürmüş yine kocişim❤️
- 1 yıl
Peki cinsel hayatınız
- 1 yıl
@LastGuest Tam da bunu diyorum 😂😂
- 11 ay
@Leylişleyliş Bunlar da AI galiba ghjsghjghgjhgjhg
- 11 ay
@heiwaomotomeru darıldım gücendim skdmsldmd
- 11 ay
Arkadaş cevabın bir yapay zekayı andırıyor bilgin olsun.
- 11 ay
@heiwaomotomeru olsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yaş farkı sadece bir sayı gibi görünse de, aslında yaşam tarzı, beklenti, olgunluk seviyesi gibi birçok şeyin toplamıdır. Eğer iki insan birbirini gerçekten anlıyor, aynı duygularda buluşuyor, birlikte büyüyebiliyorsa yaş farkı önemini yitirir. Ama biri hayata yeni başlarken diğeri durulmuşsa, bu fark zamanla sadece rakam değil, mesafe de yaratabilir. Sorun yaşta değil, uyumda başlar. Sayılar bazen hiç konuşmaz ama karakterler çok şey söyler. O yüzden yaş farkı sorun olmaz diyenlerin, önce kalp ve zihin uyumunu tartması gerekir. Çünkü aşk zamanla değil, ortak hislerle yürür.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılKisiler arası olmasa bile aileler arasında olur.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılOrtalama 10 yaşa kadar bence sıkıntı olmaz ama jenerasyon farkı araya giriyorsa işte o zaman bir sıkıntı var demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkek arkadaşım bende 12 yaş büyük biz bir sorun çıkarmıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Çok fark olmadığı sürece sorun olmaz
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana yaş demeyin. Beni doğru düzgün s.. ikemeyen ağlayarak ayaklarımı öpen sevgilim. Aynı evde yaşarken beni aldatmış. Hem de benden çok büyük bir kadınla. Nerdeyse benden 10 ya da 15 yaş büyük bir kadınla. Erkek arkadaşlarıma gösterdim. Hepsi aynen şunu dedi. Bizim bu kadına s.. ikimiz bile kalkmaz. Şişko, çirkin ve yaşlı. Sana bunu nasıl yaptı dediler. Ha belki karakter diceksiniz. Arkadaşlar aynı evde kaldık. O zaman ayrilmaliydi. İki kisoyi idare etti. Ben evime geldiğimde her gün bana para gönderdi her ihtiyacımı karşıladı. Şu an para istesem yine gönderir. Böyle biri. Küstüğümde ayaklarımı öperdi. Ağlardı. Ailemin yanına gelince günlerce telefonda ağladı. Ama bu adam beni aylarca aldatan adam. Tabi böyle ağlarken beni aldattığını daha bilmiyordum. Hem başkasıyla sevgili oldu. Aynı zamanda benim için ağladı geberdi. Bana büyük yaş kadın demeyin. Ben artık kendi hemcinslerimden nefret eder oldum. Çünkü kadına biz sevgiliyiz evlencez dedim. Tanımıyorum filan dedi. Düşünün bakın kadın bana bunu dedi. Ama 2 senedir sevgili olmuşlar. Ben evlencez diye beklerken adam 2 kişi idare etmiş. Hem beni hem 45 belki daha yaşlı bir kadını. Ama toparlicam kendimi. Mutlu olursam ancak intikam alabilirim.
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAy hiç bilmiyorum. Birçok kez kavgada laf arasında yetersiz dedim. Arkadaşım sen oni ezdin o da başkasına gitti. Ama seni sevdiği için onu sadece kullanıyor filan dedi. Ben dedim 2 sene aldatildim. Yok dedi bu normal değil. O kadına kimse bakmaz. Var bunda bir şey dedi. Dedim geçmiş olsun.
Cevap sahibi1 yılUmarim ama fb tarzında değil. Ben evlenmek istiyorum.
