Arkadaşlık sitelerinde birkaç buluşmam oldu ama hepsi takilmalik arıyordu ya da beni öyle görüyordu, erkekler arkadaşlık sitelerinde ki kızları ciddiye almıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCiddiye alıp almadıklarını anlamak için ilk mesajlardan seni doğrudan ailen ve çevren ile birlikte tanımaya, kendisini de o şekilde tanıtmaya, kendine uygun olup olmadığını usulca araştırmaya çalışmasından anlarsın.
014 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapan da bir baktım yok oldu. Ailesiyle bile tanıştırdı bu da bir kıstas değilmiş demek ki
- 1 yıl
Yani kesin bir kıstas değil ama büyük ölçüde sinyaldir. Yok olduysa vazgeçmiştir, başka adayı daha çok beğenmiş olabilir.
Soran1 yılEvet başkasıni bulmuş
- 1 yıl
O zaman işe yarayan bir analiz yöntemi demek ki. Bu şekilde hıyarları ayıklamaya devam. SABIRLI OLUN ACELE ETMEYİN!
Soran1 yılAyıkla ayıkla bir şey kalmadı
- 1 yıl
Tam böyle zamanlarda sabırlı olmanız gerekiyor. Kadınların en çok hatalı seçim yaptığı dönemdesin o zaman. Yanlış seçimler yapan kadın, aldatma potansiyeli en yüksek olan kadındır. Geçmişini yanlış seçimlerle doldurursanız değerli bir erkeğin karısı olamazsınız. Dikkatli ve "SABIRLI" olmalısınız!
Soran1 yıl15 yıldır yalnızım, sabır taşı olsa çatlardı
- 1 yıl
Prime döneminde kapatsaydın keşke kaliteli erkeği.
Soran1 yılKalite yerlerde
- 1 yıl
Sana bir şey deyim mi? Senin yumurtalar zaten omlet olmuş, sana değerli erkek zaten bakmaz. Karşına çıkanlar arasından en beğendiğin ile yat, anlaşırsanız evlenirsiniz işte. Genç kadınlara öğütlüyoruz böyle kalırsınız ortada diye ama anlamıyorlar. Sanane istediğime veririm diyorlar hahaha versinler tabii bedava kuku lazım erkeklere. Keşke 20-25 prime döneminde üzerinize yağan ilgiyi görmezden gelip iyi erkek kapatsaydın abla.
Soran1 yılÜslubunuz çok yanlış. Ben o kadınlardan değilim. Çocuk yaşta Evlenip ayrıldım iki çocukla kaldım onları büyüttüm çalıştım, kafamı kaldırıp kimseye bakmadım, bana öyle herkese gelen teklifler de gelmedi, soğuk ve kendi halinde olduğum için. Şimdi çocuklar büyüdü evlendi. Mutluluk benim de hakkım doğru kişiyi aramak suç mu? Artık atmayacağım. Yalnız öleceğim, sabretmenin hiç bir b o ka yaramadığı bir dünya
- 1 yıl
Yalnız size hitaben yazmıyorum. Burası DM kutusu değil ama yine de özür dilerim. Sizin durumunuz ne yazık ki vahim. Beğendiğiniz erkek ile yatmayı göze almak dışında başka çıkar yolu göremiyorum. En azından o yeşil ışığı yakmadan önce biraz süründürmeyi deneyin, biraz ilgisini alın. Onu gerçekten tanımaya çalışmak adına zekice tasarlanmış soru ve diyalog silsilesi hazırlayın. Shit testler yapın. Shit test nedir araştırın öncelikle. Size cidden yardımcı olmaya çalışıyorum. Shit test çok önemli, ciddi araştırma sağlayın. Sonuç olarak mutlak bir ciddiyet sinyaller bütününü tam olarak yakalayamasanız bile asgari ölçüde yakaladığınız an yatma kararı alabilirsiniz. Gerisi kendiliğinden oluşacak olan bir süreç haline dönüşecek. Olumluya gidebilir, eğer oyunu iyi oynarsanız ve biraz da şanslıysanız.
