Es adayinda kriter degistimek gerekiyormu?

hep sonu kötü biten flörtlerim sevgililerim oldu, evet bu adamla evlenirim diyebilcegim hic kimseyle tanisamadim, ben istesemde karsi taraf isteksiz oluyordu, galiba kriterlerim hep sabit degistirmemmi gerekiyor diye düsünüyorum ama istedigim profil buysa neden yapmacik bir sekilde degistiriyimki? diger iliskileri görünce özeniyorum imreniyorum, neden benim sevgilim bana bunlari yapmiyor diye düsünüyorum, ve gercekden neden? benim icin harcadigi 500 tl nin lafini yapicaksa istemiyorum, ayda yilda bikere alisveris yapdigimda hayir cok pahali diyen birini istemiyorum, bugün cocuklari okula sen birak dedigimde hayir yorgunum diyen birini istemiyorum, sen kadinsin yemek yapip evde oturucaksin tek basina carsiya inemessin lafini duymak istemiyorum, ben söylemeden beni düsünerek kücük süprizler yapsin, olmasi gerekdigi gibi özel günlerde elini biraz cebine atsin, kisitlamasin, merhametli olsun hayvanlara karsi dahil. kisacasi keko gelismeyen birini ustemiyorum, beyfendi nerde ne yapilmasi gerekdigini bilen birini istiyorum ama nedense karsima hep böyleleri cikiyor...

Es adayinda kriter degistimek gerekiyormu?