Cevap sahibi1 yıl32
Cevap sahibi1 yılNerelisin
- 11 ay
Görünüşe göre SEN çok kibirli ve kendini beğenmiş birisin kocan o yüzden sen böyle bir karakterde olduğun için ve ONU EZDİĞİN için (bu arada o da kendisini ezdir diği için ! ADAM OLAN ERKEK SENİN AYAĞINI FALAN ÖPMEZ ! arıza ordan başlamış zaten.. birde gelip burada AYAĞAIMI ÖPTÜ Diye sanki GAY1dan bahsediyor gibi reklam yapıyorsun.. BU FİLM BİTMİŞ !!! Ben sana neden senden dah ayaşlı kadının kocanı yoldan çıkartıp sevgili olduğunu söyleyeyim.. Sen kibirlenip kendini göklerde görüp kocam ayağımı öpüyor diye onu aşağlarken o kadın ona hizmetkar olmuş kendini servis etmiş ona "ERKEK" olduğunu hatırlatmış ve onu ERKEK olarak sevmiş.. Sen "ayaklarımı öpüyor" diye onu KÖPEK olarak tarif etmekle zaten kocana normal şartlarda hiçbir saygı duymadığını göstermişsin.. Bu dah aöncedende böyleymiş KESİN ! Erkeklerin yaptığı en büyük HATA kadını güzel diye sevmek ve bağlanmaya kalkmaktır. Bu ülkede ise güzellik ve sevilecek bağlanılacak düzgün kadın TERS orantılı ! Bu ülkede biraz güzel olan kadınlar karaktersiz kibirli şımarık kendini prenses zanneden karşısındaki erkeğe saygısı OLMAYAN sevgisi OLMAYAN ve sürekli VAMPİR gibi erkeğin enerjisini sömüren parasını yiyen zamanı çalan ona hiçbir şey katmayan insanlardır. Bu tip insanlar sürekli erkekten ALIRLAR ve ona hiçbir şey vermezler tek bir şey dışında.. Sonunda erkekte bu duruma farkeder ve FRENE BASAR ! bu kadının bana hiçbir faydası yok bu kadıın yaptığı 1-2 şeyi zaten sokaktaki tüm kadınlar bana verebilir der ve yoluna devame der.. Sen halaa birde intikamdan bahsediyorum :-) TÜrkiye işte böyle bir üke bu ülkede aklı olan erkek EVLENMEZ. Bu hikayeden kendine ne pay çıkartırsın bilemem? ama halaa kendini düzeltmek yerine birde İNTİKAM alacağım diyorsan sana hayatta başarılar dilerim, daha çok duvarlara toslarsın. Acı gerçek bu.
Cevap sahibi11 aySana bir şey diyeyim mi o kadar basit bir şekilde aldım ki. İlahi adalet yardım etti. Bitirdim hala köpek gibi yalvarıyor. Sen kimin ne yaşadığını nerden biliyosun. Sevgisinin karşılığı vardı o alamadı. maalesef beni kendisinden her zaman üstün gördü. Hala seni seviyorum diyor. Benim kızdığım nokta kavga ederken ben ona ayrılalım demiştim. O beni vazgeçirmeye çalıştı. Ben hep aynıydım. Ayrılsak bunlar olmazdı. Benim için yurtdisindan biri geldi nolur konuşalım diye. Ben yanına gidip bak benim sevdiğim var dedin. Siz erkekler böylesiniz seviyorum ölüyorum bitiyorum dersiniz. Ama ayrılmak gözünüzü korkutur. Bana daha dün dedi ki ben sana daha çok değer veriyorum sen benim kadar vermiyorsun. Dedim kusura bakma. Veriyosun değil. Verdim. Artık bitti. Bizim sorunlarımız vardı. Hiç Bana yardımcı olmadı. Biz bu adamla soğan ekmek yedik sokakta yattık. Erkek olsaydı beni yani bunları göze alan ve seven kadınını s***kerdi hayatını değil. Ayrılsa benim ona saygım bitmezdi. O bitirdi saygısını. Bana kalkıp değerden bahsedene kadar benim de ihtiyaçlarımı karşılamakta. Yatakta doyumsuz biriyim. Bana s**ki kalkmayan başkasına hiç kalkmaz. Onu yatakta deli eden bendim. Ama o ne zaman sağlık sorunu ile üstüme geldi benim ona saygım kalmadı. Ben harikayım. Kim ne derse desin. Bu ilişkide hatalı ben olmadım. Kendisi hatasının farkında ve hala ağlayarak video gönderiyor ben seni cok seviyorum diye.
