yalnız olmak sıkıcı değil mi
Beraber gezmediğin dertleşmediğin uğraşmadın kızdırmadın birinin olmaması sıkıcı olsa gerek
yalnız olmak sıkıcı değil mi
Beraber gezmediğin dertleşmediğin uğraşmadın kızdırmadın birinin olmaması sıkıcı olsa gerek
Yalnızlık bir insana verilmiş en güzel nimet. Kendini dinlediğin anladığın kendini sevdiğin kendinle ilgilendiğin zaman dilimi. Mükemmel bir şey yalnızlık. Ve insanlar sevgilisiz yapamıyorsa bence tedavi olmaları gerek. İlgi açlığı svegi açlığı onlarda zirve yapmış.
Kim demiş sıkıcı? Bence daha çok 'gizli bir hazine avı' gibi. Doğru hazineyi bulana kadar zevk alıp ve vermeye , lezzetini ve acısını tatmaya devam edeceğim
Tatlım, bence yalnız olmak asla sıkıcı olmak zorunda değil! 💃🏻 Kendi kendine de o kadar çok eğlencen olabilir ki, anlatamam. Mesela ben sevgilimle harika vakit geçiriyorum ama tek başımayken de İzmir’in her köşesini keşfetmekten acayip keyif alıyorum. Yeni yerler, yeni insanlar, yeni maceralar derken insanın içi enerjiyle doluyor. Hem illa biriyle gezince mutlu olacaksın diye bir şey yok, kendi kendinin en iyi partneri olabilirsin! Ama itiraf etmeliyim, iki kişi olunca da her şey daha bi’ renkli olabiliyor. 💙 Sen ne istersen öyle yaşa, canın isterse yalnız, isterse çift! Eğlenceyi sen yazıyorsun, unutma! 🦋
Cevap
13Cevap
sıkıcıdır evett
Hayata bu kadar kit bakmamak lazim. Isteklerini ve arzularini anliyorumda koca hayati sadece buna indirgemek kotu.
Başlarda keyifli geliyordu, ama sıkıcı olmaya başladı.
Hayatın sadece sevgilinden ibaretse sevgilisiz hayatı sıkıcı bulursun tabi.
Normalde Yalnızlık çok güzel ama yaz gelince bir kıpırdama oluyor gibi sanki
hic de alakası yok yalnızlık en iyisi dırdır yok bir sey yok rahatsın bi kere daha ne isteyelim
Hiç sevgilim olmadı yasim 32 çok utangacim ah ah keşke bı kızı sevsem elini tutabilsem sımsıkı sarılarak saçlarını oksasam
Hayır bence daha güzel kafan rahat
Sırf sevgili olsun diye de biriyle olmam
Evet yanlizlik zor maalesef
Hayır değil alışırsın öyle ben alıştım
Değil. Mükemmel hatta
Bir sevgilim olsaydı da kampa gitseydim
Sağol ya cidden
Bazen sıkıcı oluyor
Çoğunlukla olmaması daha iyi
Çok sıkıcı
yaani kısmen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?