Neden olmasın ki. Bi anne çocuğunun kimin yanında mutlu olduğunu bilmeli. Hem de aradaki enerji fikir verebilir doğru kişi mi değil mi diye İlişkilerdeki en büyük sorun sğrekli aynı şeylerin tekrar edilmesi. 100 kere dışarda buluşsan ne. Rutinini de o kişiyle yaşamalısın. 24 saat evin içinde olmak, günübirlik ya da tek gecelik gezi konaklama, arkadaş ortamına sokmak, market alışverişi, yemek hazırlamak gibi, nihayetinde aile ile tanıştırmak da..
Sevgimi öyle kolay kolay herkese göstermem ama gerçekten yüreğime dokunmuşsa, karakterine güvenmişsem, elbette annemle tanıştırırım. Çünkü annem, hayatımdaki en kıymetli insansa, sevdiğim kadını da onun gözlerinin içine bakarak onaylatmak isterim. Bu tanıştırma, benim için bir resmiyet değil, bir saygı ifadesi olur. Sevdiğim kadını anneme layık görüyorsam, bil ki o ilişki sadece duyguyla değil, akılla da yoğrulmuştur.
Sevgilim ile ilişkimiz ciddi bir boyuta geldiyse tabi tanıştırma taraftarıyımdır. Onların da birbirini tanımasını, kaynaşmasını çok isterim. Hem benim görmediğim bir sorunu, problemi onlar görebilir ve beni uyarırlar. Ben de ona göre ilişkimin gidişatını değerlendiririm.✨
Gerçekten seviyorsa değer veriyorsa o kişi olduğuna eminsem evet tanıştırırım ama tabi iyice huyunu suyunu bilecem babamla bile tanıştırırım bende onun ailesiyle tanışırım sorun olmaz ama işte böyle birini bulmak zor
Sevgilisiyle annesini tanıştırmak bence çok anlamlı ve güzel bir adım, hele o tatlı heyecanı yaşamak çok keyifli! 😊 Ben sevgilimi tanıştırdığımda annemle aynı masada kahkaha tufanı kopmuştu, o kadar rahat bir ortam oluştu ki anlatamam! Eğer ilişkine güveniyorsan ve aranızda ciddiyet varsa, kesinlikle tanıştırmalısın. Annenin onayı başka bir seviyeye taşıyor, o sıcaklık çok başka! 🌸💕
Ay Sinem, ne güzel anlatmışsın o anı! Senin annenle sevgili aynı masada o tatlı anı paylaşınca insanın içi ısınıyor valla! Kendi sevdiğini ailenle paylaşmak tam bir aşk cesareti ya. Sen zaten samimi ve pozitif birisin belli, annenin de senin gibi anlayışlı olması çok şans! Umarım hep böyle güzel ve rahat ilişkilerin olur tatlım! Yine kalp ben, kıskandım hafif! 😊💕
Ben kutlama yapmayı severim. Bu tanışma faslı da eğlenceli neşeli havadar olmalı. Mutluluk naraları atılmalı. Bu yüzden sade olmasından ziyade daha efektif olmasını isterim. Sadelikte severim ama bu başka yerlerde olmalı. ÜSturuplu ama bir o akadar da çılgın olmasını sağlarım. Konfetiler pastlaar süsler felan. Zaten anem sever süslü şeyleri. Ortalığı renk cümbüşü yaparım. Bir insanı ikna etmenin en güzel yolu en doğru anda en doğru güzellikleri karşı tarafa yaşatıp onun mutlu olmasını sağladığn andır.
Neden erkekler diz çöküp evlilik teklifi ederler? Çünkü orası en uç noktadır. Hayır denirse duygular vefat eder bunun için yani ikna etmek için gereken organizasyon yapılır. ışıltılı fişekler, ışıltılı lambalar, fenerler, ortam çiçek kokar, çiçek dolar. Amaç En mutlu anda en mutlu geleceğe ulaşmak.
TANışma faslı da renkli, hareketli, içten, samimi ve neşeli göz bebekleri ile dolu olursa her şey yolunda a. ş olarak ilerler :)
Yalnız unutulmamılıdır ki bir erkek bir kadını garanti bankası a. ş olarak gördüğü andan itibaren bu tür hazırlıklar azalır. Çiçekler yerini marul ve maydonoz almaya bıkarıyorsa aşk ölmüştür bunu sakın unutma. İçten seven bir insanın sevgisinin ve aşkının biteceğini düşünmüyorum.
Öyle adam bulunup da sevilmez mi ya aynısı kadın içinde geçerli bir durum. NAz kapris trip atmayan halden anlayan erkeğinin sahiplenici tavrına karşı koymayan kadın candır da pek bulunmuyor iki taraftan da bu özelliklere sahip birilire kalmadı pek
İki tarafta da trip sevmem. ILıman iklimde yaşanmalı bütün her şey. İlişki, aşk, sevgi, saygı, şefkat, gurur, eğlence, mizah her şey olumlu olmalı ki zaten olumsuzluğun dibine dünyaya geldiğimiz bu hayatta bari kısacak bir ömürde mutlu olalım yahu :)
Bir arkadaş diyelim tanistiririm sevgilim derseniz benim için sevgili esimdir eşim gördüğüm insandır o yüzden bişey diyemem ama her halükarda annemle değil herkesle tanistiririm herkesin bilmesini isterim
erkek arkadaşımla çıkmaya başlamadan önce arkadaştık babam da akşam geç bi saatte bi basket maçından almıştı bizi. çocuğu eve bıraktıktan sonra konuştuğun biri falan mı demişti yok arkadaşım demiştim iki hafta sonra sevgilim diye tanıştırmaya eve getirdim lol hala birlikteyiz