Kız arkadaşım mı çok umuramaz yoksa ben mi çok alınganım?

Kız arkadaşım sürekli beni darla diyen bir insan ama o kadar önem ve değer veriyorum sürekli yazıyorum ediyorum. Kavga tartışma olduğunda sonucu beraber kararlaştıraşım diye uğraşıyorum. Ama sürekli manipüle edip konuyu kendisine çekiyor ya da yapma dediğim şeye tamam deyip sonrasında ne olacak ki diyor. Ben bunu istemiyorum. O zaman en başta tamam deme. Yanlış mıyım? Ona sürekli şunu yap bunu yap diyorum. Rahatsız olduğum için. Bende de suç var. Neden zorla bir şey yaptırarak değiştirmeye çalışıyorsun ki ama kabul edince beklentide oluyorum ama beklentiyi karşılamayı bırak neden istediğime getiriyor konuyu. Sonra beni anlamıyorsunlar şu bu. Ona hak verdiğimi söylediğim halde. Ama kendimi açıklamayayım mı? Anlamıyorum ki. Beni saatlerce kapıda bekletiyor 50defa beklediysem 1 kere laf söyleyince demek ki içinde tutuyormuşsun bilmem ne. Bunu whatsappta bile yapıyor. Bi mesaja geri dönüş yapacak whatsapptan çıkıyoe giriyor bilmem ne. Şimdi gelicem diyor 30dk bekletiyor falan. Ben tüm bunlara katlanamıyorum. Ne yapmam gerek? Öncelikle ayrılık dışında çözüm önerilerinizi bekliyorum. Böyle şeyler yaşayanlarınız var mı?

Kız arkadaşım mı çok umuramaz yoksa ben mi çok alınganım?