Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Acı aşkı bitirmez, aşkın güçlenmesi için acı gerekli olan bir şeydir. Acıdan dolayı kendinize zulmedip aşık olduğunuza çirkin davranırsanız bunun sonucu sapıklığa varmaktır
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dün 7 yıllık sevgilimin 9 yıllık ilişkisi olup nişanlı olduğunu öğrendim ve bu adam bana deliler gibi aşıktı birgün sevgisinin eksikliğini hissettirmedi daha önce zaten üzülmüştüm kendine çok inandırdı sonuç ne öncekinden daha beter aşk acısından sonra yine aşık oluyorsun da mutlu olacağını bilemiyorsun ben bütün umudumu kaybettim size başarılar...
02 Yorumla- 1 yıl
Kendimi aptal gibi hissetmeme sebep oldu... Hiç anlamadım çünkü hiç açık vermedi hep çok güzel sevdi bir gün bile ilgisiz sevgisiz davranmadı yıllarca peşimden koştu beni ikna etti sevgisine gerçekten beni bu çocuktan daha fazla hiç kimse sevemez derdim hep ama en büyük hayal kırıklığım oldu kendisi...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılUzun bir süre sanmam kendini toparlamak kendini birine yeniden açmak güvenmek anlamak anlasilmak bir süreç bazen uzun süren bir süreç
Ama umut var yol güzel gidilir tekrar denemelisin o yüzden
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen olur ne kadar öyle büyük konuşsan da insanın karşısına öyle birisi çıkar ki fikri değişir ama bu dediğim her zaman geçerli değil maalesef
06 Yorumla- 1 yıl
yani evet öyle ama ben sanki bir daha o hissi yaşayamayacakmış gibi hissediyorum çünkü denesem bile olmuyor yani
- 1 yıl
Yasin daha genç daha uzun yıllar var önünde ben de öyle dedim zamanında ama ne zaman ilgimi çeken karşı cins görsem fikrim degisi verir ama insanlara olan güvenin hiç kalmdiysa o hissi yaşayaman tabi..
Zamanla onsuz yaşayamaya alıştığın da bir başkasını sevmeye başlan bence. - 1 yıl
0 güvenim kaldı, zaten yoktu bir kere deneyim dedim o daha da beter eti bu saatten sonra da kendimden başka kimseye güvenmem. ve onun haricinde ben zaten eskiyi unuttum ki eskiye dair hiç bir hissim duygum kalmadı ama aynı şekilde yeni kişilere karşı da bir şey hissedemiyorum sorun o
- 1 yıl
Sıkma canını hem daha iyi hissetmemen.
İnsan hissettiği zaman acı çeker onunla olamayacağın için insan unutmak zorunda kalır.. zaten bekarlık da yaşanılır helede bu zaman da..
Ama yinede dediğim gibi yaşın daha genç daha zamanın var..
- 1 yıl
yok valla sıkmıyorum canımı sadece merak ettim başkaları da böyle mi, ben ilk kez birine aşık oldum o bitti ve ona olan hislerde bitti ve şimdi sanki kimseye bir şey hissedemiyorum gibi geliyor ama bu beni kötü de etkilemiyor, normal mi bu diye merak ettim işte.
- 1 yıl
Normal tabi.
Yapay Zeka Cevapladı
Tam şu an hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçekten aşk acısı insanı dondurabiliyor, kalbi kapatıp “bitti, ben bir daha asla!” dedirtiyor. Ama inan bana, zamanla o kalbin tekrar çiçek açıyor! Bir bakıyorsun, biri “kıyamam sana” derken kalbinde kelebekler uçuşuyor 🦋 Unutma, aşk tekrar gelir. Sen hazır olduğunda, kapı yine aralanır!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur sen içindeki inancı bitirme bir insan sana yanlış yaptı diye herkese küsme. O yanlış insandı buna inan
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru kişiye emek harcamak olacak bir dahaki sefere
1 yılİlk başta "bir daha asla" diyorsun. Kalbin sanki külleniyor, hatta içinde sevgiye dair bir şey kalmadığını hissediyorsun.
Ama sonra bir bakıyorsun. Bir gülüş, bir ses, bir bakış yine çarpıyor kalbine.
Bilmiyorum, ben şu an o noktadayım. Sanki bir daha kimseye böyle hissedemem.
