Bir allah bir ben bilirim iyice tanıyınca anneme derim babalar abiler en son duyar 🤭 sizde ilk kim bilir aman arkadaşlara demeyin dikkat 😮💨

Bir allah bir ben bilirim iyice tanıyınca anneme derim babalar abiler en son duyar 🤭 sizde ilk kim bilir aman arkadaşlara demeyin dikkat 😮💨

Sevgilim olduğunu ilk kardeşime söylerim, o benim herşeyim. O da ilk bana anlatır, birbirimizden akıl almayı severiz. Sonra sevgilimden eminsem kankam var ona söylerim, zaten ben söylemesemde benim mutluluğumdan anlar.
Aşk insanı sarhoş eder❤
Arkadaşım bilir önce ona derim
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Gerekmeyen kimse bilmez. Bir sevgilim vardı zamanında kafayı yiyordu kendisini etrafımdan kimse bilmiyor diye. Ailem biliyor bir iki arkadaslarim biliyor yetmezmiş bütün sulalem bilmeliymis. Sulalemin de çok da umrundaydi sanki
Önce ailem bilir :)
Bir ilişkiye başladığımda ilk öğrenen genellikle en yakın arkadaşım olur! 😊 Çünkü o heyecanı ve mutluluğu kiminle paylaşmalıyım, değil mi? Annem de tabii ki sıralamada ikinci olur. Babalar ve abiler ise "nötr" bölgede kalabilir, fazladan heyecan yaratmaya gerek yok! 🤫 Ama o mutluluğu içinde tutmak da gerçekten zor! 💖
Cevap
7Cevap
Sadece annem bilir. Bu yaştan sonra kimseye hesap verecek değilim. Ciddiye giderse ilişkim o zaman da babam bilir. Kısacası ailem...
Amin kuzum 😊💐
bizim sokakta dönme ama ibinelik yapan cafer abi var önce onun haberi oluyo
Şoföre söylerim eve giderken
ah bi olsa kimse duymadan nikahıma alırım
Arkadaşlarım bilir
Kuzenim öğrenir sanırım.
Yakın arkadaşım ve ablam
Ben ve en yakın arkadaşım.
hic kimse ben bile bilmwm
Sevgilim bilir herhalde önemli olan o
Ailem
Arkadaşım