Kapalıyım ama zaten boyum kısa auram yok üzerine saçımı da kapatınca hiç iyi görünmüyorum hiçbir erkeğin aşk anlamında seveceği bir kız da değilim bu şekilde zaten küçük görüyorlar bence hissediyorum. Bu yüzden açılmaya değer mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sende aşağılık kompleksi var kardeşim sen kendini aşağı görürsen açılsan da kapansan da bir. Zaten kapanmayı Allah rızası için değil nasıl görünüyorum diye yapıyorsan işin içine riya giriyor. Seni sevecek insan seni sen olduğun için sever örtülü açık bilmemne demez. Ama önce sen kendinle ilgili özgüven ve değersizlik hissini çöz. Meselen daha çok onunla ilgili gibi
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum güzel yorumunuz için :) 🌸
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBak canım sana Şu kadarını söyleyeyim her insanın kendine Özgü bir güzelliği var Şimdi böyle bakıp geçtiğinde belki çirkin geliyor olabilir ama aynanın karşısına geç kendi yüzüne doğru bir bak kendine biraz zaman ver emin ol sen kendi güzelliğinin farkına varacaksın eğer sırf bu yüzden açılmak istiyorsan bence açılma ne güzel tesettürlü insansın İmanına sarıl devam et ayrıca profil resmin olsaydı asla yanlış anlama oradan da sana fikir belirtebilirdik
022 Yorumla
Soran1 yılYok yani çıktığım fotoğraflara bakıyorum iğrenç güzel biri değilim yani buna alıştım ama hem böyle olup hem de saçımı da kapatınca ekstra çirkin oluyorum abartıyorsun demeyin insanlar seçicidir
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl22
Cevap sahibi1 yılDaha 22 yaşındasın yani kendine karşı soyledigin sözlere bak bir defa sen kendine çirkinliği yakıştırmışsın bak ben de kendimi öyle hissediyordum işte kimse benle konuşmaz etmez ben çok çirkinim falan diye ama sana soyledigim gibi her şeyin bir alıcısı var Rabbim sana seni seven seni her halinle kabul eden bir insanla karsilastirsin
Cevap sahibi1 yılZaten o zaman güzel miyim değil miyim dikkat çeker miyim diye düşünmeyeceksin ki mutlu olabilir miyim nasıl davranmalıyım diye düşüneceksin
Cevap sahibi1 yılBazen insanın dış güzelliğinin eksikliğini içinin güzelliği maneviyatı kapatıyor yani kalp kalbi sevdikten sonra emin ol eksikliklerini görmüyor bile çünkü seni seven insan sadece seviyor
Soran1 yılDış görünüşe herkes önem veriyor ya hani ben önem vermeyen görmedim
Cevap sahibi1 yılArkadaş çevren yok mu senin samimi konuştuğun insanlar felan
Soran1 yılPek yok yalnız takılıyorum
Cevap sahibi1 yılo zaman tabii ki bu düşüncenin oluşmasında biraz yalnız kalmanın da etkisi var
Cevap sahibi1 yılbu arada tabii ki sen kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle davranabilirsin açılabilirsin de ama eğer namaz falan kılıyorsan hiç yazık etme kendine
Soran1 yılYok kılmıyorum inancım da pek yok zaten eskisi gibi çirkinliğime isyan ediyorum sürekli
Cevap sahibi1 yılBak ben sana bir fikir vereyim bunun sonucunda üzülmek de var sevinmek de var yine sen gizli üye olarak resmini koy sorunu sor güzel miyim çirkin miyim diye bakalım o zaman fikrin değişecek mi
Cevap sahibi1 yılYani önünde daha kocaman bir hayat var kendinle barışık olman lazım bunları söylerken ben kolay mı söylüyorum hayır ben arkadaşım olmadan çarşıya bile çıkmayan bir insandım utandığım için kendimden
Soran1 yılBu bedende kaldığım müddetçe kendimle barışık olmicam ama en azından bir şeyler yaparsam belki kendimi daha iyi hissederim benim düşüncem ne hissettiğim İslam'dan daha önemli benim hayatımda zaten bu dünyada adalet yok ahirette de adalet mi umacağım
Cevap sahibi1 yılBak aynen ben sana soyledigim gibi hala arkasındayım eğer kendini iyi hissedeceksen tabii ki açılabilirsin
Cevap sahibi1 yılSonuçta benim değil senin ne düşündüğün önemli
Soran1 yılTeşekkür ederim iyi niyetiniz için de sağolun :)
Cevap sahibi1 yılAma sonuçta açılsan da kapansan da yüzün hep seninle kendinle de barışman lazım bunu unutma
Soran1 yılYok barışmayacağım
Cevap sahibi1 yılo zaman boş ver hayatı falan eğer kendin daha önemlisin sevdiğin şeyler yap kendini mutlu etmeye bak
Soran1 yılÖyle yapıcam
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Böyle hissetmen çok üzücü geldi bana, kalbini kocaman sarasım var şu an! 🌈 Her insanın enerjisi ve güzelliği kendine has, dış görünüş ya da kapalı/açık olmak kim olduğumuzu veya ne kadar sevilmeye değer olduğumuzu asla belirleyemez. İçten gelen bir özgüven başkalarına yansır, buna gerçekten inan. ✨ Sırf başkası seni öyle sevsin diye değişmek yerine, kendin için ne istiyorsan onu yap. Sen bir yıldızsın, açılmak sadece senin tercihin olmalı, başkalarının düşüncesiyle hareket ederken o güzel ruhunu üzme bence! 💛
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararınız bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkapanmak onun bunun icin kapanmak degil Allah icin kendin icin kapaniyorsun..
