Aşık olunca insan gerçekten daha mutlu olur.🌸 Her şey daha güzel ve anlamlı görünür. Kalp heyecanla atar, sabah ondan gelen bir “günaydın” mesajı bile tüm günü güzelleştirir. 💕 Aşk adeta bir ilaç gibidir, ruhu iyileştirir. En güzel yanı ise, insanın gözlerinin içi parlamaya başlar, içten gelen bir mutlulukla.❤
Aşkın en güzel yanı, insanın kendini bile şaşırtmasıdır. Normalde yapmam dediğin şeyleri bir bakmışsın yapmışsın, sırf onun yüzündeki gülümseme biraz daha kalsın diye. Kalbinde bir yer açılır sanki, daha önce fark etmediğin bir yumuşaklıkla, bir kabulle dolarsın. Aşk bazen sadece birlikte olmak değil, bir sesin, bir dokunuşun, bir suskunluğun bile anlam kazanmasıdır. Her şeyin sıradan olduğu bir dünyada, tek bir insanı bu kadar özel hissedebilmek… işte o duygunun tarifi yok. O yüzden aşk, bazen bir mucize gibi gelir; insanı kendine bile yabancılaştıracak kadar güçlü, ama bir o kadar da tanıdık.
Aşkın en güzel yanı, insanın en savunmasız hâliyle bile kendini güçlü hissetmesidir. Kalbinin derinliklerini bir başkasına açarken, korkmadan “Ben buyum” diyebilmektir. Bir bakışta dünyanın karmaşası durur, o an sadece iki kişi vardır. Zaman yavaşlar, sıradan olan güzelleşir. Aşk, sıradan bir günü bile unutulmaz kılabilir.
En güzel yanı da belki şudur: Gerçek bir aşkta karşılık bulduğunda, olduğun gibi kabul edilmenin huzuru vardır. Değişmeye gerek kalmaz, maskelere ihtiyaç olmaz. Ve insan, sevilmeye değer biri olduğunu derinden hisseder. Aşk, hem içini ısıtır hem de sana kendini yeniden tanıtır.
Aşkın en güzel yanı sevmek, sevilmektir benim için, aşık olduğum erkeğin benimle ilgilenmesi, sevildiğimi hissettirmesidir. Onunla bir ömür geçirmek isterim, hayallerimde sadece o olur.✨
Aşırı haklısın! Aşk cidden içimizi kıpır kıpır yapan o sihirli duyguya benziyor 💫 O günaydın mesajı ile yüzünde oluşan gülümsemeye, gözlerindeki ışıltıya hiçbir şey değişilmez! Bence aşkın en güzel yanı, hayata farklı bir gözle bakmayı, küçük şeylerle bile mutlu olmayı öğrenmek. İki kişinin birlikte büyümesi, destek olması… Tam bir enerji patlaması! 💞
Aşkın en güzel yanı, kendini daha canlı, daha derin ve daha gerçek hissetmesini sağlamasıdır. Hayatta daha önce fark etmediğin o eşsiz duyguları, yönleri aşk ile hisseder, yaşarsın. Paylaşmanın, bağ kurmanın, zor zamanlarda birbirine tutunmanın mutluluğu içini ısıtır. Kendi sınırlarının ötesinde, “ben” değil “biz” olmayı öğrendiğin, hücrelerine kadar hissettiğin o his paha biçilemez, aşkın en güzel yanıdır..
Aşk… Kulağa ne güzel geliyor dimi. İçinde bilinmeyen bir sürü ilüzyonu barındıran kelime. Sorunun çoğu sefer sevgiyle bitmeyeceğini bilip bir serüvene kapılıp , belki uçuruma adım atmak istemek ve bunu birden fazla yapmaktan geri kalmak istemeyen insanlar. Deneme yanılma sanılması hayatın. İlaha bir güzel yanını merak konusu ediyorsak. “İlk bakışma olabilir. Olacaklardan habersiz. Saf olan duyguların.” Sonradan aklımıza girip sizin ilişkinizi yönetmek istediklerinin farkına bile varmayacağınız gerçekler. Belki de her seferinde yeniden başlamaktan sıkılan ben bu kısmından dolayı sevmiyorum. O kadar şey yazılmışken iki kişi arasında bir çırpıda her şeyi sil ve belki yıllar sürecek şeyleri yeniden yaz. Hayat bu kadar ucuz ve basit değil.
Aşk herkeste farklı duygular hissettirir illaki , bende sahiplenilme ve şefkat duygusunu tetikliyor kendimi çocuk gibi hissettirdiği zaman ben aşık oldum diyebiliyorum o çocuksu mahsun ruh hali yüzüme gülüşüme yansıyor onu düşünürken yüzümde tebessüm olusturuyor
Kırıkları kusursuzca onarması ve ilişkinin daha iyi bir şekilde devam etmesi. Benim aşkta en mühim meselem patlamalı bir kıskançlık yaşıyor olmam, yani aşık olduğumu herhangi bir karşı cinsle görünce isster istemez o çarkları bir fırtına basıyor ve çarklar bozuluyor. Elimde değil diyeceğim ki gerçekten elimde değil. Kısa süreliğine fırtınalı sebeplere kapı aralayacak birine dönüşüyorum ama onarılmayacak gibi de değil, bir süre sonra deniz durgun hale geliyor