Seven kadın bunu hissettirir mi?

Biz 1 yıldır beraberiz ve gerçekten bir insan nasıl sevilirse bir okadar cok seviyorum evde iken fotoğraf istiyorum yani normal yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf ama o diyor uzandım şimdi atamam. Bana dese git dışarıda fotoğraf çekil çekilirim. sabah bana günaydın diyip lavaboya gideceğini söyledi tamam dedim sonra 2.5 saat boyunca yazmayınca dedim en azından lavaboya gidip uyuyacağım desen bende seni merak etmem. diyor oldu artık evin içinde ne yaptığımı da soyliyim flan diyor iyide ben ona bukadar karışmıyorum yani ben öyle düşünüyorum. Tek istediğim ilgi. heyecan.2 3 ay kalmış heyecanı yok yani gerçekten. Madem bukadar istemiyor gibi neden benim ile yani çok zengini yakışıklısını boyu benden uzun olanını da bulur yani param da yokki doğru düzgün benim ile param için olsun. yani herseyi onun istediğine göre yapıyorum nikahı bile onların orada kıyacagız. Benim ne yapmam gerekiyor nasıl haraket etmem gerekiyor gerçekten doğru bir fikre ihtiyacım var ne önerirsiniz kalbim genelde huzursuz. Mutlu da oluyor ama mutsuzluk daha ön planda düşüncelerim vesvese mi diye düşünüyorum acaba şeytan düğün arifesinde bana vesvese mi veriyor bilmiyorum. hic konu açmaz hep ben açarım şu an saat 22.33 mesela ben soğuk davranıyorum oda öyle davranıyor konu açmayınca oda konuşmuyor. Allah aşkına seven insan böyle mi davranır bende bilerek mesaj atmıyorum hiç yazmıyor ben iki ay sonra çok sevdiğimi zannettiğim bu kişi ile evlenmek de hata mı yapıyorum
Seven kadın bunu hissettirir mi?