10 ile 11 yaş çocukluk aşkı ile başlar çocukluk sevgiyle başlar 17-18 gençlik yaşlarıyla başlar bana göre yaşın farkı var şimdi 17 yaşındaki bir insan 30 yaşındaki bir insanla niye çıksın ona abi abla mı desin aşkım böceğim midir onunla çıkacağını babasıyla çıksın herkes yaşıtıyla olmalı bence
80 Yorumla
1 yılİlişkideki yaş farkı tek başına bir "sorun" veya "sorun değil" kategorisine girmez. Önemli olan, çiftin bu farkla nasıl başa çıktığı, bireysel kişilikleri, iletişim becerileri ve birbirlerine duydukları sevgi ve saygıdır. Her ilişki benzersizdir ve dışarıdan bakıldığında yaş farkı büyük görünse bile, içerideki dinamikler çok daha belirleyicidir. Hayatın getirdiği değişimlere ve zorluklara birlikte uyum sağlama yeteneği, yaş farkı olan ilişkilerde kritik öneme sahiptir. Çiftin esnek olması ve birbirinin ihtiyaçlarına göre ayarlamalar yapmaya istekli olması, ilişkinin sağlığı için önemlidir. Her ilişkide olduğu gibi, yaş farkı olan ilişkilerde de açık ve dürüst iletişim esastır. Çiftin beklentilerini, endişelerini ve isteklerini açıkça konuşabilmesi ve birbirine karşılıklı saygı duyması, olası sorunların üstesinden gelmeye yardımcı olur.
00 Yorumla
1 yılKadın mi erkek mi büyük ona göre değişir bazıları olgun kadın isterken bazıları kendinden küçük kadın ister bazıları olgun adam sever bazıları kendinden küçük ister.
Kuşak farkı yok ise sorun olmaz ama kuşak farkı var ise sorun olacağını düşünüyorum fikirler yaşanmışlıklar hangi taraf olduğu farketmez olgunluk farkı olmaması gerekiyor özellikle kadın küçük olmasına rağmen düşünce yapısı olarak daha olgun ise adamın yaşı da kurtarmaz kısacası karşı tarafın yaşından çok nerede nasıl büyüdüğü neler atlattigina olaylara karşı tavırlarına hayata karşı bakışına göre degerlendirilmeli
10 Yorumla
1 yılilişkide yaş farkı en son bakılacak konu değil bile bence. Benimde sevgilimle aramda 15 yaş var şuana kadar yaş farkından dolayı 1defa bile kavga etmedik çok şükür önemli olan beraberken nasılsınız kendin olabiliyor musun rahat mısın sen rahat olduktan sonra yaşa takılma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBana göre 6/7 yaş normal kimide 10 yaş farktan bir şey olmaz der. Aslında her yaş grubu biraz daha kendi akranı ile takılmalı örnek 20/30 30/40 ve daha yukarı yaşlar. Ben 45 yaşındayım bana eşlik eden 37 ve yukarısı olmalı benim düşüncem bu yönde herkesin kişisel görüşlere ve tercihlere saygı duyarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence 25-30 arasinda insan olgunlasmayi buyuk olcude tamamliyo dolayisiyla bu yastan sonra farkin acilmasi cok da hissedilmiyo. yani 30 ve 40 yasindaki kisilerin iliskisi ile 20 ve 30 yasindaki kisilerin iliskisi bir olmuyo. ekstrem olgunluk ya da cocuk ruhluluk durumlarini haic tutuyorum tabi. dolayisiyla yas farkini degerlendirirken hangi yaslarda oldugumuzu da goze almak lazim.
00 Yorumla
1 yılKendi adıma ben yaş farkı pek sevmem, yaşıtı daha iyi ama belli olmaz karşılıklı aşk ve güven varsa, iki taraf ta kendilerine iyi bakıyorlarsa kadın veya erkeğin yaşı çok ta mühim değil.
