Sevgilimi bu ruh halinden nasıl kurtarabilirim?

2 aydır para kazanamıyor 500bin tl borcu var babası rahmetli oldu annesi geçen ay yoğun bakımdan çıktı kira ilaç derken çok sıkıntıya girdi ve 2 aydır bunalımda. Beni yanlış anlamayada müsait oluyor bugun ona bizim için endişeliyim umarım her şey iyi olucak diyorum diyor neden bana güvenmiyor musun ben seni aç mı bırakırım. Bende dedim ki ben sana çok güveniyorum sorun yok sadece borcunu düşünüyorum bizi düşünüyorum bundan endişeliyim yoksa güvenle alakası yok dedim. Oda dedi ki bunları düşünme ben seni aç bırakmam para kazanınca sesin çıkmadı para kazanamayınca sesin çıktı dedi. Bende bunun üstüne alındım ama destek oldum ona güvendiğimi her şekilde dile getirdim ama bunalıma girdi ben anlamadım. O sanıyor ki ben onu bırakıcam ona güvenmiyorum aç bırakıcak beni diye düşünüyorum ama yalan güveniyorum demek istediğim bu değildi asla. Şimdi de bunalımda ona nasıl destek olucam bilmiyorum artık. Ona güvendiğimi sevdiğimi destek olduğumu her fırsatta dile getiriyorum onun için dün 200bin tl kredi çektim fakat bugun hala sorguluyor yani ve bende çalışmıyorum işsizim. Daha nasıl kanıtlayabilirim yani. Her neyse onu nasıl inandırabilirim nasıl konuşabilirim fikri olan var mı bunalımdan çıkmasını istiyorum çünkü o kötü olunca bende kötü oluyorum

Sevgilimi bu ruh halinden nasıl kurtarabilirim?