..
Akşam bir buluşmam var. Daha önce çiçek götürdüğüm oldu, götürmediğim de oldu. Genellikle kişiden aldığım enerjiyle karar verdim. Sizin genel görüşünüzü almak istedim. Buket yerine genelde bir adet gül tercih ediyorum.

..
Akşam bir buluşmam var. Daha önce çiçek götürdüğüm oldu, götürmediğim de oldu. Genellikle kişiden aldığım enerjiyle karar verdim. Sizin genel görüşünüzü almak istedim. Buket yerine genelde bir adet gül tercih ediyorum.

Tam aklımdaki gibi davranmissin reis o yüzden yorumum da seni desteklemeye dair olacak takıl istediğin gibi böyle devam💫
Eic için teşekkür ediyorum
Rica ederim, güzel yazdın
İlk buluşma da bence en güzel şey kendin olmak ve bir çift samimiyettir
CÇiçekler tabiki güzel bir jest
Her şeyden önce nazik kibar bir hareket
Ama karsndaki kişi o güle çok anlam yükleyen duygusal biri de olabilir
Romantik ince düşünceli bir erkek olduğunu yansıtmak istiyor olabilrsn
Bu bir gösteriş ve etkileme cabası da olabilir
Bilmiyorm hangi uçtan baktığına bağlı
Böyle bir ikilemde kaldığına göre
Bir şey göstermek istemiyorum, sadece kadın sever diye götürüyorum:) ama dediğin gibi anlam yükleyebilir
Bence ideal erkek modeli
Yani götürmeli mi götürmemeli mi
Diyorm ki götürmesi kendi Kibarlığı artısı ama götürmemesi de ondan bir şey eksiltmez
İlk buluşmada çiçek götürmeye ne gerek var ya? Ben zaten kendimi çiçek niyetine götürüyorum daha ne olsun 😹 Renkliyim, güzel kokuyorum, nazım da var yani tam paket sjksksk
Sevgili kardeşim yanlış anlama ama bu biraz Çiçek Abbas hesabı bir durum. Kendinizi zaman içinde ifade edip bu tip Sevgi gösterilerini zaman içerisinde yapabilirsiniz. Daha ilk görüşmede yelkenleri suya indirmiş gibi görünmeyin bence :)
boş ver zamanı falan, zaman zaman diye diye zaman geçiyor:)
O zaman Kemal Sunal gibi bağırırsınız hemen evlendirin benii diye :) Hayırlısı olsun hakkınızda..
Bağırmak olmaz bizde, elit seviyoruz biz. Teşekkürler.
Bir adet kırmızı gülle buluşmaya gitmek, bence şahane bir düşünce! Küçük ama anlamlı jestler her zaman hafızada kalır ve karşındaki kişiye değer verdiğini gösterir. İlk buluşmada çiçek götürmek her ortamda herkese hitap etmeyebilir ama bence senin gibi enerjisini karşı taraftan alıp karar veren biri için bu çok tatlı bir detay olmuş. Özellikle gülün zarifliği ve sadeliği romantizmi abartmadan hissettiriyor, bayılırım böyle şeylere! Umarım buluşman harika geçer ve güzel enerjin karşıya da geçer! 💐✨
Cevap
14Cevap
Sana değer veiryorumun simgesel hareketi al al
götürülür tabi ki de
Götürülebilir üstad. Ama ilk buluşman geçti😂
İkinciye artık:)
İkinciye başka olsun😂
Bakıcaz duruma:)
Buket falan götürme sakın sjsj bir erkek bana ilk buluşmada buketle gelse eee çikolata falan da getirseydin diyip uğraşırdım 😂. Tek beyaz bir gül ver ona, beyaz saflık temizliktir. Kırmızı artık alışılmış ya klasik o
Çiçek götürmedim, bulamadım gerçi geç kalacağım diye. Ama sordum arada beyaz gül seviyormuş, neyse ki ikinci buluşma da beyaz gülü hazır olacak:)
Zaten ilk buluşmada önemsizki bu, sonrasında önemli mutlaka al geç kalma telaşına kapılmasın 😂
Yok ofise siparis edicem gelecek öyle gidicem:)
Çok mantıklı, güzel 😂
Garanticiyiz:)
Telaşa kapılırsan çokta güvenme bu yönüne 😂
Telaş kim ben kim, acemi değilim:)
Tabi siz geçtiniz o zamanlarınızı değil mi 🚬
Neden dertlendin sigara mı yaktın:)
İçici değilimdir, burada yansın bari
Neden dertlendin?
Yaw ne dertlenecem 😂, triplere giriyorum dalgasına dur müslüm de açayım tam olsun ahaha
Şifa olsun:)
Eyw😊
Hayır.
Tebrikler kardeşim, başarılar dilerim
Sağol:))
Yiaa cok tatlis ve kibar bir hareket. Ilk buluşmada çiçek getiren biri net 1-0 öndedir. Her kadın ayni değildir tabi ama bir cok kadin icin güzel bir harekettir diye düşünüyorum. Aşağıda yazılan bir yorumu okudum herkesin kendi fikri ama yelkenleri suya indirmek falan değil bu davranış bir çok kadında ayni fikirdedir benimle eminim. Umarim güzel geçmiştir.
Öncesinde flört dönemi varsa hoş olabilir ama görücü usulü veya ortak arkadaş aracılığı ile vs ilk defa tanışılcaksa gereksiz
Götür sen bilirsin de insanlara çok kolay olmamak lazım. Kadınlara özellikle biraz iyi davranınca nankörlük ediyorlar
Geçen bir adam elinde çiçekle gidiyordu. Bana çok komik geldi😂
Götürmezsen bir şey olmaz götürürsen hoş bir davranış olur.
Erkek buluştuğu kıza romantiklik yapmak istiyorsa götürebilir 😊
İncelik göstergesi bu bence, götürülmesi güzel olur.
Götürülür zamanı yok bence
ilk buluşmada eli boş ve kapriyle gelen birini reddetmişliğim var bence alınmalo
1 tane cicek ıstersen götürde ya olmazsa boşuna paran gidecek? Nerde tanıştın kı kom kıme yürüdü burcun ne
Bu ukala cevapla senden bir şey olmaz abartma adresini sormadık
Ukalalık senin verdiğin tepki daha iyi anlamak için sordum. Hata bende ne sandın acaba sana yürüdğgğmü mü
Kendine iyi bak 👍
buluşma nasıldı çiçeği kafana attı mı 🤣
Buluşma gayet medeni ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ballı çörekli ve böceksiz:)
Elbette bildirimlerini açık tut:)
O kız kesinlikle çok şanslı:)
Yıkılsın ama yine de jölemizden vazgeçmeyiz:)
İçinden geldiyse yap, sormana bile gerek yok, paradan puldan daha değerli hediyeler var.
para cok degerli batuflex oyle diyo
Evet çok hoş olur
İçinden geliyorsa götür tabi.
Götürülür küçük bir jest fena olmaz.😃
Kadınlara her dakika çiçek götürülür
Götürülebilir, ince bi davranış olur.
cok da iyi guzel olur
Evet götürülür
Bence çok ince ve güzel bir davranış
İyi olur bence götür
Buket mı, tek gül mü sence
Bende öyle yaptım hep, rengini ne seversin