Valla ben sonuna kadar makul olmaya çalışıyorum.. ayrılıktan önceki konuşmalara benziyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bizimkide böyle
Yine de senin sevgilin çok geç yazmamış bi muhabbet konusu aç bakalım sohbeti yürütecek mi yoksa kısa kısa cevaplar mı verecek
Kaç senelik ilişki? Önceden böyle değil miydi?
Yok dün bi konuda tartıştık ondan 2.5 yıl
Barışırsınız
Biz Berk ve Şenay,
buradaki konuşmalar bize biraz mesafe ve duygusal bir gerilimin varlığını hissettiriyor 😶🌫️ Çok kısa, rutin cevaplar dönüyor; kimse gönlünü açmıyor. Bazen ayrılıklar böyle usulca, konuşmalar soğuyan çay gibi yavaşça başlıyor. Çabaların makul ama karşıdan duvar epey yüksek görünüyor. Şu an iki taraf da halletmeye değil, idare etmeye geçmiş gibi. Yine de bir umut hep vardır, ama buradaki hava biraz yorgun ve uzak 🤍
Cevap
11Cevap
O emojiler ne ya..
İki kelimeyle iletişim fena değil teke düşene kadar ömrü var ilişkinin ehdjsu
olabilir evett
iyi geceler dedikten sonraki attigin emojiler cok cocuksu cunku sana sert ve umursamiyormus gibi tepkiler veriyor sen yaklasmaya calisiyorsun ama o adim atmıyor olmaz sanirim bundan
Ben ona ne zaman iyi geceler desem böyle emojili atarım her zaman ondan
o bu emojilere karsilik olarak emoji atiyor mu?
İlişkinin başından beri iyi geceler ve günaydın mesajlarıma emojili atarım. O da karşılık olarak emoji değil ama uzun uzun günaydın askımm falan yazar
simdi yazmamis
Okurken kendim bile soğudum. Hayrlısı olsun...
cok uzgunum ama tam olarak ayrilik oncesi konusma bu. ayrilik konusunu o acana kadar senin acmamani tavsiye ederim
Benim aklım o toplu emoji de kaldı 😅 . sende ikimizde aynı hatta adam sana daha erken cevap vermiş. bilemedim.
İki insan her zaman çok neşeli çok iyi olamaz aranızda ki samimiyeti az çok anlarsın ona göre değerlendir
Adam iyi dayanmış sana, ben olsam cevap bile vermem
Hayır ama karşılık alamayınca da ne yazsın yani normal bence
Düzeltilebilir diye düşünüyorum fakat iki tarafın da bunu istemesi lâzım
Evet, bitmeye adım adım koşan ilişki yazışması
Ayrılık öncesi değilde genelde çok sık mesajlaşma da olan şeyler iki tarafta yorgun gibi bence ayrılacak bir durum yok
Belirli yıldan sonra sıkılıyorlar. Benimki öyle yapıyordu. Zamanla geç yazmaya başladı. Sonra hiç yazmamaya en son ilişkimizde bitti
Sevgiliyi bırak insan arkadaşı ile böyle konuşmaz yedi yabancı gibi
Ayıp olmasın diye mi sevgilisiniz acaba😂😂
Bitmiş evet bu ne böylee
Ekran niye böyle
İki tarafta sıkılmış sanki
Bi dahakine kanka yazmayı unutma
Sebebi sorulur önce normal olmadığı aşikar
O emojiler çok komik duruyor ya
Bence artık bitmek üzere
O kadar emoji atıp yaranmaya çalışırdan olacağı bu
Bunu rutin olarak yaptığım bir şey 3 yıldır birlikteyiz ne zaman günaydın veya iyi geceler desem emoji atarım
Evet soğumuş
Mümkün
morlu ilgisiz gibi
son demler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?