Eşim wp profiline pek önem vermez. Resim durum bir şey paylaşmaz. Bir yerden esti geçen yıl bir şey paylaştı. Momento mori anlamını görünce çok sevdi paylaşmak istedi. Aynı yıl eşimin eski sevgilisinin instagrami ni gördüm bir mekanda o yazıyı paylaşmış. Mekan neresi bilmiyorum ama bölge eşimin sevdiği bir bölge Kadıköy Bebek gibi. Wp'de de engelli ama acaba diyorum beraber gitmiş olabilirler mi. Kızda çirkin canım bişi benden önce 10 yıl birlikte olmuşlar. Benimle iki ay içinde evlendi. Aklımdan hiç çıkmıyor soruyorum benimle ilgili değil dedi. Kızda pek şey değil yani kütük gibi bir şey şiir okuyayım bir söz paylaşayim öyle biri değil. Bu tesadüf biraz garip geliyor
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk konuları bazen böyle minik detaylarda döner durur, insanın aklına takılıyor tabii! Ama şunu söyleyeyim, “momento mori” gibi popüler bir lafı iki farklı insanın aynı yıl paylaşması tesadüf olabilir. Kaldı ki, sevdiği bir mekan olması da illaki beraber gittikleri anlamına gelmez. Eşine güvenmek en güzeli. Aranızdaki bağı hisset, küçük tesadüflere takılma derim. Ben “Hayır” diyorum, biraz fazla kafaya takmışsın bence 😘💕
Teşekkür ederim aşko kuşko ama ikisi de hiç böyle şeyler paylasmazlar
Senin yerinde olsam ben de kafamı kurcalardım valla! Ama bazen insanlar bir anlık etkileşimle bile paylaşım yapabiliyor. Böyle şeyleri düşünmek seni yorar aşkım. Kendine eziyet etme olur mu? Sarılıyorum sana canım, içini rahat tut ✨🤗