Soran1 yılOnu da denedim, sonu fiyasko. Beraber olduk sonradan ne aradı ne sordu, CVP vermedi. Ben belki ilişkimiz bir üst seviyeye taşınır diye düşünmüştüm, oysa aklında ne vardı bilemiyorum.
- 1 yıl
Daha seçici davranarak tekrar denemekten başka çare yok cidden. Doğanın acımasızlığı bu. Daha dikkatli olarak şans faktörünü azaltmaya çalış.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılDüşünürüm neden düşünmeyeyim ki sonuçta orada tanışılmışsa bende oraya üyeyim demektir. Karşımdakine önyargılı yaklaşmam önce bir tanırım mutlaka. Evet genelde o tip platformları kadınlarda erkeklerde farklı amaçla kullanıyor ama bu oradaki herkesin bu niyetle orada olduğunu göstermez.
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler hep çapkınlık için kullanıyorlar, kadınlar para avcısı, ben sadece doğru kişiyi belki bulabilirim ümidiyle.
- 1 yıl
Genelde kullananlar senin dediğin amaçlar için kullanılıyor gerçekten yani oralardan düzgün insana denk gelebilmek zor oluyor. Bende doğru düzgün insan bulurum kafasıyla kullanıyordum da eşleşmelere bakınca dedim burada aradığın kişiyi bulmak plajdaki kum taneleri içindeki taşları ayıklamaya çalışmak gibi bir şey.
Soran1 yılSizde kendi açınızdan haklısınız
- 1 yıl
Öyle hayırlısı ya, her şey nasip kısmet sonuçta.
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılPeki kadınlar bu sitelerdeki erkekleri ciddiye alıyorlar mı? Çünkü bunun kadını ya da erkeği yok kişinin kendi özünde bir ciddiyet varsa bu sosyal alanda ya da sosyal medyada olsun her zaman ciddi olarak bakar duruma
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Konuya direkt dalıcam: Arkadaşlık siteleri baya Wild Wild West gibi, herkesin amacı farklı, beklentiler de dağınık oluyor. Kimi aşk arıyor, kimi takılmalık, kimi de canı sıkıldığı için orada. Senin ciddiyetini herkes yakalayamıyor olabilir, bu da can sıkıcı tabii 😕 Ama inanın, orada gerçek aşkı bulan da var! Önyargısız yaklaşmak lazım, kalbini açık tut. Herkes aynı değil 🥰 Sen şeffaf ol, kendini saklama, doğru insan zaten seni fark edecek!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünmezler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sanal ortamda insanlar cok zalim mesela tanisiyorsun sohbet iyi gidiyo karsindaki birden iletisimi kesiyo nedensiz ghosting yapiyor boyle olunca guven olmuyo guven olmayinca hicbisey olmuyo
14 Yorumla
Soran1 yılGerçek hayatta da yapan çok
Soran1 yılEvet tam olarak böyle
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Ben şahsen ciddiye almıyorum, 2-3 günlük konuşma sonrasında buluşalım teklifi yaparsa veya böyle bir teklifi kabul ederse hiç ciddiye almıyorum hatta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende o sitelerde takılıyorum ama ciddi fb arıyorum böyle 2-3 sene takılalım hatta beraber yaşayalım birbirimizin ihtiyaçlarını karşılayalım, harçlığı yoksa abartmadan harçlık da veririm ama evlilik, asla.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat sana ne oluyor? Kimse seni skmiyor diye mi kudurdun durduk yerde laf atıyorsun? Seninle alakalı bir durum mu var? Uza şuradan hadi 26lık koca inek.
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Tanımadığın bir insan hakkında baştan takılmalık ga da ciddi diye düşünmek yanlış. Sağı solu belli olmaz aşkın
00 Yorumla
1 yılAlıyoruz , almışlığım var karşındaki ve senin tavırlarınla alakalı birazda bunlar.
