Kim haklı normal mi bunlar?

biz her pazar sevgilimle buluşuyoruz sabahtan cıkarız kahvaltı yaparız sonra da genelde denize gideriz hafta icide bulusuyoruz ama tüm gün genelde hep pazarları görüşürüz. neyse bu pazar uyandım 10 dan beri arasın diye bekliyorum yok aramadı 11.30 oldu ben aradım o sırada telefonu mesguldu sonra geri döndü napıcaz dedim babalar günü diye abisi demişki babamızı dışarı cıkaralım oturalım demiş bu da kabul etmiş bana da diyorki dışarı cıkıcaz babam abim ben e akşam üzeri cıkın dedim yok ya böyle daha iyi bi kaç saat cıkar dönerim dedi iyi dedim sinirim bozuldu ama bi benle istişare yap yani gideyim mi olur mu veya ne zaman gidiyim diye konuşsa ben tüm gün çık diyicem sinir oldum kısıtlamam normalde zaten, neyse 3 gibi bulusuruz dedik saat 3.5 oldu bana diyorki sen gel buraya hep birlikte oturalım biz daha oturucaz çünkü dedi yok dedim döndüğünde görüşürüz tamam dedi saat 4 oldu restoranta gidelim mi balık yemeye dedi ikimizmi dedim yok abim ve yengem ve yeğenimde gelir dedi dedim ben birlikte olmak istiyorum o da dediki plan yaptım artık yapcak bişey yok geliyormusun dedi daha da sinir oldum beni umursamayışına görüşümü almadan plan yapışına bunları söyledim birbirimize girdik kavga ettik seni asla almıyorum diyip yüzüme kapadı
Kim haklı normal mi bunlar?