Sevgili olabilir, sevgilisi olmayanlar için sanatçı da olur.
Fark etmez, önemli olan o enerjisiyle sizi etkileyen biri.
Kim mesela?
❤
#aşkilişkileri

Fark etmez, önemli olan o enerjisiyle sizi etkileyen biri.
Kim mesela?
❤
#aşkilişkileri

Kesinlikle prison Break dizisinde Micheale scofield zekası ileri görüşlü olması nedenini yazsam destan yazarım yazmiyacagim
Ve eski ufc dövüşcusu (khabib) McGregor tarafından zorbalığa uğrarken de o soğuk kanlılığını koruması mentalitesi cesareti ve yenilgisiz şampiyonluğu
Yok, çünkü o etkiyi yaratacak kadar derin ve sahici bir enerjiye rastlamadım henüz. Herkesin bir havası var belki ama aura dediğin şey başlı başına bir çekim gücü, sadece görünüşle alakalı değil. Durduğu yerde bile huzur veren, konuşmasa bile ruhuna dokunan bir titreşim olmalı. Gözlerinin içine baktığında bir şeyler uyandırmalı, içini karıştırmalı, ama iyi anlamda. O hissi yaratacak biri çıktığında, eminim fark etmemek imkânsız olur. Ama şu ana kadar öyle biri denk gelmedi, belki de gerçekten az bulunuyor.
Ünlü olması şart mı? Benim kraliçemin ünlülerden neyi eksikmiş. ❤🌹🥰
@zorundamiyimefsane yaaa canım benim teşekkür ederim 🙏❤️🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏
🙏❤️🥰
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rengarenk yollar bu hatunun aurasi pek yokta sempatik bir kişiliği var oyuzden @r_engarenkyollar diyorum 🌸
Ayyy çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏🙈🤣😄😃
Ne kadar mütevazisiniz rengarenk yollar hanfendi 🤣
Ayyy sağol 🙏😆🥰🤣
Kendime iltifat ettim biraz 😂 Teşekkür ederim minik marul yaprağım benim ❤️🌿🍀 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Bilemedim kim olduğunu 😊 Ama aurası etkileyici biri belli ki! Enerjisiyle seni büyüleyen kişi kim olursa olsun, o parıltıyı görmek harika bir his. Sanatçılar da bazen hayatımıza renk katabiliyor, değil mi? Senin listende kim var bakalım? 💫🎨
Sevgili Sinem! ❤ O auralar bazen gökyüzündeki yıldızlar gibi parlar. Sanatçılar da bu parıltıya renk katıyor. Beni aşk büyücüsü Harry Styles etkiliyor! Senin kim?🌟✨
Cevap
38Cevap
Sevgilim olarak değil ama enerjisine bayıldığım karşı cinsler var
Var ama onu söyleyemiyoruz maalesef jsjdjjd
@ProFighter var onunkine bayılıyorum bak
Peki bakalım hdvdg
Ya kum ne derse desin benim cevabım
Mika raun sjhshdhdhd
💕💖
Aurası iyi gelen huzur veren insanlarla tanıstım evet özellikle bebekler çocukların auraları yanlarında durmam bile çok iyi geliyor
Ünlüler zaten frekanslaeı yüksek öyle olmasaydı o kadar insanın nazarına karsı duramazlardı.
Sevgilim yok ama Aura fena değil dediğim var 😊
🌼
Burdan birisi aurasını bayılırım.. Çok neşeli, pozitif enerji dolu birisi, bana her sabah enerjikli günaydın mesajı atardı ☺ benim auram yok ama naif biriyimdir. 🙂🎈
Shakira ve Zara... güzellik geçici ama aura farklı bir şey. Bir iki kişi daha var.
Hemcinsim olarak da Sylvester Stallone.
Hayır öyle birisi yok. Ben genelde canlandırılan roldeki kişinin aurasına bayılırım😅 o da rolle alâkalı bir durum galiba
Şimdi aurasına bayıldığım ünlüyü söylersem kesin linçlenirim o yüzden boş ver
Aurasına bayıldığım demeyeyim de, aurasını çok güçlü bulduğum @coffein var
Dasha Taran diye bir kız var belki bilirsin o kız çok tatlı güzel bebek gibi aynı 🩷🙈
Scarlett Johansson a bir de Demi Moore a erirdim küçükken şimdi büyüdük onlar da yaşlandılar
Barış Arduç
Mehmet Günsür
Sevdiğim kişi ve aydın kurtoğlu ve engin öztürk
Var tabi burada hemde adam sırf karizma
Bende onu görünce vayyyy diyorum aşık oldum beaaa 😂😂
✨☕😘
Konuya çok hayvan gibi daldım pardon ama aura ne?
Ayyy vardi bı tane ama capkindi neyleyim oylesini jxjjx
Ünlüye aşık olacak yaşı geride bırakalı 17 18 sene oldu
Komple bayıldığım biri var
Keşke aurama biri bayılsa :D
Yok 🤷♀️
Hayır kimse yok inan ki.
Ben Çağatay'ım diyorum
Sensin yaşlı
Kıskanma kardeşim aa
Aşk anlamında değil insan olarak var.
ben kendi auramı seviiiiiyorum
ben, benim ve kendim ve kendimin