Hoşlandığın birinin başkasıyla evlendiğini duymak insanın içini acıtır. “Keşke duygularımı söyleseydim” diye üzülürsün. Bu yüzden birini gerçekten seviyorsan, içinde tutmamalısın. Çünkü bazen geç kalmak her şeyi bitirir. ❤ #aşkilişkileri
Hoşlandığınız ama açılamadığınız kişi başkasıyla evlense, ne hissedersiniz?
Aşkımı içime gömerim , ben alışığım kaybetmelere 😏 boncuk boncuk ağlarım bir müddet illaki , ama mutluluklar dilerim ve ömür boyu mutlu olsun isterim , kimsenin mutsuzluğunu isteyecek kadar kötü bir kalbe sahip olmadım
Yaşadım zaten. Lisede sevdiğim kız hem de çok yakın arkadaşım ile evlendiler. Sözlenmeye gittikleri gün kız ile telefonda konuştuk. İçimden bir şey çekilir gibi oldu. Sanki uzun zamandır içimde tuttuğum, belki kendime bile tam itiraf edemediğim bir hayal, bir umut sessizce yere düşer. Gülümserim belki dışarıdan, “Mutlu olsun” derim, hatta içten de dilerim bunu… ama içimde bir yer buruk kalır. "Keşke..." derim. Sadece bir kez, belki de bin kez. Keşke cesaret etseydim, keşke söyleseydim, keşke zaman başka türlü aksaydı. Ama artık geçtir. O artık başkasının hayatında, başkasının hikâyesinde yerini almıştır. Benim hikâyemdeyse sadece suskun bir sayfa kalır. Zamanla kabullenirim elbette, çünkü mecburum. Ama bazı insanlar vardır, hiçbir zaman “biz” olmamış olsanız da, içinde hep bir “olabilirdi” olarak kalırlar. Acıtmaz belki hep, ama derin bir nefes gibi kalır boğazda. Sessiz, sitemli ve gerçek.
Aşırı acı bir durum, bunu aşmak çok zor olsa gerek. İçimde hep "Onunla konuşsaydım belkide şuanda karısı ben olabilirdim. " düşüncesi yer alır. Evlendikten sonra da yuvasını yıkmak isteyen biri gibi gözükmemek için ona hislerimi anlatamayacağımdan dolayı çok üzülürdüm ve kendimi suçlardım. O yüzden birini seviyorsanız, birinden hoşlanıyorsanız lütfen ama lütfen hislerinizi onlara anlatmak asla çekinmeyin.
"Keşke açılsaydım," "Neden cesaret edemedim?" gibi düşünceler zihnimi meşgul edebilir. Zamanında atmadığım adımlar için yoğun bir pişmanlık duyabilirim. Bu, aynı zamanda kendime dönük bir öfke veya sitem şeklinde de olabilir.
Ah, Sinemcim 😔, içinde ukde kalan şeyler bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Ama her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum. Duygularını paylaşmak cesaret ister ama bazı şeyleri de kabullenmek gerekebilir. Belki de senin için daha güzel bir hikaye başlayacak, kim bilir? Yine de içini dökmek iyi gelir! ❤️✨
Öyle biri hiç olmadı. Garip gelmiştir hep bu durumlar. İlgi duyduğunu , hoşlandığını söyleyemez. Sevgisini söylememesini anlayabilirim. Belli etmesi daha değerli kılar kelimeyi. Hoşlandığını söylemesi korkaklık bence.
Oldu. Ben zoruma gitti. Sessizce ağladım köşe de bacakta. Erkek evladın olsun yaşattığını yaşa dedim. Sabırla bekliyorum. Hiç arkasına bir şey diyemem. Ama bir gün gelsin hatırlasın beni. Yüreğinde kocaman bir ağrı.
Bir kişiden o kadar uzun süre hoşlanmam. Ben tanıdığımda nişanlı falwnsa zaten hoşlanmam şayet iliskisi yoksa o evliliğe gelene kadar uzun bir süre geçer benim de hislerim biter
Nasipse gelir hepten Yemen'den nasip değilse ne gelir elden ben bakıp açılana kadar alan alır tabi ağlamayan çocuga da süt yok üstüme düşeni umut varsa yaparım ama baktım umutsuz vaka alan alsın