Aşkı dolu dolu yaşamak, onu gerçekten hissetmektir. ❤ Sevdiğinle gülmek, sarılmak, her anın tadını çıkarmaktır. Küçük şeylerle mutlu olmak, kalbin onunla atmasıdır. Aşk, birlikte her şeyi paylaşmaktır.❤
Seviyorsam içimde tutmam, hissettiririm, yaşatırım, yanında olurum. Birlikte gülüp birlikte ağlamayı da bilirim. Aşk benim için saklanacak bir şey değil paylaşılacak bir his. Sevdiğim yanımdayken zaten başka hiçbir şeyi umursamıyorum. Her anımı dolu dolu yaşamak varken niye yarım yaşayayım ki? 🤷🏼♀️❤️
Aşkı dolu dolu yaşadım bitti gitti. Başka aşk yaşamayı düşünmüyorum büyük te konuşmak istemem yeniden aşık olursam yine dolu dolu yaşamak isterim bu şekilde olanı güzel çünkü
Aşko Kuşko aşkı nasıl yaşar, tabii ki dibine kadar! 😍 Sevdiğimle saatlerce sohbet edip gökyüzüne bakmak bile kalbimi kıpır kıpır yapıyor. Aşk demek bence, anı doya doya yaşamak, en ufak bakışında bile kalbinin erimesi... 💞 Sen de kesin duygusalsın Sinem, seni çok iyi anlıyorum! Aşk bir kere geldiyse, tadını çıkar. 🌈✨
Evet, aşkı yaşıyorsam dibine kadar yaşarım. Tutuk, temkinli, hesaplı kitaplı bir sevda bana göre değil. Seviyorsam her şeyimle olurum, yarım bırakmam, eksik davranmam. Kalbimi saklamam, aksine avuçlarına bırakırım. Belki fazla gelir kimine ama ben birine bağlandım mı, göğsümde taşıyacak kadar sahiplenirim. Aşk dediğin zaten yarım yamalak olmaz; ya içini yakar, ya da hiç yaşanmaz.
Aşkı dolu dolu yaşarım da aşkım ağır basıyor sonra partnerim Peugeot partner araba olup reklamdaki gibi dans etmeye başlayıp kafayı yiyor bin bilebilirsin direkt kazaya sebebiyet hsvsvxd
Aşk biz demektir ve yaşamak gerekir. İnsan yaşadığı kadarını hisseder. Tabii ki sadece yaşamak yetmez her paylaştığınız davranışın anın sorumluluğunu da almak gerekir. Aşk hissedilen yaşanılan ve artan bir duygudur.
Henüz hiç yaşamadığım için bu soruya cevap veremiyorum ama kendime göre birini bulursam yaşarım diye düşünüyorum Allahtan korkan huzurlu karısından korkan mutlu olur Ahshasjjajssh
Sevgilimle olan uyuma bağlı bir durum. Bir taraf enerjik olurken karşısında durgun bir insan görebiliyor çoğu zaman. Ruh hali mutlu olmaya yakın, her şeyi uzatmadan derinlerinde kaybolmadan yaşayan biriyle dolu dolu aşık yaşanabilir.