3 yıllık ilişkim 20 gün önce bitmişti kız arkadaşım tam olarak evlenme teklifi ettiğim yere gidip foto çekilip wp profili yapmış?

Çok seviyoduk birbirimizi evlenicektik bu sıralar taa ki ailesine istemeye gelicez diye haber gönderene kadar kız arkadaşımın ailesinden kaynaklı ayrılmak zorunda kaldık benimde yanlışlarım oldu onunda ama sonuç olarak severek ayrılmak zorunda kaldık Instagram wp de engelledi beni 20 gün önce ayrıldıgımız gece ama beni stalkladıgına adım gibi eminim attıgım her şeyi kardeşi ve arkadaşı filan görüyor bende bugün tesadüfen ablamın telefonundan bişey bakıyodum ve onun resmiyle karşılaştım wp de ona evlenme teklifi ettigim ve kabul ettiği yere gitmiş ve tam olarak orada fotoğraf çekilip koymuş wp profiline ne demek oluyor bu sizce arkadaşlar ben vazgeçmiştim hayatıma bakıyodum 20 gündür hiç bir şekilde ilgilenmiyodum iyileştim gibiydi ama bugün görünce her şey sil baştan oldu bana bi fikir verir misiniz lütfen 20 gün çektiğim çöp oldu resmen

3 yıllık ilişkim 20 gün önce bitmişti kız arkadaşım tam olarak evlenme teklifi ettiğim yere gidip foto çekilip wp profili yapmış?