Bir kız ayrıldıktan sonra neden engellemez ya da neden çelişkiye girer?

Ayrıldıktan sonra engellemedi snap'te Instagram WhatsApp'tan ben çıkardım Çünkü seviyordum unutmak için çıkardım O da beni sevdiğini söylemişti ama bazen de sevmediğini söylüyor neden olduğu açık sanırım kendine ya da bana umut vermemek için ama öyle bir amacım asla yok artık geçen bayramda Bayramın kutlu olsun diye kendisine yazmıştım kendisi mesajıma gönderip o da benim bayramım bu kutladı biraz farklı konuşmalardan sonra ne yapıyorsun ne ediyorsun falan ne yapıyorsun dedi bana falan iki gün önce merak ettim içine bir şüphe düştü ve Nasılsın demek istedim ve sordum yine biraz nasılsın demedi bana ama kötüyüm dedi gecesinde de bana yazmış ki ben çok kötü biriyim Uğur gece 4.00 gibi yine sanırım hiçbir şey yokken ve profil fotoğrafında siyah yapmış biraz farklı
konuşmalar olduktan sonra kız dedi Of ya sürekli yazıyorsun yazışıyoruz konuşuyoruz aklıma geliyorsun aklıma giriyorsun dedi ve hemen kendine iyi bak hoşça kal iyi geceler yarın okula gitmem lazım uyuyacağım dedi ama saat birde tiktok'ta yeniden tekrar olarak video paylaştı Sanırım benim anladığım olarak unutmaya çalışıyor ama Sizce sebebi nedir seviyor mu Neden profilini siyah yaptı ya da bir amacı var mı sevdiyse neden sürekli değişmemekte ısrar etti bu noktayı getirdi iki taraflı da oldu? Sizce
Bir kız ayrıldıktan sonra neden engellemez ya da neden çelişkiye girer?