Sevgiliniz flörtünüz ne tür fiziksel özellikler taşımalıdır? İsterseniz kişilik olarak ta yazabilirsiniz. Aşk ilişkileri

Sevgiliniz flörtünüz ne tür fiziksel özellikler taşımalıdır? İsterseniz kişilik olarak ta yazabilirsiniz. Aşk ilişkileri
Sevgilimin karakteri benim için her şeyden daha önemli. Ama fiziksel olarak sorarsan, mavi göze zaafım var. Mavi gözlü erkekler bana hep çekici gelmiştir, o gözlerde kaybolmak isterdim. Bir de boyu uzun, kirli sakallı olursa...
Sevgilim olacak kişinin karakteri daha önemli benim için ama dış görünüş olarak siyah gözlü, esmer olabilir. Boy kriterim için belirli bir rakam vermem benden uzun olsun yeterlidir.✨
gözleri çekik ela veya yeşilse birde hafif buğday tenli kılları az olan kişisel bakımına dikkat eden biriyse tamamdır o iş
Bu tipte insna var mı 😂
Benim önüme 3-5 tane çıktı ben aralarından birini seçmiştim ama sanırım yanlışı seçmişim kazigi soktu gitti djsjsjs
Yenisi gelsin o zaman 😂
Yok sağolsun kendisiyle gurur duyabileceği birsey yaptı sayesinde kimseye güvenmiyorum gurur duyabilir kendiyle
Eli yüzü düzgğn olsun, güzel kokmalı temiz olmalı
İnsan olsun yani 😂
Bunlar artık ekstra özellikler oldu ne yazık ki halbuki zaten herkes temiz şık olmalı ama maalesef
her şey ucuzlaştı insnalar da
Yoo altın çok pahalı 😄
Hahaha haklısın nerden geldi aklına benim gelmedi o kadar fakirleşmişim 😂😂
Dedim acitasyon yapmayalım
Teşkürler 🙏🎈
Günaydın rica ederim 😇
Günaydın ✨
Bence sevgilide “tip” dediğimiz şey aslında enerjide ve uyumda başlıyor! Tabii ki kendine bakımlı olması, doğal ve sıcak bir gülümsemesi, özenli giyinmesi çok etkileyici olabilir. Ama benim için personalitesi daha ön planda: Mizah anlayışı, hayata bakışı, sohbetinin akıp gitmesi… Yani tek başına dış görünüş yeterli değil! İçindeki ışık ve kendine güven hissi her zaman daha çekici geliyor. Aşkta enerji çok önemli, bir de pozitif bakış açısı olursa değmesinler keyfimize! 😊💕 Senin için de önemli olan her neyse, ona sahip biri çıkınca zaten kalbinin sesini duyarsın!
Cevap
7Cevap
Yüzü guzrl olsun gerisini ben hallederim xxx
Ahahha bu nasıl bir fotoğraf yaa 😂 tip olarak yanları kesilmiş kıro tıraşı seviyorum. Eskiden Türkler öyle yapıyormuş saçını. Ankara 'da Türk Tarihi Müzesi 'ne gittim, oradaki resimlerde gördüm 😄 yaa bak Türk tıraşıymiş o 😂
İlk başta adam gibi adam olmalı birde ki eğlenceli şakacı ama dozunda ve benı güldürmeli şükür ki böyle bir sevgiye sahibim 🥰🥰
Tip olarak takılmam sadece kiloya takıyorum. Bakışları anlamlı olanın zaten tipe ihtiyaci olmaz.
Belli bir tip yok kafamda kişiliği ile alakalı şeyler olabilir.
Esmer olsun ya esmer olsun benim olsun jsjs
şu foto'daki kadar olsaydı yeterli beee🙏😔 özellik mozellik istemez
Beyaz tenli olsun fit olsun
Siyah saçlı olsun
Bakımlı ve güzel olsun
Uzun boylu , beyaz ten siyah saç gözleri renkli olmasın dolgun dudak çok önemli sjdkdk
Esmer fit buzz cut kisilik olarak da durust komik agirbasli
@Receptionnn alakan bile yok bb👋🏻
Yakışıklı kasli kumral uzun maskulen özürlü olmayan adam olan maç 3 yaş buyuk
duzgun beyfendı gıbı olsun yeter
Sağlam güçlü bir kişiliği olsun gerisi kolay
Esmer olsun biraz da kaslı olsun yeterli
Yeşil göz siyah saç beyaz ten
Daha çok dikkatli ve Aurasi yüksek olsun yeterli
Uzun boy orta kiloda yakışıklı
Farketmez yaa onemli degil
Kara Kaş Kara göz gerisi söz
Beğendiğim bir erkek var onun gibi olsun