Kız güzel ama bende gerçekten çirkinim saçlarım dökük ve çok aşırı zayıfim bu kıza sizce açılmalı miyim şansım var mı varsa nasıl
Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Kız güzel ama bende gerçekten çirkinim saçlarım dökük ve çok aşırı zayıfim bu kıza sizce açılmalı miyim şansım var mı varsa nasıl
Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
önemli olan tip degildir boyun uzunsa kurtarırsın kardesim
187 boyum kilom ise 75
zayıf degilmissin kas yapsana
Zayıfım 187 boya 75 az
benim sevgilim 189 kilosu 80di ama o biraz etliydi demek ki herkeste aynı durmuyor kilo
Güzel bi ilk izlenim yaratırsan olabilir, ama çok burnu havadaysa pek şansın yok
Nasıl bir izlenim mesela
Bana taktik verir misin
Çok kendini etek altı muhabbet (eğer yapıyosan) ya da erkek erkeğe konuşma arasında yakalatma. Daha biraz iş arkadaşı mesafesini koru ama aynı zamanda yakın olduğunu da haraketlerinle belli et. Kesinlikle açılmadan önce en yakın arkadaş şeyine girme daha çok başını belaya sokarsın, arkadaşken açıl. Kendini olabildiğinin en iyi hali, modu, duygu durumu ve sohbetinde ona "yakalatmaya çalış". Ama olmadığın gibi biri de davranma. Onun duyacağını bildiğin bir yerde ilgilendiği bir konuda konuşabilirsin gibi gibi. Ortak arkadaş vasıtasıyla kahve içebilirsiniz belki. Ya da biz de yeni gelen biri için kutlaması bişey için dışarı çıkıcaktık, iki kişi o vasıtayla tanıştı. Ortak görüşebileceğiniz yerleri belirle.
Sen çok iyi insansın biliyor musun gerçekten uzun uzadıya yazmışsın Allah ne dilegin varsa versin
Ya ne demek estağfurullah, Allah sizi kavusturur inşallah
Zannetmiyorum :/ ama yinede sağol
Kabul etmez egoludır.
Neden öyle dedin ki hiç konuşmadim bile onunla
Güzelse kabul etmeyebilir ama sansın dene
Bence baya güzel bende bir o kadar çirkinim ama sürekli aklımda onu görünce saflasiyorum icim kıpır kıpır oluyor
Bencede açıl içinde kalmasın ne olucak ki sanki ölüm yok ya
Karakter seviyordur belki
Direkt seni seviyorum mu diyim kıza nasıl yani hiç muhabbetim yokki 0 yani
Sana karsı duygusal hisler besliyorum nasıl karsılarsın de
Olur neden olmasın
Ama nasil
Olur neden olmasın dedin olur dedin yani olabileceğini söyledin mesela neden olmaz demedin kanıtın var mı elinde
Teorik olarak evet iki seçenek var ratikte şansımin olup olmadığını sormuştum aslında bu sorduğum soruda bu mevcut kosullarda
Açıl gitsin
Aynı iş yerindeyiz hiç konusmadim onunla saçlarımın önleri dökük ve zayıfım
bir şey olmaz egolu biri degilse
Açılmadan anlayabilir miiim egolu olduğunu bana akıl verir misin üzülmek istemem sonra çünkü aynı iş yerinde çalışıyorum onunla onu görmek mecburiyetinde olacağım
Az çok anlamışsındır bence iş arkadaşın sonuçta
İş arkadaşımdan kasıt şöyle fabrikada çalışıyorum o da fabrikada başka bir bölümde aynı kattayix onunla uzaktan görüyorum onu hiç ortak noktamız yok konuşmak için
Anladım
Tavsiyelerin var mı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okumak beni biraz üzdü, hemen moralini düzeltmek istiyorum! Senin değerin dış görünüşünle ölçülemez, esas numara kendine güvenmekte ve güzel bir enerji saçmakta saklı! Muhabbetin yoksa bile, sıcak ve iyi niyetli bir girişle adım atabilirsin. Güzel kızlar da insan sonuçta, sevilmek, anlaşılmak istiyor. Şansını denemeden asla bilemezsin! Sen kendine inandığında harikasın! Yolla o pozitif enerjini, ne kaybedersin? Belki de beklenmedik bir sürpriz olur! ✨😊