10 Yorumla
1 yılKaldırabileceğin kadarına gir. allah kimseye fazlasını yüklemezmiş, partnerin de yüklemez, kaldırırsın sen
10 Yorumla
1 yılhayır sayıdan ibaret değil üç beş yaştan bir şey olmaz ama daha fazlası tecrübe yaşanmışlık falan filan oluyor yani küçük olan hâlâ yaşamadığı şeylere heves ederken yaşı büyük olan onları çoktan yaşadı ve senin heveslerinin de artık hiç bir önemi kalmadı bende eşimle aynısını yaşıyorum benim için çok önemli olan beni üzen bir şey ona çok değersiz basit bir şeymiş gibi geliyor ben hâlâ çocukça aşk yaşamak kıskanmak falan isterken onda hiç biri yok maalesef
20 Yorumlabir yere kadar evet... sağlık,. kafa yorgunluğu (kafa kaldıraması), enerji azalması yaşandımı ilişki iflah olmaz.. tarafların kendi yaşları ve iki tarafın yaşının birbirine oranı aynı anda değerlendirilmeli
00 YorumlaHayır bence sorun olmaz ama ben genelde kendimden büyük erkeklerden hoşlanıyorum yani genel olarak yaşitlarımdan etkilenemiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Olgun erkek genç kız uyumu
1 yıl31 yaşındasın partnerin 42 yaşında anladığım kadarıyla. Sen gençliğindeyken o bir ayağı çukura doğru düşmeye başlıyor, kötü. Fikir uyuşmazlığı aşırı olur. İstisnalar vardır ama aşırı nadir. En fazla 3-4 yaş olmalı. İlişkilerde yaş farkı sayıdan ibaret DEĞİLDİR.
00 Yorumla
1 yılİlişkilerde yaş farkı bence en fazla 3-4 yaş olmalı fakat arasında 15-16 yaş olupta anlaşabilenlerde var evet aslında bir ilişkide önemli olan aranızdaki yaş farkı değildir eğer kafa yapınız uyuşuyorsa ve birbirinizin yanında gerektiğinden olgun veya gerektiğinden çocuksu davranıp onunla aynı davranmaya çalışmadığınız sürece yani birbirinizi kendiniz olduğunuz gibi kabul edebildikçe yaş sadece bir sayıden ibarettir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence ideal formül şu, kişinin yaşının en fazla beşte biri kadar fark olmalı.
Yani 50 yaşındaki biri için bu fark 10 veya 25 yaşındaki biri için bu sayı 5'tir.03 Yorumla- 1 yıl
Kafa karıştırmamak için yazmadım, güzel soru. Yaşı küçük olan kişi için geçerli.
- 11 ay
Mantıklı bir tercih. Dediğim gibi senin durumunda da en fazla 6 yaş farkı ideal olur, iki katı değil.
Gizli Üye(36-45)1 yılo 42 yse sen 31sin 2 senaryo var
1. dul -----> dul istemiyor, yoksa çocuk istiyor, varsa elinde tutabilmek için yine çocuk istiyor, yaşıtıyla zor
2. bekar ----> yaş iyice geçmeden çocuk istiyor, yaşıtıyla zor
04 Yorumla
Cevap sahibi11 aynakavt derken bıraktın mı yani
- 11 ay
44 ben bıraktım
Cevap sahibi11 ayiyi yapmışsın belki de yarın 47 çıkacaktı
1 yılZamanın verdiği olgunluğu göz ardı edemeyiz. Buna göre düşünce yapısı uyuşması önemli bir mevzu yaş kaç olursa olsun düşünce yapısı uyması ortadaki sorunları çözmenin başlıca unsuru oluyor.
00 Yorumla
1 yıl32 olmak üzereyim. 20 yaşında biri ile sağlıklı bir iletişim kurmak zor olur bence.
14 Yorumla- 1 yıl
Ben küçüğüm , o 42
- 1 yıl
Bence çok fark var
- 1 yıl
Öyle mi
- 1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 11 ayaslında ben yaşa takılmıyorum pek onemli olan insanın karakteridir ama tabi bu 10 15 yas olması anlamında degil bence en fazla 5
00 Yorumla Belli yasa kadar sorun olmaz anlasabiliyor uyum varsa ama 50 60 yaş sonrasi yaşlılık döneminde de anlayışlı olabilirse
00 Yorumla
1 yılKafa yapıları düşünceler uyuyorsa sorun olmaz ama genelde kadjnlar böyle tarz detaylara fazla takılıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl35 yaşındayım 25 yaşında sevgilim olsa ters bakmam ya da 40 yaşında ancak kafalar uyuşmuyor olgun olan sabırlı olması lazim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBence etmez. Kadinin kucuk oldugu iliskiler tercihimdir. Kendimden buyuk birisiyle iliski dusunmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBazen öyle deriz ama yinede insan gene inandığı şeyi yapar 11 yaş biraz fazla ama yinede fazla takılmayın buna.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılİşine gelene kadar sayıdan ibarettir😂 işine gelmeyince o sayıyla uğraşmak istemez farklı sayıların peşine düşerler 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin sağlıklıysa rampa yukarı kesilmiyorsa kendine bakıyorsa uzun vadeli bakabilirsin ama kısa vadeli bir test sürümü yapsanız sen anlarsın o zaman bayanda sağlıklıysa kafalarda uyuşuyorsa yapıştırın gitsin
00 YorumlaKafa yapılarınız ve gerekli şartlar uyuyorsa bence sorun teşkil etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet eder. Erkeğin yaşlısı çekilmiyor.