02 Yorumla
Soran1 yılCiddiyim
- 1 yıl
Tamam bende ciddiyim şaka yapmıyorum ki alıyoruz ve almışlığım da var arkadaşlık uygulamasından tanıştığımla 5 sene çıktım düzenli ilişki yaşadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılPek ciddiye alamıyoruz maalesef.
Pek çoğu eskrt, dolandırıcı oluyor veya yolacak kaz arıyor.01 Yorumla
Soran1 yılGeneli öyleymiş
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. O tarz sitelerde cinsel odaklı o yüzden hayir
01 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle, iki kişi arkadaşlik yapamaz mı
Gizli Üye(36-45)1 yılYok be kaçarım direk çoğu eskortluk yapıyor evli olup eşını aldatan var basımı belaya sokamam asla burası sosyal medya madde bagımlısımı ararsın ruh hastası mı ararsın gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılVar evet
Ciddiyetten kastın ne, gelip babandan mı isteyecek seni evlilik delisi
01 Yorumla
Soran1 yılNe yani biz erkek miyiz ki her çiçekten bal yapalım
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılBir iki siteye üye oldum ama çok fazla vakit geçirmiyorum hiç tanıştığım olmadı
02 Yorumla
Soran1 yılOlsaydı , güvenir miydiniz
- 1 yıl
Yani tanımadan bir şey diyemem ama dürüst birisiyse tanıdıktan sonra güvenirim dışarıdan bir kişi olsa onunda nasıl birisi olduğu belli değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Coğu fake hesap olduğu için pek ciddiye alınmıyor maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılYüzyüze de görüştüm, acaba ciddi olmama nedenleri siteden tanışmak mı
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılSonradan hoşlanabilir sevebilir belli olmaz ki
02 Yorumla
Soran1 yılİşte onu diyorum,
- 1 yıl
Beğenirsem anlatırsam olabilir. Hep kötü insanlar da yok bu sitelerde iyi insanlarda var.
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılHangi site ben çogu paralı sitelere üyeyim oradaki bayanlar daha anlayıslı
00 Yorumla Evlilik isteyen ciddiye alır ama genelde takılmalık zaman geçiriyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılO sitelerde de ciddi ilişki arayan aşk arayan insanlar var, tabii ki olabilir.)
00 Yorumla
1 yılBenim beklentilerimi karşılayacaksa ciddi düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHepsi kaşar ya da benzeri türleri olduğunu düşünüyorum. Doğru düzgün kızın internetle işi olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgercek anlamda hıc sevgılın oldumu pekı normal hayatta?
02 Yorumla
Soran1 yılHiç olmadı
Cevap sahibi1 yılpekı senle uzunca konusalımmı senle benzer seylerımız var bence seversın konusmayı
Gizli Üye(25-29)1 yılDüşünürüm hatta düşünüyorum da ciddi evlilik düşünüyorum wma ciddi duaunen kadin bulmak zor siz dusunyormusunuz
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılValla niyetin evlenmek yuva kurmak yasim29 eger cididyseniz ciddi anlamda bir yuva kurmak istiyorum bnde belki sehirlerimiz bile yakindr
1 yılGüvenmek önemli bu nedenle karşı tarafın bir fotoğrafı olsa biraz muhabbet ilerlese uyum yakalanır ya da yakalanmaz. İnşallah doğru birini buluruz ikimizde
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gerçekten iyi olanlar var
15 Yorumla
Soran1 yılHemde hiç
Soran1 yılCiddiyetsiz ve karasizlara denk geldi m
1 yılBırak tanışma sitesini sosyal olan her alanda evet düzgünü var ama kendini beğenmişi , duygularınla oynayanı da çok o yüzden uğraşmam bile.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla hemde
- 1 yıl
O yüzden gerek yok işte
1 yılDaha once tanismisligim var. Sen ciddiyetini karsi tarafa soylersen o da ona gore davranir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Ben ciddiye alıyorum genelde dert dinliyorum 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılO da güzel 🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTanışma sitesinde arkadaş bulamazsın
