Eski sevgilime artık görüşmeyelim demekle iyi yaptın mı?

Herkese merhaba yaklaşık iki sene önce sevgiliydik ve iki sene önce benden kendisi ayrıldı o 32 yaşında ben 28 yaşındayım bayağı bir tartışmaz oluyordu ben eczacıyım o doktor kendisi o zaman asistan da şimdi uzman doktor oldu ve bulunduğumuz şehirden farklı bir şehre gidecek şimdi tekrar konuşma olayımıza gelirsek de kendisi beni iş hesabımdan takip ediyordu yani ara ara stokluyordu Ancak şahsi hesabım herkese kapalıydı ve iki sene önce benden çok kırıcı bir şekilde ayrılıp beni güçsüz olduğumu fanusun içinde olduğumu beni artık istemediğini söylemişti o dönemlerde çok kavga ediyorduk ben de bayağı yalvarıp ağlamıştım o ilk gün şokla sonra her yerden silmiştim ertesi gün sonra bir daha ne mesaj ne bir şey hiçbir şey yapmadım ardıma dönüp bakmamıştım neyse iki sene sonra kendisi geldi döndü yazdı etti ancak kafasında belirsizlikler mevcutmuş yani konuşurken ben sordum kendisi de söyledi ben de artık hayatımda belirsizlik istemiyorum sorumluluk alabilecek birine ihtiyacım var öyle birini isterim dedimkendisi de anlayışla karşılaştı ve konuşmayı sonlandırdık yapacak bir şey yok istediği zaman geleyim istemediği zaman gideyim değil eylülde ataması olacak ve gidecek sınırlarımı belirlemeem gerekiyordu eski beni unutmasını istiyorum artık karşısında güçlü ve adımlarini daha sağlıklı atan bir kadın var bunu görmesini istedim şimdi kişisel hesabımda ekli ancak silmeli miyim yoksa ara ara paylaşım yapıp devam mı etmeliyim gerçekten gerçekten bilmiyorum sizce ne yapmalı nasıl davranmalı
Eski sevgilime artık görüşmeyelim demekle iyi yaptın mı?