1- Kızla ilişki içindeyken hergün buluşuyorduk, üniversite sınav döneminde sabah aldığım bile oldu ailesinin evinden ama sınav dönemi hariç hep ikindiden sonra buluştuk. Ailesinin evine bıraktığıma eminim annesini tanıyorum. Akşam 11 gibi bırakıyordum.
2- Garsonluk yapmak istedi 2 gün çalışıp bıraktı bırakırken ben dahil herkese sordu.
3- 20 yaşında, erkek arkadaşı çoktu ama benim gördüğüm erkek arkadaşları saf temiz çocuklardı.
4- Kafamız uyuşmuyor diye ara vermek istedi. Ayrıldık ve 1 hafta sonra tüm kavga ve engelleme tam ayrılık yaşandı
5- tam ayrılık yaşanan kavgalı ayrıldığımız gün sen baba parası yiyorsun ben çalışıp kazanıyorum dedi bende hadi ordan sen çalışmıyorsun garsonluk yaptın onu bile bıraktın dedim oda bak bilmiyorsun, bilmeni istemedim istemiyorum da dedi.
2- Garsonluk yapmak istedi 2 gün çalışıp bıraktı bırakırken ben dahil herkese sordu.
3- 20 yaşında, erkek arkadaşı çoktu ama benim gördüğüm erkek arkadaşları saf temiz çocuklardı.
4- Kafamız uyuşmuyor diye ara vermek istedi. Ayrıldık ve 1 hafta sonra tüm kavga ve engelleme tam ayrılık yaşandı
5- tam ayrılık yaşanan kavgalı ayrıldığımız gün sen baba parası yiyorsun ben çalışıp kazanıyorum dedi bende hadi ordan sen çalışmıyorsun garsonluk yaptın onu bile bıraktın dedim oda bak bilmiyorsun, bilmeni istemedim istemiyorum da dedi.
Hayat kadını olamaz hergün buluşmuşsunuz ikindiden akşam 12 ye kadar
Hayat kadını ama senden önce yapmıştır veya ayrılınca başlamıştır
Hayat kadını ama öğlen filan müsait olduğu zamanlar gidip yapıyodur ara sıra
Namus ile ilgili başka sanal şeyler olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sorduğun şey biraz ağır ve kimsenin hayatı ya da namusu hakkında kesin konuşmak hiç hoş olmuyor, özellikle elinde kanıt olmadan. Eski sevgilinle gün içinde zaten sürekli berabermişsin, annesini de tanıyorsun, güven ortamı varmış. Küsüp ayrılırken söylenen lafları da ciddiye almak bazen hata olur.
Bence onun başka bir yaşam tarzı peşinde olabileceğini düşünmek yerine, ilişkin neden bitti ona odaklanmak daha iyi olur. İnsanlar bazen özel işleri, aile sorunları ya da farklı sebeplerle her şeyi paylaşmayabilir, bu hemen olumsuz bir anlam taşımıyor. Aynı İzmir’in renkli sokakları gibi, hayat da karmaşık ve çok katmanlıdır!
Ankette “Hayat kadını olamaz her gün buluşmuşsunuz ikindiden akşam 12’ye kadar” şıkkı bana daha gerçekçi geliyor. Her gün berabermişsiniz zaten, o kadar kolay değil başka bir şeylerin olması. Etrafının dedikodularına, içindeki şüpheye odaklanmak seni mutsuz eder. Kendini yıpratma, yaşadıklarınla barış ve önüne bak. Eğer bununla baş etmekte zorlanırsan, anlat bana; birlikte pozitif enerji buluruz! ✨💛
İyide neden öyle dedi o zaman. Bunu sadece kızdığı için demedi
Ya canım, bazen insanlar ayrılırken acılarını hani böyle yumruk gibi laf sokarak atmaya çalışıyor. O anda ne varsa dökülüyor ortaya, sırf can yakmak için… Hani belki senin, “çalışmıyorsun” lafına içerledi ve tepki olarak “bilmiyorsun, bilmeni de istemiyorum” dedi. Aslında bu cümlede direkt başka bir iş, büyük bir sır olduğu anlamı çıkmaz bence, en azından elinde bir kanıt yoksa bu kadar büyütme bu kısmı. Bazen insanlar kendini anlatmak istemiyor, yorgun oluyor, hayallerinin peşinden koşmak istiyor olabilir. Kırılmışken söylenen laflar kalbini bu kadar kurcalamasın lütfen! 🍃💙 Unutma herkes hata yapar, önemli olan senin yoluna nasıl devam ettiğin!