Bir erkek sizi neden hayatından cıkartmıyordur?

merhaba ben biriyle gercekten cok sancılı bir iliski gecirdim bir ay kadar surdu sonra beni terketti başka bir ülkeye gitti bazı sorunlardan dolayı geri döndü ve hiç ders almamıs gibi bu yasananlardan özür bile dilemedi dogru duzgun sonra baktı ki hala onu seviyorum agzıma edicek kadar beni bıktırdı kendinden uzaklastırdı bende cıldırıp onu cıkarttım hayatımdan. bir ay kadar sonra geri döndü özürler diledi ama sevgili olmak istemedigini söyledi. hala bu kisi hayatımda bi kac gun once tum sosyal medya hesaplarımı kapattım (instadan takiplesiyoduk sildim snapten ekliydik sildim onuda) bir gun sonra universite sınavım var muhtemelen ona bile basarılar yazmayacak kadar bencil biri. bu kisi neden hayatından cıkmama izin vermiyor ama benide hauayına almıyor. bir de bana kesinlikle baska biriyle yapamayacagını iliski insanı olmadığını söylüyor. inanmıyorum ama sevgilisi konustugu kız olsa bu kisi benimle nasıl takiplesiyor her yerden? yani cok az kisiyi takip ettigi icin birazda bilinen birisi (kendi capında) böyle biseyde yapması.. bilmiyorum ama anlamadım. ben ona hic bir yanlıs yapmadım bu arada. hatta bana hala hayattaysam senin sayende sen beni ayakta tuttun sana cok sey borcluyumda dedi ama bunu dedigi o an dısında hic öyle davranmadı. niye beni cıkarmıyor hayatından?
Bir erkek sizi neden hayatından cıkartmıyordur?