Herkese merhaba günaydın 🌞
Güzel bir gün olsun☺️
Eski sevgili neden hikayelere bakar? Nedeni nedir acaba?
Bir nedeni varmıdır yoksa merakmı sadece?
Herkese merhaba günaydın 🌞
Güzel bir gün olsun☺️
Eski sevgili neden hikayelere bakar? Nedeni nedir acaba?
Bir nedeni varmıdır yoksa merakmı sadece?
Bence merak ediyordur ya, eski de olsa sonuçta bir geçmişiniz var. Ne yaptığını nasıl göründüğünü merak etmesi normal.
Belki pişmanlık vardır belki sadece alışkanlık.
Ama tabi bazıları da boş vakitlerinde herkesin hikayesine bakıyor bu yüzden çok anlam yüklememek lazım.
Ama içten içe hâlâ ilgisi varsa da bu şekilde belli edebilir. Sen kendine bak, hikayeni izliyor diye aklını karıştırmasına izin verme.❤️
Valla mesaj attım bir daha bana bakma diye
Ama cevap atmadı
Günaydın pamukşekerim! 🌞 Eski sevgililer tam bir bulmaca gibi, bazen sadece meraktan bakıyorlar, bazen de “Ben buradayım, unuttun mu?” demek istiyorlar. Hikayelerine bakması kesinlikle bir sinyal olabilir ama her zaman geri dönmek istediği anlamına gelmiyor. Senin hâlâ cool ve mutlu olduğunu görmek hoşlarına gidiyor olabilir! 💁🏻♀️✨ Seni düşündüğünü gösterir ama her zaman anlam yükleme bence!
Cevap
14Cevap
Eski sevgili hikayelere bazen meraktan, bazen alışkanlıktan, bazen de hala içinde bir şeyler kaldığı için bakabilir. Bazen de sadece denk gelir, bir anlamı olmayabilir. Her zaman bir nedeni olmak zorunda değil.
Nedeni olmayabilir evet
Takıntı yapmış olabilir bu durumda eski anılar ve yaşanan özlem ile hareket etmiş olabilir aynı zamansa mesaj beni görsün belki adım atar diyordur ek olarak ne yaptığınıda merak ediyorsa muhtemeldiir
Ama cevap atmadı
Benden daha iyisini buldun mu diye merak etmiştir😂 bulamadıysan boşta kaldığı için şansını dener😂
Ama cevap atmadı 😂
Unutamayanlar sadece merak edip bakar. Belli ki seni unutamamış.
Ama cevap atmadı
Çünkü hala bir yedekte tutmak istiyordur yani şu anda konuştuğu kişi olmaz ise sana dönmek için
Ama cevap atmadı
Eski sevgili genelde meraktan hikayelere bakar. Hayatında biri var mı, mutlu musun diye kontrol eder. Bazen özlem, bazen de sadece egosunu tatmin etme isteği olabilir.
Merhaba, eski sevgilisi de olsa onu merak etmiş olabilir veya barışma ümidi kendi içinde taşıyordur yani bunlar geldi aklıma açıkçası :)
Merak takıntı unutamama gibi etkenler vardır
Ama cevap atmadı
Eski sevgilime mesaj attım
Bu, kıskançlık duygusunu henüz başka bir kadına yöneltmediği anlamına geliyor. Asıl merak ettiği, başka bir erkeğin sana dokunup dokunmadığı; seni veya hayatını gerçekten merak etmiyor. Uzun süre başka bir erkeğin sana dokunmadığını görür ve kendisi de başka bir kadınla yakınlaşamazsa, sen döndüğünde seni geri kabul etmeyi düşünebilir. Ancak başka bir erkeğin sana dokunduğundan emin olduğunda, seni tamamen bırakacak ve geri almayacaktır.
Valla değişik bir yorum olmuş
Başka biri dokunmadı bana valla
Dokundurmamda zaten
Mesaj attım ona , bana bakma bir daha diye
Cevap vermedi
Onu terk edeli ne kadar süre oldu? İlk 3-4 hafta içinde geri dönmen gerekiyor.
Ben seni barıştıracağım söz.
Ohooo 1 sene oldu biz ayrılalı
O yüzden cevap vermedi ya zaten
Bu süre içerisinde başka kadınlarla bir şeyler yaşadı mı peki?
Mutlaka yaşamıştır
Öyle birisi o
Benden öncede kadınlarla cinsellik yaşadığını söylemişti
Oradamısın:))
Biri ile "sevgili" oldu mu? Ben olduğunu zannetmiyorum ama çevre kadınlardan ilgi gören biri ise en fazla birine ilişmiştir o kadar. Kıskançlığını hala koruyor çünkü. Aksi halde sevgilisi olsa senin ne yaptığın, kimi kendine dokundurduğun umurunda bile olmazdı. Çünkü artık mevcut sevgilisini kıskanıyor olurdu. Erkekler eski sevgililerini dosyaya koyup rafa kaldırmaz. Yenisi geldiğinde eskisi tuvaletin sifonuyla birlikte kanalizasyona gider. Kadınlarda tam tersine eski sevgilileri hep rafta bekler, bu yüzden güvenmek yani evlenmek için partner geçmişine bakılır.
Ayrıca erkekler kendisinden giden kadını aldatılmaya eş değer karşılar. Çünkü: "Kadın eğer gidiyorsa başka erkeğe gidiyordur" güdüsüne sebebiyet verir. O yüzden ilk adımı sen atmak zorundasın.
İlk adımı attım zaten
Mesaj attım ama küfür ettim ona
Cevap atmaması normal
Kıskanıyor ondan bakıyor diyorsun Yani hmmm
İyikide başka erkekle fotoğraf atmadım yoksa çıldırırdı o
Ya inşallah geri döner bana
Ama beni aldatan oydu
Beni oyalayan oydu
Öyle birini nasıl affederim bilemiyorum
Küfür etmiş olman onu rahatsız etmemiştir, hatta tam aksine hala bana karşı duyguları var, demek ki başka erkeğin dokunmasına izin vermiyor bile diyebilir, o yüzden kıskançlık duygusunu hala koruyordur. Bir sonraki attığın adımda küfür etme tabii ki cevap vermez. Normal konuş. Bunu da oku. Bir erkeğin 'sevdiğim kadın' dediğinde, ilişkisi hakkında ona sormak istediğin ilk soru nedir? ↗
Belki de o seni oyalamıyor ama bir şey bekliyordu bilemezsin. Sen acele edip sabırsız olunca da gönül koydu.
Ekonomik durumunu bahane etti sürekli
Beni gelip isteyebilirdi
Beni evlenmeye layık görmüyordu ama asıl layık olan o değildi
Seni seviyorum falan diyordu bana
Aileme de onu seviyorum dedi ama hep yalanmış bunlar
Gittin :(((
Bence evlenmeye layık biri olarak görünüyorsun, gördüğüm kadarıyla. Bak ekonomik durumunu bahane etti demişsin ama bundan emin misin? Erkekler cidden ekonomik sıkıntısı olduğunda "ilişki için çok mahcup, yetersiz ve değersiz" hisseder. Bu yüzden öz güveni kırılabilir ve korkuya kapılabilir. Çünkü sevdiği kadını yüz üstü bırakmak istemiyor olabilir.
Yakın bir dostum da ekonomik sebeplerden dolayı evlenmek istediği sevgilisinden ayrıldı. Sevgilisinin çabalamadığını gördüğünde bana şöyle dedi: "Boş ver zaten ne yapsın çulsuz zavallıyı" O dönemde buzdolabı bomboştu ben destek oluyordum. Yaklaşık 2sene önce iş kurdu şimdi paranın içinden geçiyor bana da epey faydası oluyor. O eski sevgilisi defalarca geri dönmeye çalıştı ama arkadaşım kabul etmedi. Artık çok geç!
Senin durumun buna bazı açılardan benzerlik gösteriyor. Terk eden kadın aldatmış kadar büyük bir suç işlemiş olur. Maddiyatı önemsemeyip iste beni demişsin bu bir artı zaten. Seni o kurtaracak eğer kararını verdiysen.
Ben ekonomik sebep için ayrılmadım
Hep karı kız peşindeydi ondan ayrıldım ondan
Başka şeyler de vardı
Instagram dan kız ekleyip alev falan atıyordu kızlara
Çıplak kadınları begeniyordu
Keşke bana dönse çok isterdim ben
Ama o varya asla dönmez eminim
Sevseydim dönerdi o 1 sene içinde
Erkekler: Çoğu zaman kendisini terk eden kadının ilk 1 ay içinde geri dönmesini bekler. Eğer dönmemişse başının çaresine bakar. Şöyle de bir teorim var açıkçası: Bu tür çapkın (!) erkekler (bunu genelleyebilirsin) Değersiz bulduğu kadınlara sevmese de geri dönerler, sırf cinsellik alabilmek için. Fakat değerli olduğunu bildiği kadını eğer sevmiyorsa daha fazla zarar vermemek için geri dönmemeyi tercih eder, yani sorumluluğu kendi üzerine almak istemeyeceği için kadının geri dönmesini bekler. Böylece sorumluluk kadına geçer. Belki: "Dönmeseydin!" Diyebilmek için ne yazık ki.
Hmm anlıyorum. Uzun cevaplar için sağol bu arada çok Yardımcı oldun bana :))
Ben mesaj attım
Mesajları gördüğünü biliyorum ama cevap atmadı
Küfür ettiğim için
Merhaba🌸 Eski sevgilin hikayelerine bakıyorsa, bu seni unutamadığını gösterebilir. Belki hala içinde sana karşı bir merak ya da özlem vardır. Hayatında neler olup bittiğini uzaktan izlemek istiyor olabilir. Neticede geçmişte yaşanmışlıklar var.
Ama cevap atmadı
Sanmıyorum
Baya zaman geçti
Eski sevgili hikayelere hala seni merak ettiği için bakıyordur bence. Umrunda olmasa hikayene kadar girip bakmazdı diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum
Ama cevap atmadı
Güzel günler kanka, her katil illah ki olay yerine geri dönüp bakarmış öyle bir şey olsa gerek.
Hahaha🤣 valla bakması anormal. Seninle evleneceğim deyip evlenmeyen oydu.
Evlenmesi lazımdı ama
Ortada bıraktı beni
Yani evet
Onunla birşeyler yaşadık çünkü
Ahhahahahha🤣
Bi bakayım şu eski lаvuk napıyormuş bensiz yaralıdır şimdi diyordur
Yaralıyım evet ama belli etmiyorum :(
Ahaha yıkık karı
Evleneceğim deyip kandırdı beni
Vah vah üzüldüm haline, gel bi limonata alayım sana düğünde hisset kendini
Merak eder. Edebilir. Normal. Takılmayın, önünüze bakın rahat olun :)
Erkekler bazen maldır çok da takmamak lazım
En iyi cevap ahahah
seninle gecırdığı zamanları özlemıstır
O zaman neden mesajıma cevap vermedi.
Mesajum kötü bir mesajdı gerçi
kötü ise neden cevap versin ki verse tartışma olucak ve uzayacak. Bende olsam cevap vermezdim kı vermiyordumda sessizce bekliyordum
İyi bir mesaj atacak halim yoktu ama dhsgsggs
olan olmuş artık :)
Neden bakmasın merak etmiştir
Rahatsız oldum bakmasından , ona mesaj attım. Bana bakma diye. Küfür de ettim. Mesajıma cevap vermedi ama 🤣
Engelleseydin istemiyorsan niye mesaj attın 😅
Ya sinir oluyorum ona. Bazı küfürleri edemedim önceden içimde kaldı da ahhahah
E o halde iyi yapmışsın rahatlamışsındır biraz 😅
Ama o tınlamadı bile 😂
Olsun sonuçta küfürleri okudu mu okudu önemli olan o değil mi 😅
Okuyordur inşallah
WhatsApp dan atıyorum.
Mavi tik olmuyor ama. Çift tik gri renk duruyor
Üstten görüyordur
Ahhahaha görsün
Ş*refsiz k*hep dedim ahahahhahahh
K*hpe dedim
Ağzına sağlık öyle dediysen yapmıştır bir k*hpelik hahahaha😂
Evleneceğiz vaatleriyle beni kandırdı daha ne olsun
Vay p*şt. E sonra seni elde edince bıraktı mı yoksa
Bırakmadı ama beni istemeye gelmedi anne babamdan. İstemeye gel dedim sürekli erteliyordu
Peki geleceğim diyor muydu, ailesiyle tanıştın mı
Annesiyle tanışmıştım. Ama o istemeye pek niyetli değildi
Babamla annemlede tanıştı o hatta
Geleceğim ama ekonomik durumum iyi değil deyip duruyordu
Bahane hep işte
Aynı yaşta mısınız
Benden 5 yaş büyüktü
Aslında yaşınız da gelmiş artık evlenmeniz lazım
Kimse beni almaz ondan başka
Ortada kaldım dedim ya
Öyle düşünme yine de
Oda sürekli erteleyince bende ayrılmak zorunda kaldım ne yapayım
Beni çok üzdü o
Ben psikiyatride yattım onun yüzünden iki hafta
Kafayı yemiştim
İlaçlarla düzeldim
İyi misin şu an peki
İyiyim şükür evet.
Kendime geldim.
Ama beni hastahanelere düşüren insan bir şey hak etmiyor
Bunu biliyorum
Önemli olan senin iyi olman, geriye kalan her şey bir şekilde halledilir
Bakireliğim gitti
O hallolmadı shhshshsh
Bakire mi kaldı boş ver bir sürü çaresi var artık
Ameliyat olmaktan korkuyorum ya
Niye ki tehlikeli bir ameliyat değil
Acır diye korkuyorum
Niye acısın uyuşturmuyorlar mı zaten
Mesajıma cevap vermedi halen. Neyse yapacak bişeu yok. Geri aldım mesajımı. Yazacağı yok bana. Öylesine bakmış belliki
Sen onu bence bırak ne hali varsa görsün
Kafasından ya da kalbinden henüz atamamıştır.
İnşallah öyledir
Sohbet edecek birini bul
sana kendini hatırlatmak için bakar
Ben ona mesaj artim cevap vermedi bana
Eviniz özlemiş sjjs
Anlamadım dhsgsggs
İnşallah ya
Mesaj attım ama cevap atmadı shagsgag
Merak ediyor illa seviyor sanma hemen.
Aklı, kalbi sen de olabilir.
Özlemiştir
Sadece merak