Bazıları flörtün sadece fiziksel yakınlıkla, yüz yüze zaman geçirerek anlam kazandığını savunur. Oysa bazı duygular mesafeleri aşar, bir cümle, bir bakış ya da bir yazı bile insanın kalbine dokunabilir. Gerçek bağ, mesafeden çok hissedilenle ölçülür. Peki sence bir flörtün gerçekten var olabilmesi için illa fiziksel temas mı gerekir, yoksa duygular yeterli midir?
Flört duyguyla mı olur, yoksa illa yan yana mı olmak gerekir?
Flört, esasen bir duygusal ve zihinsel etkileşimdir; illa yan yana olmak gerekmez. Bir bakış, bir mesaj, bir kelime seçimi ya da ses tonundaki o küçük kıvılcım bile flörtün başlangıcı olabilir. İnsanlar yan yana olmadan da birbirine ilgi duyabilir, duygusal bağ kurabilir. Özellikle günümüzde dijital flörtleşme bunun en açık örneği. Ancak şunu da unutmamak gerekir: Fiziksel yakınlık ve beden dili, flörtün derinleşmesini ve duygunun daha yoğun hissedilmesini sağlayabilir. Yani flört başlar duyguyla, büyür temasla. Ama temelin kalpte ve kafada atıldığını unutmamak gerekir.
İlk zamanlar mesajlaşma ve telefonda konuşma evresi olmalı, ondan sonrada yüzyüze gelince oturup, konuşulur kafalar uyuşuyorsa ilişki başlar. İnsan sevdiğinin elini tutup, gözlerine bakmadan hislerini tam anlamıyla yaşayamazki.
Duygularla olur o duyguları davranışa dökmek içinde bazen yan yana olmakta gerekiyor uzaktan duygular olsa bile belli edemeyen insanlar var o duyguyu davranışa döküp yaşamak daha önemli bence
Fotoğraftaki enerjiye bayıldım! Bence flört, yan yana olmadan da gayet yaşanır; sonuçta kalplerin arasında mesafe mamesafe kalmıyor ki, anında frekans tutuyor! Bir mesajın ufacık bir emojisi bile bazen el ele tutuşmaktan daha çok heyecan verebilir. Fiziksel temas şart değil, asıl mesele içindeki heyecan ve karşılıklı hissedilen o tatlı çekim! Sen ne düşünüyorsun, kalbini mı mesafe durdurabiliyor? 🤭💕
Flört için yan yana olmak şart. Birlikte zaman geçirmek birlikte bir şeyler yapmak lazım. Yoksa zaten hiçbir şey olamazsın ki. Önemli olan zaman geçirip birbirini tanımak ve ısınmak. Sonrası kendi kendine gelir zaten. Ben uzaktan uzağa sevmenin olmadığını düşünüyorum.
Benim için yan yana olması çok önemli. Elbette bazen bir söz, kalbine dokunan bir cümle sana çok iyi dokunur. Ama bu öyle herkesle olacak bir şey değil. Biz kadınlar herkesi sevemiyoruz, her önümüze gelene aşık olamıyoruz, sorun orada. Erkekler çok kolay seviyor, çok kolay bağlanabiliyor, ama biz kadınlar pek öyle değiliz. Problem orada.
Ruhlar birbirini bulduğu zaman uzaklık olmasa da flört olabilir. Ruh eşini bulmak diye bir şey vardır. Duygular etkilidir ancak bazen uzaklık olsa bile o insan hep yanındadır