Acınacak durumda olduğumu bile bile düzelemiyorum?

2 senedir kopamadığım bir oğlan var aşığım kopmak ne kelime ama o beni sevmiyor takılmalık olarak konuşuyor yani o istediği zaman hep evine gittim beni sadece o arzular için ilgili davranıyor ve ben bunu bile bile kahretsin kopamıyorum defalarca denedim bir mesajı selam demesi herseyi yıkıyo bende ve evlenmek istediğimi biliyor kendide evlilik düşünüyor ama ailesinin istediği tarz kapalı ve okumuş memur biri arıyor ona defalarca duygularımı söylesemde seninle ciddi değilim sevgili de değilim düşünmüyorum sevmiyorum gibi seyler diyerek reddediyor hayatımda sadece birseyler paylaştığım herkesle olmayan kızsın dikkatimi ceken beğendiğim istediğim o hisler için deyip geçiyor ben bunca aşşağılanma eziklenmeme istenmeme rağmen yok vazgeçemiyorum yatıp kalkıp aklımda o var onunla hayalim ama olmuyor ne yapsam olmuyor artık hastalık boyutu bu vazgeçememe tavırlarım sanki uzaklaşsam beni mi kaybedecek ki yoo yapamıyorum :( bana akıl verin nolur çok çaresizim ailem bi yandan evllik baskısı yapıyo aklımda kalbimde o varken kimseyi istemiyorum.

Acınacak durumda olduğumu bile bile düzelemiyorum?