03 Yorumla
Soran1 yılBulamadım, niyetler kötü, kim olduğunun önemi yok
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin. Teşekkürler
Yani mal ve görgüsüzse olabilir öyle erkekler
01 Yorumla
Soran1 yılÇoğunlukla öyleler, o tür platformlari sadece kaçamak için kullanıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tinder de ciddiye alınmaz
010 Yorumla
Soran1 yılTinder kullandım
- 1 yıl
Peki ne oldu
Soran1 yıl2 kişiyle görüştüm. 1. evlilik yoluna girmeden yolunu değiştirdi. 2. Problemlerim var dedi ghostlamiş
- 1 yıl
Bende tinder den görüştüm
Soran1 yılNe oldu
- 1 yıl
2 siylede cinsellik yaşadık. Ama onlar istiyor zaten
Soran1 yılBu tarz birliktelikler bana göre değil
- 1 yıl
O zaman tinder kullanma. Başka bir site var onu kullan
Soran1 yıl2 yıldır kullanmıyorum. Hangi site
- 1 yıl
Y. az
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılBu bulduğun kişiye bağlı
04 Yorumla
Soran1 yılDüzgün görünüyor, bir bakıyorsunuz ghostlamiş ( yüzyüze de görüştüm
- 1 yıl
O zaman kaçırma
Soran1 yılKaçıyor kovalamktan yoruldum. Ne hali varsa görsün. Kimse vazgeçilmez değildir ve vazgectiklerim bunu iyi bilir
- 1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılCiddiye alıyoruz da anlayan yok
02 Yorumla
Soran1 yılBende de tam tersi
- 1 yıl
Ciddiye almıyorsun yani?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılCiddi olan insanlar da var tabii ki
02 Yorumla
Soran1 yılHiç denk gelmedim o yüzden sebep bu mu yoksa kişiliğimle mi alakalı bilemedim
- 1 yıl
Şimdi seni tam olarak tanımadığım için kişilikle alakalı bir yorum yapma şansım yok ancak seni biraz konuşup tanımak lazım ona göre yorum yapabilirim istersen özelden biraz bu konuda konuşabiliriz
1 yılHiç üye olmadım oralara nerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılDoğu
- 1 yıl
Doğu'da böyle işler oluyormu
Dolandırıcı onlar ne ciddi düşüneceksin
02 Yorumla
Soran1 yılDolandırıcı değil ama sadece vur kaç peşinde
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Genelde takılmalik ararlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKimseye guvenmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. düşünülür ama hiç oralara üye olmadım
02 Yorumla
Soran1 yılYeterince yalnız değilsiniz belki
Gizli Üye(30-35)1 yılSen nasıl olsun istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılNormal hayatta tanışmaya ağım biriyle orada tsnisabiliriz sonrasında onu insan olarak tanımak isterim
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasıniz peki ayıp olmazsa
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılBelli olmaz
21 Yorumla
Soran1 yılHiç ciddiye almıyor lar
urada öyle güveniyormusun
02 Yorumla
Soran1 yılGüvendim ama hep boş çıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 1 yılZoor
01 Yorumla
Soran1 yılBence de
İyiyse olur neden olmasın
01 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor
1 yılTakilmalik
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyleymiş
- 1 yıl
Yani sanal ortamda baska ne aranirki
Hayır düşünmem tek gecelik işler onlar
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın
02 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor maalesef
- 1 yıl
Ön yargıyı sevmem. Sonuçta kız buradaysa erkekte burada
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHayir
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Mimli hepsi
Hoşlantı varsa bişeyler yaşamışsam düşünürüm
02 Yorumla
Soran1 yılHoşlanti oluyordur elbette ama oralarda takılan kızlara karşı önyargılar var
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aldığım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur niye olmasin
04 Yorumla
Soran1 yılOlmadı
Cevap sahibi1 yılDenendi mi?
Soran1 yılAçıklama da yazıyor
Cevap sahibi1 yılYasin kacti?
1 yılAlın yazısı
02 Yorumla
Soran1 yılBenim yazı silinmiş
- 1 yıl