Farklı kişilerle farklı şeyler yaşamış her duyguyu bilen bir erkek sevdiği biri ile evlenince heyecanı mutluluğu olur mu
Farklı kişilerle farklı şeyler yaşamış her duyguyu bilen bir erkek sevdiği biri ile evlenince heyecanı mutluluğu olur mu
Erkekler sevdiği kişiyle evlenir zaten. Cinselliği kadın sunarken, evliliği erkek sunar. Nasıl ki kadınlar sevdiğine cinsellik sunar işte böyle. Yani o erkeğin geçmişiyle duygusal hiçbir bağı yok, kazandığı tecrübeler ile seni mutlu etmekten başka. Tüm heyecanı, arzusu ve isteği sana olacağına emin olabilirsin.
Ama yinede her şeyi bildiği için eşi ile yaşarken geçmişinin etkisi duygusu kıyaslaması olmaz mı
Ya da mutluluk olur ama heyecan olmaz mesela bence
Hayır kesinlikle öyle bir şey söz konusu bile değil. En son açtığım soruda yazdığım makaleyi okursanız gayet iyi anlayacaksınız.
Okudum çok teşekkür ederim 🙏🏻
Bence bir insan gerçekten âşık olduğunda, geçmişinde kim olursa olsun o kişiyle yaşadığı heyecan da mutluluk da bambaşka oluyor! ✨ Çünkü hormonlar, kalp atışları, o kelebekler… Kime denk gelirse gelsin, doğru kişiyle baştan keşfediliyor. Herkesin hikâyesi farklı ya, önemli olan şimdiki hisler ve o anki bağ. Geçmişi değil, bugünü yaşamak gibisi yok! 😍💕
Cevap
15Cevap
İlişki öyle yaptim bitti gibi bir şey değil ki sürekli yemek yediğin zaman artik biktim yemek yemicem diyebiliyor musun ya da 1 yıl yemek yedikten sonra açıkmayi bırakıyor musun 😂
Güzel bir örnek ama aslında benim düşüncem de şu şekilde oldu
İlk defa bir yemek yiyeceksin onun heyecanı ile her zaman yediğin bir yemeğin heyecanı aynı olmaz
Alakası yok bence yemek güzel olduğu zaman her gün ayni iştahla yiyebilirim
Erkek mantığı ile düşünemedim galiba teşekkür ederim
Şöyle düşün geçen hafta çok güzel bir lahmacun yedin diyelim bu hafta yine yemez miydin 😂
Yerdim😁
Al işte bak 😂😂
Cok asiri hatta hic iliskim olmadi diyeyim ama evlendigindeki o ilk gece devami yapacaklarin cok hos :)
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim mutlulular dilerim
Teşekkür ederim sizede mutluluklar 💐
Olursa insAllah saolasin 🙏🏽
Ne heyecanı kalacak öyle erkekten? Herif her türlü haltı yiyerek sözde heyecanını zaten yaşamış başkaları ile.
Bu öyle bir şey ki 30 dakika sonra tekrar canımız istiyo :D
😁😁 peki sevilen ve sevmeden yaptığın kişi arasında ne fark olur
Bunu bir kaç kez duydum ama bu da şöyle sevmediğine istediğini yapıyorsun aldığın zevk fazla olmaz mı hazzın falan
Sıradan bir insan olursun onun için... Gerçekten seviyo aşıksa farklı tabi.
Alınacak zevk farkı büyük olur.. Bu nedenle de bağlılık problemleri olur, aldatma olabilir
seni seviyorsa birbirinizi seviyorsanız olur tabii ki
seni sveiyorsa her daim heyecan duyar
Teşekkür ederim 🌸
Neden olmasin, hersey sana bagli
Her duyguyu yaşamış bildiği için
Olur tabii ki sevdiği ile beraber
Olur, erkekler doyumsuzdur.
Olur neden olmasın ki?
Çünkü her duyguyu tatmış o yüzden
Tatmış olabilir ama heyecan çok farklı bir şey
Yani rahatsız olursun açıkcası
Olma ihtimali yüksek
Azmini takdir ediyorum her koşulda yorumumu bulup karşı çıkıyorsun😅 demek ki görüşlerimiz aynı değil, bunu kabullensen tatlı olur
Olur tabi daha tatminkar olur..
Olmaz
Olur
Hiç yapmayan kadar olmaz
Yokk
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?