O su bu gorsun daha guzel gozukim diye acacaksan cok yazik :( kendine yazik edersinn..
ha mesela kendini mi begenmiyorsun birazcik giyim tarzini degistir kisa boylulara genelde etek felanda yakisir.. ama onceliklee sen kendini begenmen lazim. asliinda erkekler kapali kizi daha cok begeniyorlar cunku kimsenin gormedigi birsey var altta ve onlarda tek benim olsun isterler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılNeden kendine haksızlık ediyorsun seninde elbet güzel bir auran vardır ve kıymetini bilen denk gelicektir
05 Yorumla
Soran1 yılBence kıymet bilmekle alakası yok dış görünüşe herkes önem veriyor dışını çirkin bul dünyanın en iyi insanı olsun gerekirse yine istemezsin
- 1 yıl
Dış görünüşte bir etken ama karar verilicek bir kiriter değil
Soran1 yılO olmayınca da olmuyor ama ondan bahsediyorum
- 1 yıl
Emin ol şu an bunu aşırı takan sen varsın. Mesela sapyoseksueller var. Zekaya aşık olanlar ki bende öyleyim. Kız zeki olsunda isterse amcama benzesin önemli değil zeka belirleyici etken ben ve benim gibiler için. Mesela karaktere bakan edebiyata bakan genel kültüre bakan insanlarda var. Dış görünüşe baktığımız dönemler ergenlik çağıydi 16-20 arası. Şimdi isterse manken olsun zeka karakter yoksa yüzüne bakmam
Soran1 yılAnladım
Allah icin kapanmak yerine erkek icin açılmayı mi istiyorsun.. tercih senin tabi ki ama nasip değişmezzzz.
00 Yorumla
1 yılne için kapandın önce onu söylemen gerek kapanmak ya da açılmak bir moda sonucu değildir.
02 Yorumla
Soran1 yılYa ben kapandığımda yaşım çok küçüktü 12 yaşında bile değildim tesettürün ne olduğunun tam bilincinde bir şekilde kapanmadım aile baskısıyla değil kendi isteğimle kapandım ama anlık bir hevesti sonra açılmadım inancım da vardı ama artık eskisi kadar o da yok sürekli zaten isyan ediyorum halime
- 1 yıl
o zaman açılmakta kapanmak kadar normal bu tamamen kendi kararın
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılİçinden ne geçiyor seni görmedim bile gizlisin yoksa sana yazardım
00 Yorumla
1 yılBaşkası beğensin diye açılmazdim nasib gelince güzel çirkin tanımıyor nasibini bekle
00 Yorumlayahu acilmak kapanmak diye bisey yok sacin kimseye zarari yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hayat senin ama sadece erkekler sevsin diye açılma bence
kısa olman sorun değil
kapalıyken de kıyafetlerin biraz değiştirebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılFarkındalık için açınılmaz allaha bağlılıktan dolayı insan kapalıdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
1 yılsen önce neden kapandın onu düşün. Allah için kapanmadıysan zaten boşa kapanmışsın
02 Yorumla
Soran1 yılAllah için kapalı değilim şu an açılıcam zaten tatile girince
- 1 yıl
e açıl neyi soruyorsunki
Kapalı olunca beğenilmemekle alakası ne? Zaten kapalı olmanın amacı kendini gizlemektir. Allah için kapanmıyorsan zaten açıl sen direk.
