İnsan bazen sadece anlaşılmak ister, uzun uzun anlatmadan... Bir bakış, bir cümle yeter ya hani, “ben seni anlıyorum” diyen biri olsun ister yanında.
Peki senin hayatında seni gerçekten anlayan biri var mı?

İnsan bazen sadece anlaşılmak ister, uzun uzun anlatmadan... Bir bakış, bir cümle yeter ya hani, “ben seni anlıyorum” diyen biri olsun ister yanında.
Peki senin hayatında seni gerçekten anlayan biri var mı?
Annem var, o yeter de artar… öyle bir bakışıyla ne hissettiğimi anlar, bir kelime etmeden yüreğime dokunur. Bazen herkes anlamazken, o sadece susar ve yanında durur ya, işte o bile yetiyor. Hayat karmaşıklaştığında, herkes yüz çevirirken onun sesiyle toparlanıyorum. Belki uzun uzun anlatmam, içimi dökmem ama o zaten her şeyi anlar. Bazen tek bir insanın varlığı koca bir dünyanın yokluğunu unutturur… benim için o da annemdir.
Sen varsın bebeğim 🫠❤️
🫠❤️
Beni gerçekten anlayan eski sevgilimdi kuzum. Gerçekten değer verip, mutlu eden oydu.
Şu anda kimse yok, hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmaz tabi.
Şu anda beni hayatımda anlayan kıymetli arkadaşlarım var. Ve iyi ki varlar❤
Rica ederim canım 💜
Ahh Selina, tam da kalbimi vurdun şu an! Bazen gerçekten sözcüklere bile ihtiyaç olmadan anlaşılmak var ya... Evrenin en güzel hissi! Benim hayatımda bir tane var diyebilirim, sevgilim. Böyle bakınca bile sanki içimden geçenleri okuyor, göz göze gelince bi’ huzur doluyorum. Bazen tek bir “iyi misin?” sözüyle bütün günümü kurtarıyor. Ama böyle birisi yoksa da üzülme, mutlaka karşına çıkar! Herkes bir gün birini bulur, o sıcaklığı ve anlaşıldığını hissettiği anı yaşar. Sen de buna fazlasıyla layıksın, unutma✨💕
Cevap
27Cevap
Elbette annem var dostlarım var
Beni anlayan biri olsa keşke nerde bu konuda çok ama çok yalnızım dinleyicimde yok anlatanda yok konuşmak yazismak istiyorum kimse yok seviyeyi alcatmadan konuşmak yazismak isteyen yok bulamadım anlasilmam galiba çok zor
Eskiden vardı ama şu an yok 🥺 bazen ben bile kendimi anlamıyorum ki insanlar nasıl anlasın
Kendimizi tamamen çözmeden insanların bizi tam anlamıyla anlamasını beklemek beyhude olabilir. Kendini bilen herşeyi bilir...
Var artık takılmıyorum anlamayana da anlayana da sıkıntı yok ben beni anlıyorum ona göre yaklaşıp uzaklaşıyorum
Hayır yok , kendimi. Bazen ben bile anlamazken , başkasından bunu beklemek bencillik zaten
Var evet. Ama ara sıra dengesizliği tutuyor. Normal insan yok ki hayatımızda.
Cümlem bitmeden ne demek istediğimi anlayan biri var hayatımda
Anlaşılmamak ya da anlaşılmadığını düşünmek , dünyanın en kötü ve en berbat duygusu.
Sadece rabbim var ama bazen insan sarılacak ve yaslanacak birini arıyor
Bilmem Bence aslında kimse kimseyi anlamıyor herkes işine geldiği gibi davranıyor
İlişki anlamında yok olacağını da düşünmüyorum o yüzden ailem diyeceğim.
İnşallah gerçekten anlıyordur ya öyle düşünüyorum ama
Hayır yok sevdiğim vardı oda beni bıraktı şimdi onu kurtarmak için kendimi feda ediyorum
Bu hayatta değer verenler genelde hep s. kilen taraflar olur
Anlaşılmak. Birine ne kadar kendini anlatırsan o kadar senden bir şey kalmaz. Ondan dolayı güvenmem
Gece uyuyan adamla gündüz tekrar tanışıyorum
Yani o anlamaya göre değişir canm birazda kendini anlat
Anlayışlı sağlıklı kadın herhangi bir neden kadın şiddet uygular mi
Insanin Rabbinden baska birseyi oldugunu dusunmuyorum
Yok..
Bu işler sadece IQ ve EQ meselesi.
Var böyle iki adet dostum
Onu bende bilmiyorum maalesef var mı yok mu
Hayır yok
Daha o kişiyi bulamadım
Hayır yok ama keşke olsa
Yokkk