O an hissetiklerinize göre mi , ileriyi düşünerek mi ciddi bir ilişki olup olamayacağını düşünerek mi yani , hoşlanıyor olmanız yeterli mi?
Neleri düşünerek bir baslangic yapıyosunuz?
Neleri düşünerek bir baslangic yapıyosunuz?
Kendi adıma konuşmak gerekirse ilk etapta herhangi bir karar vermiyorum. Karşılıklı hoşlanma söz konusuysa, vakit geçirip, daha iyi tanımaya çalışıyorum. Bu süreçte ilişkiyi isimlendirmiyorum, karşı tarafında isimlendirmesine izin vermiyorum. Geleceğe yönelik bir ilişki yürütebilecek kadar güçlü hisler, tutku, güven ve saygı duyuyorsam o zaman ilişkinin adını koyabileceğimizin sinyallerini vermeye başlıyorum. Yarını göremiyorsam da tam tersi, ya başlamadan bitiriyorum ya da gittiği yere kadar gidiyorum. Şu an ki ilişkime son ilişkim, ilk ve son aşkım olduğunu düşünerek, hissederek başladım. İki yıldır beraberiz ve ilişkimizde hiç bir kusur yok. Allah izin verirse mutluluğumuz daim olacak.
Kolay kolay sevgili olmuyorum aylarca konusmam tanımam en önemlisi guvenmem lazim. Ileride evlilige kadar sorun olacak seyleri dusunurum oyle karar veririm
dış görünüş pek önemli değil önce arkadaş olurum sonrası gelir zaten hoşlanmaya başlarsam ve sevmeye aşık olmaya başlarsam ilgi alakamı arttırıp teklifte bulunurum yoksa arkadaşlığa devam... yani kısacası arkadaş olduğum birisini daha sonradan sevebilirim. ilk gördüğün anda ben bunla arkadaş olurum ya da sevgili olurum diye karar vermek zordur sevgili olmaya karra verirsen ilerleyen zamanlarda umduğunu bulamayabilirsin buda ilişkiyi bozar...
En güzeli heralde
Hoşlandıktan sonra onu tanımak istiyorum ve öyle karar alıyorum
O insanla ömür boyu birlikte olabileceğimi düşündüğüm anda güzel bir teklif yaparım
Cevap
15Cevap
Anlık bir karar. Yani sadece hoşlanıyorsam ve tanıyorsam biraz ilişkiye başlarım. Sonrası da belli oluyor zaten zaman içinde.
O an hissettiklerimle bende uyandırdigi duygusal hareketlilikle başlangıç yaparım. Zaten ıliskilerimde her zaman ciddiyim...
Önce kişiyi süzmek sonrasını düşünmek, üzülmemek için hepsi 😂
Basit birinci etap seni seviyorum ikinci etap aşkım üçüncü etap...
Anlık hisler oluyor genelde aşk durumu, planlamayla olmaz.
Yavaş yavaş tanıyarak daha iyi oluyor..
Kesinlikle geleceği düşünerek.
Ben öyle düşünunce kimsenin şansı kalmıyor :/
Anlık olur olur diyorum okadar
Anı yaşamak da çok iddialı
Uzun uzun düşünce illa bir bahane buluyor zaten insan ;)
şöyle bir süzüyorum yürürken
O kadar mı :)
Büyükse napıyon kardes?
valla son zamanlarda başlangıç bile yapamıyorum.
Hayırlısı be canisi
davranışlar temiz yüzlülük namus
O an hissetiğime gore knk :))
Önce vücut. Sonra karakter
o an
Anı yaşıyorsun ;)
her zaman değil
nabzına bakıyorum
Hormonlarım+mantığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar