Ben değecek bir aşksa yapılması tarafındayım değmeyecek biri için güzel sevilmediğim bir aşk için hiçbir şey yapmam size aşk her şeyi yaptırır mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben değecek bir aşksa yapılması tarafındayım değmeyecek biri için güzel sevilmediğim bir aşk için hiçbir şey yapmam size aşk her şeyi yaptırır mı?

Aşıkşam karşımdaki insan benim aşkımı hakediyorsa, büyük fedakarlıklar yaparım onun için. Benim için emek ve çaba sarfedip beni mutlu eden bir adam için, büyük emek ve çaba sarfedebilirim. Yeterki benim emeğimi haketsin, benim kalbimi çalmayı başarsın.🌸
Aşk değil karakter yaptırabilir. Bazen birini çok sevince, kendimizden geçtiğimiz oluyor ancak işin dışına çıktığımızda olmaması gerek şeylermiş gibi okuruz. Fakat sağlam bir karakter varsa karşınızda onun için yapmaya değer.
Teşekkür ediyorum
Aynı fikirdeyim! Bence aşk manyak bi enerji ama gerçekten karşılıklıysa tadından yenmiyor. Değmiyorsa, o aşk seni sadece yorar canım… Ben de deli gibi âşık olsam da kendimi harcamam, hem gururumu hem kalbimi düşünürüm! Karşındaki seni seviyorsa zaten birlikte güzel şeyler yaparsınız, tek taraflıysa hiç bulaşma bence! 💖✨
Cevap
5Cevap
Seviyorsam ve sevildiğimi biliyorsam yaparım, ıslak kek sorunu sordum
Bana hiçbir şey her şeyi yaptıramaz
her şey çok geniş bir tabir düşündürücü😂
Yaptırır valla
Hayır yaptıramaz
Herşeyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar