1 yılelbette hem de çok kere oldu şu anda da başımda aynı durum var
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim :) bu arada aynı kişiye birinden çiçek geldi. hayat gerçekten pek adil değil
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u 1 yılolmuyor yok
05 Yorumla
Soran1 yılTurborg iciyor musun buqün
- 1 yıl
gece içeceğim
Soran1 yılafiyet olsun bqrış
- 1 yıl
Teşekkürler :)
Soran1 yıl🙂🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu his var ya, tam “gönder gelsin” kafası! 😍 Bazen biri aklımı başımdan alıyor ama “Kesin ilgisi yoktur ya…” diye düşünüp geri çekiliyorum. Ama sonra diyorum ki neden olmasın, belki de o da aynı şeyi düşünüyor! Hayat kısa, denemekten ne çıkar ki? 😉💕
02 Yorumla
Soran1 yıl😠😠
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyyy hislerin çok karışık sanırım… Üzülme, hepimizin içinden böyle şeyler geçiyor. Sana sarılıyorum canım! 🫂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Biz istedikten sonra bize herkes bakar da, sadece görüntüye göre birini istemiyoruz Nerimancım
15 Yorumla
Soran1 yılHerkes bakar demekle baştan falso verdin
Soran1 yılKonuyu çarpıtma süleymancım
- 1 yıl
kendinden aşırı emin erkek.. bal olsa unut
- 1 yıl
Erkeğkyha
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır çünkü gayet tipim yerınde pp de gördüğünüz üzere
24 Yorumla
Soran1 yılNerelisin sen
- 1 yıl
Diyarbakır
Soran1 yılGerçekten de güzelsin maşallah
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim💕
1 yılevet oldu üni de olmuştu. hiç denemedim bile ama kız çok güzel ve tatlıydı ben bile kendime yakıştıramadım kızı o derece
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılevet oluyor maalesef ama onlar nasıl tiplere bakıyor bir görsen 🙁
15 Yorumla
Soran1 yılNasıl 🙂
Cevap sahibi1 yılkeko tipli erkekleri seviyorlar maalesef bizim gibi düzgün erkekleri ezik görüyorlar :(
Soran1 yılkeko sevmem
Cevap sahibi1 yılsen sevmiyorsun ama kızların çoğu seviyor ne yazık ki
Soran1 yılSacmalık bence
Olmaz hiç istediğimi elde ederim 👊 Aura meselesi bu şekerim 😘
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGenellikle her insanın böyle dediği oluyordur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zaman zaman oluyor dış görünüş bakım giyim olarak ne kadar dikkat etsem de 🫤
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok kendime güvenirim bu güne kadar öyle bir şey demedim auram yeter😀😊🥰
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Özgüvensiz değilim. Gider konuşur gereğini yaparım. Bakmazsa da başka biri olur.
10 Yorumla
1 yılTabi diyorum ama bakmaz dediğimde bakıyor bu seferde anlam veremiyorum 🥹
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzellik işve ve cilve 3lüsünün henüz etki etmediği erkek görmedim ya ben istersem her türlü alıyorum 😂
10 Yorumla
1 yılEvet bazı sorunlardan dolayı saçma sapan bir bölüm yazmak zorunda kaldım tekrar yksye hazirlanicam ama mühendis birinden hoşlanıyorum bakmaz dediğim için kariyerimi oluşturana kadar gözükmek istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOluyor,
Bazen de yuzune bakmicagm hatun kendini havalara sokup mesafe koymaya calisiyor.
Sacma sapan olmus bu mevzular10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılevet bana bakmaz dediklerim baktı daa sonu hüsran yani keşke bakmasalarmış gerek yokmuş. d
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmuyor ama kızın beceriksizliği yüzünün imkansiz aşka dönüştü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSporcu kızlara bitiyorum ama 1 i benim olursa digerlerini görmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılYani oluyor tabi ama red cevabi alana kadar pes etmek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYoldan gecen tüm kizlar bana ole hissettiriyo
110 Yorumla
Soran1 yılKnk kelleşiyon ya
- 1 yıl
Aglaycam mk jcbcbcbx aslinda kimsenin suratina bakmiom onlar ml ml bakiyo bende dassaga aliom
Soran1 yılTip var sende kdjdk
- 1 yıl
Saol varol eksik olma jdbfbd
Soran1 yılAllah bahtını güzel etsin knk sjsj
- 1 yıl
Inanmiyorum mayki
Soran1 yılBelli olmaz mayk
- 1 yıl
Olur olur cigkofte gibi olur
Soran1 yılBal gibi değil miydi la o
- 1 yıl
Sevmem ben bal filan jfjfj cigkofte begenmiyosan tavuk dürüm olsun
1 yılBu sürekli değişiyor bi diyorum eminim bu da benden hoşlanıyor sonrs bi süre sonra diyorum ki bu bana bakmaz. Sğrekli değişiyor aynı şekilde tur atıyor döngü bu
04 Yorumla
Soran1 yılNeydd deneymli
- 1 yıl
Neydd ne demek
Soran1 yılNeyde
- 1 yıl
Bilmiyorum kendimi deneyimli hissediyorum dsdhshsns
1 yılHiç bir zaman böyle füşünmedim çünkü bana göre herkes eşit tir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakar dediğimiz olmuyor ki bakmaz dediğimiz an olmasın 😭
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hep oluyor ve bakmıyorlar da
10 Yorumla
1 yılOluyor dur bence bekarlar da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır, hiç bir zaman aklımın ucundan dahi geçmedi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılBakmayanla ilgilenmem zaten
10 Yorumla Yok. Fark etmez yürüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYok, olmuyor.
10 Yorumla Hiç olmadı. ( çok beğendiğim )
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılBenim de yanıtım net! Evet, oluyor. 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılBana bakmayan kör olsun
10 Yorumla Kızların çoğuna diyorum çünkü fakirim 😄😄
13 Yorumla
Soran1 yılYa :/
Soran1 yılÖyle y
Gizli Üye(30-35)1 yılOldu ama dediklerim hep baktı 😄
10 Yorumla
1 yılgenelde ben beğenmiyorum :D
00 Yorumla
1 yılHayır benim onlara bakıp bakmayacağım meçhul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılGenellikle her zaman.
00 Yorumla Oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz olur mu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOluyor
10 Yorumla
1 yılHayır olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 1 defa oldu
10 YorumlaHayır olmadı
10 YorumlaHayır, olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
m 1 yılHerkes🤣
10 Yorumla
1 yılhıc olmadı
10 Yorumla
1 yılOluyor o yüzden adım da atmıyorum
10 YorumlaÖyle bir şey yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılyok öyle endişelerim
10 Yorumla
1 yıl😀 ohoo olmazmı.
10 Yorumlaerkeklere hep oluyor
10 YorumlaOldu tabi olmaz mı
10 YorumlaÇokk
10 Yorumla
1 yılevet
10 Yorumla
1 yılEskiden oluyordu
10 Yorumla
1 yıloluyor haddimi bilirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. olur evet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok fazla hem de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOluyor tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOluyor evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır çok güzelim kimi beğendiysem bana bakar
136 Yorumla- 1 yıl
emin konuşma bana denk gelme red yersin egon yerlebilir olur.
Cevap sahibi1 yılEgom falan yok birincisi buradaki erkeklere bakmam çünkü hepsi kız olsun yeter diyor ayrıca ben fiziğin vücudum için o kadar spor yaptığım uğraştım bir iki sene neden hala red yiyecegimi düşüneyim uğraştım sonuçta değil mi beğendiğim illaki beni beğenir
- 1 yıl
@Jarkoflent sşdmkfmflfçfşföfkföflfmfşğ
Cevap sahibi1 yılLafı koydu falan yok saçma saçma davranmayın sadece zoruna gitti göbeğ onden giden erkek işte 😂
- 1 yıl
Zoruna Gitmiş Belli Konuşma Uzamış.
Cevap sahibi1 yılBirincisi istek atıp küfür edenlerle uğraşamam ayrıca canım istedi 2 si konuşma şeklim falan yanlış değil insan kendini sevince değer verince niye yanlış olsun siz alışmışsınız ezik kızlara bak orada bir tane kız gülmüş mesela o kendine ezik görüyor Büyük ihtimalle ona sorsan ya Yok kimse bana bakmaz şöyle böyle diyecek herhalde kimi beğendiysen bana bakar nereden biliyorsunuz belki bana uygun birini beğendim belki benim tercihim başka yani illa yakışıklı bir erkek olması gerekmiyor herkesin algisi farkli tabi adam diyor ki bana denk gel diyor oğlum bu denk gelmek değil ki hoşlanti aşık olmak bu her zaman olacak bir şey değil arada bir olacak bir şey red yersin diyor ya her önüme gelene aşık olacağım zaten
Cevap sahibi1 yılKimin zoruna gittiği belli ben orada kendimi bile övmemişim ki övebilirim kendimi yükseltmisim ve sen o saçmalıklarınla bana yanıt verdin kimin k*durdugu belli değil mi
- 1 yıl
ya kes knka kes allah aşkına aaaa ne boş yaptın yaa öf bi de manas destanı yazmış
Cevap sahibi1 yılAynen saçmasiniz he şunu da söyleyeyim dün birini beğendim bugün sevgiliyiz 10 a kadar vakit gecirdik aksam aylar sonra ilkkez aşık oldum ve hemen kaptimm senin konuşma şeklin yanlıştır çünkü ben aşık olduğum kişiyle olurum zaten sen bana aşık değilsen ben sana aşık değilsem tabii ki reddedersin ama benim hoşlandığım işte illaki bir şey vardır ve oldu da amacıma her türlü ulaşıyorum yani siz evde kola cips şarkı hayaller koca göbek yağlı popiş devam mı 😛
- 1 yıl
Kudurdu salın kendi haline uzamasın konu.
Cevap sahibi1 yılAynen bozulunca böyle dersiniz kimi k*durduğu belli ben normal yorum yazdım kimseye bir şey demeden sen geldin saldırdın kimin k*durduğu belli değil mi lütfen açıkça konuş ve ayrıca bunu bir sürü erkek yazmış onlara niye yanıt vermiyorsun da bana veriyorsun aa pardon kızlar seni reddediyor değil mi o yüzden kız düşmanlığın var neyse hadi bay
Cevap sahibi1 yılGym ne alaka 😂
- 1 yıl
- 1 yıl
abla yarın sınavım var ama en büyük sınavım sen olacaksın galiba nolur sus bildirim geliyo
Cevap sahibi1 yılNasılsa bozdum ucluyuuu ufff 😂😂
Cevap sahibi1 yılAblacığım yarın sınavların var ne uğraşıyorsun burada bu erkeklerle bizim tartışmalarımızla işine baksana sen yazık
- 1 yıl
@Jarkoflent büyük ihtimalle kendisi arkada taco baharatli cips yiyerek lekeli elleriyle yaziyordur saldım dahada yazmam reis
- 1 yıl
pahuahu
Cevap sahibi1 yılYa O kadar şey dedim hala cips diyorsun be her şeye sahibim size de mesela dm kutumdan çıkmayanlar artisleniyo sadece komiksinizzz yazik kendilerini avutuyolar abucukk
- 1 yıl
- 1 yıl
@Jarkoflent amacı başka bunun reis bizimle dalasmak değil gayet anlıyorum dhdifnfkgj
- 1 yıl
- 1 yıl
abla şimdi gılgamış destanı yazacak bak kaşınıyonuz
- 1 yıl
@Jarkoflent haklısın, dahada yazmayak kendi kendisiyle challange yapsın avunsun sonra
Cevap sahibi1 yılOğlum düzgünce bir şey yazmışım gelip bulaşan sizsiniz bulaştığınızın karşılığını veriyorum haksızsınız hala konuşuyorsunuz çok yazık gerçekten bir de başka amacı var diyor
Cevap sahibi1 yılOğlum bir şey yazıyorum laf atıyorlar sonra ben yazınca da altından kalkamayıp böyle davranıyorlar niye konuyla alakalı başka konuşamadınız çünkü konuşacağınız hiçbir şey yok pok oldunuz
- 1 yıl
Sen üsluptan dolayı kaybettin bence, en başta "hoşlanırsam çabalar alırım" deseydin bukadar polemik olmicaktı. Hepimizin vardır güzelliği/yakışıklılığı sen bizi nerden tanıyorsun da ezik konumuna sokuyorsun? Üslubun bozuksa kökten bozuksundur seni spor/cilt bakımı paklamaz. Haydin cümleten iyi geceler
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılYa hakaretten şikayetçi bile olabilirim de hiç uğraşamam buradaki göbeği en önde gidenlerle. Bak şimdi ben niye illa çabalayacağım diyorum ki niye diyeyim öyle bir şey hoşlandığım olursa söylerim neyine çabalayım yani hoşlandığım kişiler bana benzeyen benim vibe'imda olan kişiler dün birinden hoslaniyodum bununla şu anda sevgiliyim mesela niye kendimi Üstün görünce veya çok sevince laf gereği duydun düzgünce söylemedim bana bir denk gel görürsün dedin niye lafı dolandırıyorsunuz birisi erkek y*lakasi birisi de diğeri gibi aynı durumda olan göbeği önünden giden illa niye çabalıyım diyeyim ki ben sizin gibi ezik ruhlu muyum değerini bilen bir insan kolay tav olmaz diyorsun da o TAV olmayan insan benim işte kendi değerimi bilen illa erkek mi bilecek kendi değerini.
Cevap sahibi1 yılÜslubum bozuksa kökten bozuksundur diyorsun da benim uslubumda hiçbir şey yok kimi beğendiysem bana bakar dedim bana karşılık Emin konuşma bana gelirsen red dersin diyen adami savunan kız mı diyor bunu bana üslubunu düzelt diye anlıyorum kanka
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne