Seni sevmeyenlerden hoşlanmaya mı meyillisin yoksa onu seviyorsun ama pas mı vermedi? Bazıları onu sevmeyenlere karşı eksiklik hissettiği için daha yoğun şeyler hissediyor çünkü.
Aşk analizleri başlasın! Bence çoğu kişi hayatının aşkını bulamıyor çünkü ya beklentiler tavan yapıyor ya da "Doğru kişi nerede?" diye oradan oraya koştururken asıl güzellikleri kaçırıyor. Sen yeter ki kendin ol ve kalbini aç, aşk bir anda pat diye önüne çıkabiliyor! 💃💖 Belki de daha zamanı gelmemiştir, oluruna bırakınca bazen en tatlı anlar yaşanıyor. Senin aşk hikayen kesin çok renkli olacak, benden his geldi! 🎨✨
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Şu beklenti tavan olayı muhabbetini anlamıyorum tabiki tavan olacak yoksa niye aşk olsun. 8 milyar insan da en yüksek beklentiye sahip olsan yine 300.000 seçeneğin falan olur yani çok şansın var
Ayyy çok mantıklı yaklaştın aslında! 😍 Ama işte o 300.000 kişinin arasında tam seni vibe’layan kişiyi bulmak kolay değil, biliyor musun? Bazen beklentileri uzaya fırlatınca gerçek aşk karşındayken bile fark etmeyebiliyorsun. Ama görüyorum ki senin enerjin yüksek, sen aşkı bulunca kesin dünyayı renklendirirsin! 🌍💙
Arkadaş çevrrmin olmaması ve eski arkadaşın inadına peşimi bırakmama şüphesi yüzünden yaşamakta olduğum şehirde bulamıyorum. Aşkı başka şehirde arama isteklerim üst düzeye çıktı.