01 Yorumla
Soran1 yılŞu anda da Allah için kapalı değilim zaten açılırım okul tatile girdikten sonra
sennasıl mutlu oluyorsan öyle yap kasma kendin güzelsin kendine güvenkendin sev
00 YorumlaAçılan insanlara bakıyorum kapalı halleriyle bir fark göremiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılkadınnı en büyük aurası sacı bası degil edebidir
012 Yorumla
Soran1 yılEdepsiz değilim çok saygılıyım dışarıda da insanlara ama işte küçük görüyorlar değersizim
- 1 yıl
bence degerlısıın bu degerini ergen cocuklar bilemez taki birileri evlenmeyi düsündügünde edebin saygın ozaman degerin anlasılır illa sacı bası acık bedenin bi kısmını gösteren kızlara cok erkek gidiyo diye degerlı oldugunu felanmı sanıyosun degil aksıne ucuz malın alıcısı cok olurmus
Soran1 yılGayet kapalı giyinene gelen de oluyor ben de açılsam zaten saçımı açarım sadece ama böyle değersizim
- 1 yıl
acılırsan degerlımı olcaksın sanıyosun
Soran1 yılÖyle değil de insanlar saygı duymuyor böyle
- 1 yıl
hayır alakası yok tam tersi oldugunu düsünüyorum
Soran1 yılBana duymuyorlar başkasına yapamadıklarını bana yapıyorlar diye düşünüyorum hatta saygılı az insan var
- 1 yıl
o saygı dedigin sey acıkla kapalılıkla ilgili degil davranısınla ilgili ikisi baska bisey ama kapalı kadın daha ciddiye alınır ilk yaklasılırken dikkatlı yaklasır yaklasan ama baktı ezik zayıf kisiliklı tabiki her sözü her davranısı sergileyebilirler bu basörtüsünün olmasıyla ilgili degil
Soran1 yılKonuşmadan öyle yaklaşıyorlar sinir oluyorum herkes kendini bir şey sanıyor
- 1 yıl
bazı erkekler ruhsuz karaktersiz yüzsüz olurlar bu normal
Soran1 yılBazen kadınlar da yapıyor
- 1 yıl
kadınların bi cogu cıplaklıgı bisey sandıkları icin acık gezmeyi modernlık saydıkları icin özgürluk saydıkları icin oluyo halbukı özgürlük kapanmayıda bilmektir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKapanmak sizin inancınız gereği olmalı.
00 Yorumla
1 yılCennet cehennem yok rahat olun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Açık halini begeniyormusun peki
00 Yorumla
1 yılözel konuşmak ister misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
1 yılAçılma gel sana nikah basayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğmez seni seven olduğun gibi sevmeli
08 Yorumla
Soran1 yılO zaman kimse olmayacak yalnız öleceğim
Cevap sahibi1 yılÖyle düşünme kısmetin elbet biryerlerde zamanı gelince karşına çıkacak kaç yaşındasın
Soran1 yıl22
Cevap sahibi1 yılDaha dur bakalım yolun başındasın gençsin karamsar olma güzellik göreceli bir şeydir elbet beğenen biri çıkar karşına özgüvenli ol
Soran1 yılHerkesin düşüncesi aşağı yukarı aynı oluyor ciddiye alınmam pek güzel olanı ciddiye alıyorlar
Cevap sahibi1 yılBöyle kafayla gidersen hiç bişe olmaz
Soran1 yılKendimi kandırmanın da anlamı yok
Cevap sahibi1 yılOk ben diyeceğimi tavsiye mi yaptım
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni tanimak isterim uygun bulursan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılBunla alakası yok
06 Yorumla
Soran1 yılSen de haklısın çirkin olmamla var
- 1 yıl
Kime göre seni görmedim ama değilsin
Soran1 yılGüzel bulmadığınız ama kendini çok güzel gören birine rahatça çirkin diyorsunuz ama
- 1 yıl
Demem ben
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
Üzülme güzel kadonsın eninim
yasin kac?
03 Yorumla
Soran1 yıl22
Soran1 yılValla bizim üniversitede hocamız kapalıydı bu yıl açıldı yaşla ilgisi yok pek bence
Nasıl mutluysan öyle yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi kararın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGerek tok
00 Yorumla
1 yılAklında açılmak varsa acil bence ilgi güzeldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,9b cevap paylaştı.
1 yılDeğmez
00 Yorumla
1 yılFizik onemli
00 Yorumla
1 yılaçılmak istiyorsan açıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSacmalama
010 Yorumla
Soran1 yılSaçmaladığım yer neresi
Cevap sahibi1 yılKimse kimseyi açık veya kapalı diye küçük görme hakkı yok ki zaten küçük görenin insanlığında sorun vardır açılmak istiyorsan yine kimse bişey diyemez ama millet için yapmana gerek yok
Soran1 yılKendim için zaten biraz da çünkü kapalıyken böyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım ama böyle düşünüpte moralini bozmaya değmez kapalı güzellik
Soran1 yılBen insanlar yüzünden kendimi çirkin hissediyorum zaten kendini çok güzel bulan ama gözünüze çirkin gelen birini görünce bu da kendini güzel sanıyor havalara bak dersiniz ama böyle birini görünce böyle konuşuyorsunuz
Cevap sahibi1 yılKendini üzmekten başka bir şey değil bu yaptığın ama sen bilirsin yinede belki ben tanirsam severim veya başkası tanısa sevmez o kişiden kişiye değişir
Soran1 yılBen de bu bahsettiğim şeyi söylüyorum insanlar böyle çünkü
Cevap sahibi1 yılNe desem değişmeyecek fikrin anlaşılan neyse sen bilirsin madem
Soran1 yılTavsiye verecekseniz de zaten önce gözünüze güzel gelmeyen insanın kendini güzel görmeye hakkı yokmuş gibi görmeyi bırakın önce
Cevap sahibi1 yılBen öyle bir şey demedim herkesin kendi güzelliği dış görünüşle yargılayan insanlarla ömür geçmez zaten neyse sen bilirsin istek de atmadın zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılboyun kaç
06 Yorumla
Soran1 yıl1.55
Cevap sahibi1 yılkilon
Soran1 yılBoy kilo bir şeyi belirlemiyor zayıf olmam beni güzel yapmaz direkt
Cevap sahibi1 yılçok kilo olması çok kotu
Soran1 yılKilom az olunca da harika olduğumu göstermiyor
Cevap sahibi1 yıloyle ama kısa kızlar guzel genelde
Gizli Üye(25-29)1 yılŞişman mısın?
06 Yorumla
Soran1 yılHayır ama iyi görünüşüm yok yine de
Cevap sahibi1 yılBeyaz tenli misin
Soran1 yılEvet de ten rengi ne alaka
Cevap sahibi1 yılBeyaz ten çekici oluyor
Soran1 yılYine de çirkinim
Cevap sahibi1 yılBoy kilo nedir
Gizli Üye(30-35)1 yıldeğmez tabi
00 Yorumla
1 yılDeğmez
09 Yorumla
Soran1 yılKapalı sevenler bile yüzüme bakmaz o kadar çirkinim abartmıyorum
- 1 yıl
O dereceyse açılmanın bir faydası olacağını sanmiyorum
Soran1 yılEn azından beni çirkin yaratan Allah'ın istediklerini yapmam
- 1 yıl
Kankacım dünyada kaç tane doğuştan sakat insan var ama yinede imtihanı kabul ediyorlar bak mesela bende mirayıma kavuşamiyorum ama benim kaderim neden böyle diye isyan ediyormuyum
Soran1 yılSakat olmakla çirkin olmak aynı şeyler değil mesela sakat ama güzel olan birisi çok güzel bir hayat da yaşayabilir güzellik her kapıyı açıyor maalesef
Soran1 yılMesela kavuşamıyorum diyorsun çirkin olsaydı o sever miydin hayır ben böyle bakarım
- 1 yıl
Sakat derken bağımsız olarak dedim mesela yakın bir örnek vereyim hakan yagar
Soran1 yılBen de insanların kötü durumuna bakıp onu kendime şükretme aracı olarak görmeyi etik bulmuyorum
- 1 yıl
Bu senin bakış açın mesela bende değişiğim ama hiç kafaya takmiyorum istersen fotografımı atayım
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. görmek lazım
00 Yorumla
1 yılaçıl bence
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?