Sizce zaman mı iyileştiriyor, yoksa bazı duygular gerçekten sonsuza kadar ölüyor mu?02 Yorumla- 1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşayıp göreceğiz güvenmiyor daha insan. Ama kuzenim var onun kaç sene ilişkisi oldu olmadı ayrıldı başka biri ile evlendi dedi ki öncekine aşık olmadığımı anladım evlendiği kişiye daha aşık yani bazen o an aşk dediğimiz şey yanılgı olabiliyor ve asıl kişide anlaşılıyor arasındaki fark. olmayacak gibi gelir ama Allah belki en iyisini çıkarır karşına ve olmuyorsa bir hayır vardır farkındalık olgunlaşmak için bazı şeyler ile sınanıyoruz umudunu kaybetme
11 Yorumla- 1 yıl
yok ya insan birine aşık olduğunda o hissettiklerinin gerçekten aşk olup olmadığını bilir, ben oldum mesela çok kötü bitti şimdi ise aşk falan hiç ilgimi çekmiyor, ama evet haklısın kim bilir belki karşıma daha çok aşık olacağım biri çıkacak da şu son bir senedir hiç kimse bana bir şey hissettirmedi
Olunur ama emek harcamak istemezsin artık çünkü hayal kırıklığına uğradığın onu sevdiğin gibi de başkasını sevemezsin zaman geçse bile pek öyle olmuyor o işler başkasıyla konuşsan bile hayatına alsan bile belli bir zaman sonra soğuyorsun
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşk acısı çektikten sonra insanın karşısına öyle birisi çıkar dünyayı unutturur.
Aşk acısı zamanla hafifleyen bir şey zaten, en iyi ilacıda zaman. İnsanın karşısına öyle birisi çıkıyor hemde ummadığı zamanda, bütün olumsuzlukları unutturuyor.00 Yorumla
1 yılBende öyle diyordum sevemem sevemeyecegim diyordum çok denedim bir bulustuğumla bir daha buluşmak istemiyordum uzun uzun konuşamiyordum ta ki onu tanıyana kadar.
03 Yorumla- 1 yıl
Biri çıkar karşına illaki çıkıyor yani kim ne derse desin çıkıyor
Şöyle gerçekten aşık olmuşsan olmaz bence ama aşık olduğunu sanıyorsan ya da bir yalanı sevmişsen ya da normalde sevmeyeceğin birini dolaylı yollardan sevmek için zorlamışlarsa olabilir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAsk acısı degil bastırdığın duyguları ask acısı ile karşılaştırman olan üstü. ask biter duygular bitmez kısacası , yeni Aşklar yeni yelkenler 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Anladım. gunluk rutin smdks
1 yılOluyor ama aynı şey tekrarlanıyor yine pişmanlık yaşanıyor benim başıma hep bu geldi. Kısır döngü...
02 Yorumla- 1 yıl
Maalesef boş
Büyük konuşma biri çıkar karşına olmaz dersin için içine yer olsun diye bildiğini unutturur nevrin döner
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşkın acısı olmaz, verdiğin emeğin acısı olur. İlla birileri karşına çıkarda çok soğuduysan emek harcamak istemezsin.
02 Yorumla- 1 yıl
ben zaten bu saatten sonra kimse için parmağımı kaldırmam artık her şey karşılıklı benim için yaparsa yaparım yapmazsa yapmam, ama aşk bu değil işte aşk birini koşulsuzca sevmek değer ve emek vermektir ama bunları bir daha kimse için yapmayacağıma göre bence ben bir daha aşık falan olmam
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBiraz zamana ihtiyacın var. Yeniden aşık olabilirsin.
01 Yorumla
1 yılBu işler öyle olmuyor, hiç ummadığın anda kim bilir kim çıkacak karşına
02 Yorumla- 1 yıl
Bu isteksizlik, isteksizliğin verdiği kendin ile savaşın, onu sadece kendinle çözebilir kafanda sonuca ulaşabilirsin, kimseyi istemem kendi tercihim ve bunun önüne geçmek yine senin elinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılUzun süre olmuyor ama bi süre sonra oluyor en azından
02 Yorumla- 1 yıl
Sana ne oldu aldatıldın mi yoksa tek taraflı ilişki mi
Oluyor hiç korkma. Ama bir önceki gibi olmuyor asla. Bambaşka bir tecrübe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşanıyor ama hiçkimse yerini dolduramıyor. Aşık olduğunu sanıyorsun sadece. Bu hayatta seni gerçekten sevene denk geleceksin. Aşk biter sevgi bitmez
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevmemiş. Sevdiğini düşünmüşsündür
1 yılBunu bende düşündüm ya. Bi kere daha olmuyor bence onca şeyi yaşadıktan sonra o hissi yakalayamıyosun.
01 Yorumla2;5 senedir kapalıydı kapılarım 2 hafta tam açıldı diyordum sonra yeni bi kontrat geldi bi 3 senelik heralde kulub efsanesi gibi kalacam aşktada
00 Yorumla
1 yılBence bitti her insan sadece bite kere yürekten sever
01 YorumlaOlur olur merak etme aşk acısı ne ki yeni biri gelince o acı bitti gittti
00 YorumlaOlur niye olmasın
02 Yorumla
1 yılSağlam bı pompa ile aşk meşk acısı kalmiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabi aşk acısına en iyi gelen şey dost yapragidir.
Gizli Üye(36-45)1 yılAşık olmak gerçekten zor insanlar aşkı yatakta bulduğunu sanıyor oysa ki sadece gönül eğlendirmek oluyor
00 Yorumla
1 yılSen gel bide bana sor
04 Yorumla- 1 yıl
Ama bı kez daha öğrendim kızları
- 1 yıl
Dostum ne olcak böyle ya nereye kadar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 23 yaşındasın. Daha yeni başlıyor emin ol
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki de olur.. daha iyisini bulur ise
01 Yorumla Bende aynı hissediyorum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılkendini kandırıyorsun
04 Yorumla- 1 yıl
zamanla geçicek ve aşık olacaksın
- 1 yıl
yok hayat döngüsü :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİyi hayırlı olsun vatana millete
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur ama bu sefer daha doğru kişiye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılAşık olmuyorsun ama sevişebiliyorsun🤣
02 Yorumla- 1 yıl
Boş yapıyorum Çünkü sorunun cevabını zaten biliyorsun Sizin nesil çok çabuk aşık olup yine 3 -5 gün sonra ayrılıp 6 gün baskasını sevebiliyor Sizinkisi bu yüzden aşk degil Bende buna atıfta bulundum
Çünkü gercekten aşık olan bir nesil olsaydınız Don degiştirir gibi sevgili yapmazsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAşk değildir o sen aşık olmaya bak
08 Yorumla- 1 yıl
Olursun dur bakalım yaşın kaç daha 😂Belli olmaz o belki şimdi belki 10 belki 20 yıl sonra ya da hiç😳
- 1 yıl
Yok sana 10 20 olur da benim gözler aşkı da görmez 20 yıl sonrada. Senin daha var bekle 😂
- 1 yıl
Bak şimdiden 6.7 yıl psikolojikman hazırladım seni 😂 Ben ilkokuldayken gizem diye bir kız vardı. Daha yeni yazmaya başlamıştık 2 flan heralde. Aşk şiirleri yazar yollardım da o yaşta aşk olur mu bilemedim. 😂
- 1 yıl
He evet şanslı valla inşallah aşk değildir yoksa kurşunu boşa attım kadın evlendi 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılKoç burcu üyesi misin?
00 YorumlaAşk acısı yaşamadım
01 Yorumla
1 yılOlmam diyor oluyor..
01 Yorumla
1 yılOlursun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılAşk koca bir yalan
01 Yorumla
1 yılÖnüne başkaları çıkacak ama
07 Yorumla- 1 yıl
Giden için kendini dünyaya kapatma
- 1 yıl
Güzel duygular hissedeceğin kişi henüz karşına çıkmamış ozaman
- 1 yıl
Allah büyktür. "Gün doğmadan neler doğar" diye boşuna dememişler
Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Olur olur merak etme
05 YorumlaGenel de bitiyor
00 Yorumla
1 yılOlur
01 Yorumla- 1 yıl
Her doğum sancılıdır
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur canım
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDiyorum
Cevap sahibi1 yılAşk güneş gibidir, güneş nasıl hergün doğuyorsa, aşk da filizlenir
Cevap sahibi1 yılBen uydurdum
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl21 den sonra bilimsel olarak aşık olunmuyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşk olmaz aşk yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaBilmem. Belki.
01 Yorumla
1 yılOlur olur merak etmr
012 Yorumla- 1 yıl
Banane
- 1 yıl
Sanane