Sizce yaptıkları yanlarına kar kalır mı?

Arkadaşlar benim bir ilişkim var. İlişkimdeki kişi kuzeni ile benim en yakın arkadaşımı tanıştırmak istedi bizde tanıştırdık.5 günde bunlar buluştu ve arkadaşım çocuğa erkeğim tarzı cümleler kurdu. Çocuk bunu test etmek için dudağını opebilir miyim demiş arkadaşım kabul etmiş. Çocukta ayrıldı kızın karakterinden dolayı. Sevgilim diğer kuzenini bu kızla ayarlamak istedi biz hepimiz 4'lü date yaptık bunlar ilk günden hesaplarını aldılar bir gün geçmeden buluşup sarılma yanmaktan öpme tarzı şeyler oldu bunlar çok geçmeden sevgili oldu (daha biz acele etmeyin diyerekten geciktirdik) sonrasında bu kızla biz kavga ettik. İlişkini bana anlatmıyorsun dedi bende benim ilişkim beni ilgilendirir dedim ve kız benimle ağır bir üslup ile konuşunca sevgilisine konuşmanın fotoğrafını atıp bu kızla bitir dedim çocuk bana görüldü attı. Diğer gün kız karşıma geçip sen benim sevgilime nasıl gelipte bu kız o,,, pu dersin dedi. Ben öyle bir şey demedim diyince hayır dedin dedi oradan diğer arkadaşları evet gördük dedi bende kendilerine kanıt gösterince benimle muhattap olun dedim kızda tamam demedin ama o imada bulundun dedi birkaç saat geçti 12 kişi benim olduğum yeri bastılar (arkasından keleş dediği kızla arkadaş olup onunla geldiler) Bunun dışında kaç kere önümü kestiler ve şahsıma küfür ettiler buna dayanamayan aile üyelerim kıza sert bir üslup ile konuşmasına rağmen hala tekrarladı. Bugun bundan birkaç sene önceki arkadaşım ile yan yana oturduğumuz fotoğrafı (temas yok) bulup sevgilisine atmış sevgiliside benim sevgilime attı. Bunu görünce bende attım ve çocuğun numarasını bulup yazdım. Çocuk sevgilime 3 aydır bu fotoğrafın onda olduğunu (arkadaşım ile ilişkileri 5 ay oldu) ve bilmesi gerektiğini düşündüğü için attığını söyledi. Çocuk bana 1 aydır bu fotoğrafın onda olduğunu söyledi fakat sevgilime 3 aydır demişti böyle olunca bende Çocuğa 1 aydır sende olan bir fotoğrafı neden şimdi attın neden 1 ay boyunca atmadında şimdi diye sordum ve çocuk ile baya laf dalaşına girdik.
Sizce yaptıkları yanlarına kar kalır mı?