İçi geçmiş gibi oluyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 30-40 yaş olmadığı sürece sorun değil bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
1 yılYaş değil önemli olan hoşlanmak hoslanirsam önemli değil yaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet yaş farkı büyük sorundur. İlerde anlayabilirsin bunu. Ben yaşadım, bana anlattığından falan farklı hayatı varmış. Evli çocuklu cikti benide kandırdı o kadar umitlenmistim sevmistim bide gozumun onunde kızıyla falan ilgilendi Allahtan kurtardım kendimi cok sukur vazgecmem dedigimden vazgectim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet sadece sayılardan ibaret çünkü 20 yaş küçük biri ile birlikte oluyorum ve ikimizde uzun süredir sorunsuz ve mutluyuz.
Yeterki sevin o yeterli, sayıları görme.00 Yorumla
1 yılTabii bir yaş sınırı olmalı 10 yaş çok fazla en fazla 2 yaş fark iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılyaş olayına takılmam yaa önemli olan aynı frekansı tutturabilmek bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskiden sorun olurdu ama şimdi sorun değil bana göre
00 Yorumla
1 yılTek arayış kriteri sadakat çünkü ben zaten aseksüel oldum, cinsellikten çok soğudum.
00 YorumlaAma hangi yaşta 11yas fark olduğuna göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSorun olmaz genelde ama bazen sadece yaş bile uyumu bozar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsan ve yanında yakışıyorsa okadar belli etmiyorsa sayıya takılma
00 Yorumla
1 yılAbdullah Gül, eşinden 16 yaş büyük. Ortada bir sorun da yok bende
03 Yorumla- 1 yıl
... bence *
- 1 yıl
@Ghjkllzx bebeğim Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyinciğiyle saçma sapan hesaplar açıp gelip laf sokma burada o soktuğun laflarını senin bir tarafına sıralarım bak kuş beyinli yaratık mesele Cumhurbaşkanı olmak değil mesele yaş farkı da dahil bir örnek verdim olmayan beynine soktuğumun angutu
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılBence önemlidir yaş , aradaki yaş en fazla 10 -12 olmalı.
00 Yorumla
1 yılBizim kültürde biraz zor bir birliktelik ama imkansız denmez.
00 YorumlaErkekte etmez kadında eder diyorlar ama 50 yaştan sonra doğuran kadın biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBence 10 yaşı geçmemeli ama anlaşıyorsan da sorun yok
00 Yorumla Sorun olur yaş farkına çok dikkat ederim ben şahsen
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSorun olmamalı. Belki ileri ki yaşlarda olabilir. Erkek büyükse
01 Yorumla- 11 ay
Yalan konuşandan uzak dur bence
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılAslında yaş sorunu olmamalı kafalar bir olması onemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. O kadar da değil 😃 Ablasını kucaklar gibi 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. 11 yaş ne yuhh neyse şimdi büyük konuşmayayım başıma gelmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılAşkta limit hiç konuda olmamalı. Anlayış ve çaba önemli
00 Yorumla bu tamamen çiftin uyumuna bağlı. eşimle aramızda 11 yaş fark var ve kimse buna inanmıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıl11 yaş çok fazla. Tecrübe olarak da çok fazla. 31 yaşındaysan eğer 34 35 ideal yaş aralığın.
00 Yorumla
1 yılşöyle 10 15 yaş iddeal , 10 yaştan aşsasının annesi olurum bee
11 Yorumla- 1 yıl
Önceki takildigim çocuk benden 18 yaş büyüktü,
erkek ya yaşıt olucak ya büyük en fazla bi kaç yaş küçük olmalı kadından
01 Yorumla- 1 yıl
aynen yaşıtı ile evlenen 50-60 yaş üstü çiftleri görüyoruz karısı yanında teyze gibi duruyor adamların
- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat