11 ayyeni konuşmaya başlamışsınız ve senin hassasiyetini bilmiyorsa önce tanımaya odaklanmalıydı saygı duymalıydı şu an sana düşen şey ne biliyor musun duygularının ve sınırlarının arkasında durmak bak yazmışsın seni kaybetmek istememiş ama önemli olan senin kendini rahat hissedip hissetmemen seni baskılamıyorsa seni küçümsemiyorsa bir şans daha vermeyi düşünebilirsin ama sırf özür diledi diye de mecburmuşsun gibi hissetme senin değerlerin senin çizgin neyse orası kutsal ve kimse sırf gönlünü almak için o sınırı yok saymamalı yazarsa sakin kal dinle ama unutma sen istemedikçe kimse hayatına giremez ve kalamaz.
02 Yorumla
Soran11 ayDunyanın en iyi yorumu falan valla sagol💞
- 11 ay
Yaaa teşekkür ederim 💖
En İyi Cevaplar
Tatlım böyle bi çocuğu kendine layık görüyo musun :) ya zaten sana uygun olmadığı dediği cümlelerle anlaşılıyor. Sanki çıplak fotograf istedim ne :)) Sen belli ki bu tarz konulara kapalılığa önem veren birisin ve sana bi adam çıplak foto mu istedim gibi saygısızca cümle de kurmuş. Net tavrını koy daha iyi helal süt emmiş birini bul bundan adam olmaz diyeyim
01 Yorumla
Soran11 ayolmaz bencede
11 ayMerak etmiş olabilir ben bile bazen kapalı kişilerin açık saçlı halini merak ediyorum hayır deyip geçebilirdin zaten uzatmamış engel atarak gereksiz bir tavır yapmışsın asıl engeli bir daha rahatsız olduğunu belirtmene rağmen konuyu açtığında basacaktın
01 Yorumla
Soran11 aybu tavrım sayesinde bidaha acmaz asıl
Tamamıyla yaptığı saygısızlık ve mantıksızlık sonuçta birlikte olduğu kişinin ya da evlilik düşündüğü kişinin tesettürlü olduğunu bilerek kabul edip sonrasında açık halini merak etmesi nikahsız olarak açık halini görmek istemesi doğru bir şey değil ve bu konuda sana hak veriyorum
06 Yorumla
Soran11 ayben mi abartıyorum dedim bi cünkü baya özür diledi ve yok atmam dediğimde bozulmadı
Soran11 ayerkeklerin cogu ister zaten günümüzde bakarsak da bu kadar erken istemez ya.
Soran11 aysorguluyan var sorgulamayan var
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten çok zor bir durum olmuş senin için, hissedebiliyorum. Herkesin sınırları ve rahatı farklı olur tabii ki, senin kendi değerlerin çok önemli. Özür dilemesi büyük bir artı ama üstüne gidip ısrarcı mesajlar atması pek hoş değil, bence verdiğin tepkide gayet haklısın. 🙏✨ Kendini kötü hissetmen çok normal, ama inan bence doğru bir adım attın. Sevgi, saygı, sınırlar şart. Zamanla bu gibi olaylar seni daha güçlü ve kendine yakın biriyle buluşturacak, emin ol. 💖🦋 Şu an içini ferah tut, kalbini kırma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aySenden resmini istemesi gayet doğal. Sende kibarca ret edersin olur biter. Gereksiz saçma sapan triplere girmişsin. Yalnız bu arkadaşta çok fazla uzatmış, senin bu tavrını ben görsem seni ben engellerdim.
77 Yorumla
Soran11 ayerkekler icinde etsin o zaman karsısındakinin sınırlarını asıcak bir sey istememeli illa din icin konusmuyorum. ben kendi istegimle kapandım ayrıca bos yapma ne bekliyosun dumanla haberlesmemi falan mı☺️
Soran11 ayayrıca kaba degilim görüp görebilecegin en kibar kizlardan falanımdır ama gelip bana cok bilmis bilmis yok bu tavrını görsem engellerdim demen diyip üstüne cocugun istedigi seyi dogal bulman cildirtti
- 11 ay
Ben olsam bende resim isterdim, karşına çıkan bütün erkeklerde isteyecek. Buna hazırlıklı ol. Ancak her zaman ret etme hakkın var. Sadece kaba olma tatlı ol, tatlı ol ki çekiciliğin yüksek olsun.
Soran11 ayTatlı olunca siz erkekler isteyip naz yaptıgımızı sanıyosunuz, kaba oluncaysa hosunuza gitmiyo anlamadım ne istediginizi. hem size gore mi sekil alıcaz biz ya tamam kabayim ne var
- 11 ay
Okey
- 11 ay
Tamamda herhangi bir resimin değil bu kız örtülü ona göre başını mahrem erkeğe göstermesi haram neden açsın göstersin zaten haram olan erkekten korunmak için kapatıyor ne anlamı kalır o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 11 ayatma sende
01 Yorumla
Soran11 ayokuduguna eminsin mi atmadıgımı engelledigimi yazdım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Yani şimdi tesettürlüysen bu şekilde zaten fotoğraf atamazsın Yani ama çocuk özür de dilemiş ısrar etmemiş defalarca oradan buradan engellemek de biraz Ergence bir davranış biraz daha olgun düşünmeye davet ediyorum sizi sonuçta çıplak bir fotografinizi istememiş çocuğun da dediği gibi ısrarla özür dileyip konuşmak istiyorsa bir şans verebilirsiniz suyunu çıkarmayın yani siz de daha sonra pişman olacağınız şeyler yapmayın şunu demek istiyorum kötü bir şey yok yani gidin de saçınızın açık olduğu fotoğraf atın demiyorum ama zaten ısrar etmemiş tekrari olursa iletişimi kesersiniz olur biter
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKonuşma bence çocukla da anlayışlı düzgün birini bulsun yani, adam öldürmüş gibi muamele yapıp insanları sanki suçluymuş gibi hissettirmenize gerek yok gereksiz bir ön yargı olmuş bu yüzden, tamam demiş geçmiş izahını yapmış anlatmış özür dilemiş herkes konuştuğu kişiyi merak eder illa her kelimeyi seçelim mi yani sizle konuşurken, gereksiz bi egonuz var cidden
35 Yorumla
Soran11 ayof bulsunmadem anlayıslı biri allah allah zorla mı konusturuyorum
- 11 ay
İyide kız kapalı ona gösterse ne anlamı kalır tesettürün
Cevap sahibi11 ay@justgirlss evet tesettürlü ama bi sorunun cevabı böyle gereksiz ego olmamalı
- 11 ay
Be egosu neyin egosu kapalı diye açmaması ego mu oluyor
Soran11 aysen ego kavramını cok yanlıs kavramıssın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 11 ayBenim takıldıgım detay cocugun sizofren gibi bir sürü yerden sana ulasmaya calısması, engellemissin istemiyorsun bu ısrar ne? Asla saglıklı bir birey değil, uzun sureli sevgilin olsa falan tamam derim ulassın ama ‘’birkac gunluk’’ cocugun defalarca baska hesaplardan sana ulasmaya calısması normal bir sey degil. Zaten ilk soyledigi seyde elenmiş bu da bonus yani. Muhatap olma sakın bir daha
11 Yorumla
Soran11 ay1 yıla yakındır tanısıyoruz sadece birkac gun ciddi konusmaya basladık ama haklısın bencede saglıklı degil
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Yani bu soru her kızı sinirlendirir ama pişman olmuş ve konusunu açmıyacagini söylemiş. Brnce gereksiz cocuklaşmişsın. 2. Kez ayni durumu yaşasaydın 100 kere engelle derdim
43 Yorumla
Soran11 ayaffetmeli miyim
Soran11 aybakarsa bi
Gizli Üye(18-24)11 ayKankam şimdi şöyle ki evet nikahsız bi şekilde seni açık halde görmek istemesi yanlış ama hepimizi farklı aileler yetiştirdi ve o çocuk türbanlı insanlar gördüyse bile pek önemsemeyen insanlarla yetişmiş olabilir, benim 3 tane türbanlı arkadaşım var ve üçünün de sevgilileri açık hallerini biliyor hatta bi tane de önüne gelenle konuşan tanıdığımız var onu flörtleri bile açık görüyor. Çocuk anlık gaflete kapılıp sormuş ve üstelememiş bile, abartmamalısın bence.
11 Yorumla
Soran11 aybenim de var sevgilileri acık hallerini bilen arkadaslarım yargıladıgım bisey de degil ama benim takıldıgım nokta daha yeni yeni düzgün konusmaya baslamıstık
Gizli Üye(25-29)11 ayCocuğun ciddi iliski icin tercihi muhafazakar biriyse belki de seni denemek icin sormus olabilir. Sen reddedince de kaybettiği icin pisman olmus olabilir. Ya da yavsağın tekidir bilemiyorum. İcinde kalacaksa tanımak icin biraz fırsat verebilirsin
11 Yorumla
Soran11 aytekrar konusmaya basladık baya cabaladı
Yav adam senin doğal halini görmek istemiş sende bayağı saçmalamışsın sonuç olarak senden çıplak fotonu istememiş beliki saçını görmek istemiş bu kadar büyütmenin bi anlamı yok bence
226 Yorumla
Soran11 aytamam önceden tanıyodum ama son 10 gündür falan daha ciddi konusmaya basladık ki sevgili bile değiliz istemesi bile bu kadar sacmayken bu kadar cabuk istemesi normal mi
Soran11 ayengellemek biraz fazla oldu belki her yerden bilemiyorum ama baya sinirlendim. Kapalı biriyle konusmasa da bilmiyor mu amac zaten erkeklerin görmemesi. Ya ben isteğini artık o kadar yargılayamıyorum cogu erkegin istedigi bisey ama bu kadar hızlı istemesi asırı kötü
Soran11 ayengelledim bide geri mi kaldırıcam ezik gibi dururum
Soran11 ayyok ya kaldıramam kader de böyleymis
Soran11 ayalısıgım yanlıs karar vermeye
Soran11 ayyapım gereği fazla sinirlenebiliyorum hızlı kararlar veriyorum degistiremiyorum
Soran11 ayo yazdı baska bi hesaptan tekrar yeni
Soran11 ayfırsat mı degil mi bilemiyorum senin yazdıgını yazmıs Cıplak fotograf istemisim gibi muamele yapıyosun yazmıs
Soran11 ayveriyodur umarım
Soran11 aysordugu sorunun normal bi soru olmadıgını konussakta sürtüsücegimizi yazdım o da engelleyince eline ne gecicek falan yazdı bende engellemem ama konusmayalım yazdım o da ne anlami kaliyor o zaman engellememenin yazdı
Soran11 aybenle ugrasılmqsı zor ya bende kendimi çözemiyorum
Soran11 aysenin yas kac adam diyosyn da senden kucuktur he
Soran11 ay17 18
Daha iki üç günlük birine başını açıp atmaman güzel kocan değil sonuçta hem zaten daha yeni bir şeymiş yarın bir gün başka türlü de isteyebilirdi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 11 ayAbartmışsın maalesef madem konuşmaya devam etmek istiyordun bir şans daha verebilirdin. İnce düşünememiş olabilir hani
23 Yorumla
Soran11 aydaha 10 gündür ciddi konusuyoduk sevgili de değiliz dediği şey zaten sacma bide bu kadar erken istemesi daha da sacma
- 11 ay
Kimi bunu akıl edemiyor. Hem pişman da olmuş
Soran11 ayson pismanlık neye yarar. Ben ona cok yesil ısıkta yakmıyodum nerden buldu bu sorma seyini anlamıs degilim
11 ay09 Yorumla
Soran11 aybu yoruma📌
- 11 ay
Yorumu mu sabitliyosun dsfgkldf
Soran11 ayebet
- 11 ay
Teşekkürler. Soruna cevap olarak o kişiye güvenme bence
Soran11 ayonda sıkıntı yok en guvenilir insan gelsefe guvenemiyorum guven problemim var ama konusmaya devam etmeli miyim
- 11 ay
Hayır etmemelisin
Soran11 ayhicccc mi
- 11 ay
Hiç
Soran11 aytuh be
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne kadar gereksiz uzatmışsın ya. Hiç çekilmez böyle tripler, bıktırmayın insanları Allah aşkına
32 Yorumla
Soran11 aycekiyo Şu an gayet bıkarsa da kendi bilir
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayHak etmiş ahajs sana açık fotosunu atacaksa bu kızın kapalı olmasının ne anlamı kaldı beyinsiz ya
32 Yorumla- 11 ay
Kapalı Shut Down yani 😀😀
- 11 ay
@Frankenstein16 ne ne
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayGereksiz uzatmışsın onun yerinde olsam bir kelime daha etmezdim bir de çabalamış üstüne başka hesaplardan falan yazmış engellendiği halde yazık ki ne yazık
01 Yorumla
Soran11 ayof gayet hak etti
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aklın varsa uzak durmaya devam et. Erkek ulaşamadıkça üzerine düşer. Açık fotoğrafını görse tatmin olacak. Ardından fiziki anlamda seni isteyecek. Klasik ama kullanıp atacak. Hepsi bu
01 Yorumla
Soran11 ayoff iyi de bizi seveni nasıl anlayalım
Çocuk yeni tanışma da senden mahrem istiyor bu da seni rahatsız etmiş ve gözünden düşmüş. Bir daha ki sefere bulduğun insanlar sana benzesin. Muhafazakarsan Muhafazakar bul sekülerle konuşma.
03 Yorumla
Soran11 ayben bulmadım cocugu kafa yapımız ayrı da dedim henüz olgunlasmamıs oldugu icin ama sans ver dedi
Soran11 ayevet zaten sinmiyodu guven problemlerim yuzunden simdi hic sinmez
11 ayÖzrü kabahatinden büyük. Ne için özür dilediğini bilmediği halde özür dileyen kere aşırı ayar oluyorum. Basit bir soru değil.
12 Yorumla
Soran11 ayNormal bir soru oldugunu iddia ediyor
- 11 ay
Düşünme bile senin değerlerine saygısı yoksa hassasiyetini de anlamsız bulur. Sil gitsin düşünmeye değmez
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
11 ayO çocuk 2. ye seni kabak çiçeği gibi açar kapalı birine saçını aç bakayım ne demek
21 Yorumla
Soran11 ayWHĞELCPWŞCKWÜSKAĞCA of aglancak yoruma gülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
11 ayBence hemen engellemene gerek yok ısrarcı olmadıysa. Herhalde tesettürü oyuncak sanmış. Sen nikahlı kocası mısın bu kızın niye açık göreceksin.. saçma sapan sorular..
00 Yorumla Kabul etmediğini belirtip devam edebilirdin. İnce düşünememiş demekki. Tamamiyle katı olmaya gerek yok
04 Yorumla
Soran11 ayBoyle bir sey sormasını sacma buldum
Soran11 ayben gelemiyorum boyle seylere demekki
11 ayEğer sevgili değilseniz bu davranış normal değil. Büyük ihtimalle senden hoşlanmıyor, sadece takılmalık düşünüyordur.
03 Yorumla
Soran11 ayAh be abi pat diye söylemeseydin
- 11 ay
Birkaç gündür konuştuğu, sevgilisi olmayan tesettürlü bir kızın açık fotoğrafını görmek isteyen biri, 2 ay sonra çıplak fotoğrafını da görmek isteyebilir. Açıkçası, bu arkadaşın niyetinin masum olduğunu düşünmüyorum. Israr etmemiş ve özür dilemiş; bu yüzden konuşmaya devam edilebilir, ama haddini bilmesi gerekiyor. Eğer benzer bir şeyi bir kez daha yaparsa, bu sefer kesinlikle affetmemen gerektiğini düşünüyorum.
Soran11 ayhaklısın valla
Gizli Üye(18-24)11 ayTepkini koyman çok iyi olmus erkeklere yüz verdin mi ilerisini isterler ayrıca kapalısın atmamak istememen gayet normal çok pişmansa tekrar şans verebilirsin ahahbs
11 Yorumla
Soran11 aycok pismanmıs sans verdim de yinede baska seylerde de anlasamıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sesimi dinle mutlaka
00 Yorumla
11 ayAçık görmenin yanlış olduğunu bilmiyor olabilir büyütmemeliydin bu kadar
01 Yorumla
Soran11 ayyani hangi cagda yasıyor da kapalı birini acık gormekte bisey olmadıgını düsünüyor
11 ayÇok uzatmışsın, seni zorlamamış saygı duymuş.
01 Yorumla
Soran11 aybi tık uzattıgımın farkındayım ama erkekler bu tavrı hak ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
11 ayDevam et kardeşim engel de kalsın bence, çünkü kapalı bir hanımdan açık fotoğraf istemek nasıl bir bağnazlık hiç mi bir şey öğrenmemiş.
00 Yorumla uzatmissin ama sen de merak etmis ısrar etmemis ztn
01 Yorumla
Soran11 ayyani de bi zahmet etmesin ısrar
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Bence ne kadar ciddi olduğunu anlamıştır, bir daha yapmaz , konuş bir şansı hak ediyor
02 Yorumla
Soran11 ayverdim sans ama kendimi hep ne olur ne olmaz geride tutuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Tamam ısrar filan yokta sende istiyorsan konuşmak engelleme bence
Anlamıştır ne olacağını da04 Yorumla
Soran11 aykonustuk tekrar bir daha demicegini söylüyor
Soran11 aydemez herhalde akıllanmıstır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySizi görmek istemiş bunda anormal bir durum yok Niye böyle kızıp engellediniz anlamadım :)
02 Yorumla
Soran11 ayof sanki normal biseymis gibi konusmayın ya
- 11 ay
Tamam yeaa ergen kardes. Devam et o zaman :)
11 ayBu erkeklere yüz versen seni geleceğini asla düşünmez direkt yatağa atar o yüzden iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran11 ayiyi yaptım da abarttıgımı söylüyo
11 ayatsaydın ne olacaktı kopyala internetten 2 tane gönder
01 Yorumla
Soran11 ayatsaydım ne mi olucaktı? benim kendi kararim ya hani. ayrica internetten kopyala ne cocuk yuzumu bilmiyo mu sanki
11 ayAbartmışsın paylaşmak istememişsin konu kapanmış neyin kafası bu sanki nude istemiş
03 Yorumla
Soran11 aysevgili bile degiliz 10 gündür konusuyoruz cok mu normal ben mi abartmısım? bi de sanki nude istemis yazıyosun öyle bisey de istemesin bi zahmet ki istese ben bile ondan igrenip burada soramazdım
- 11 ay
Fikrim değişmedi adam ısrar bile etmemiş sınırını görmüş geri çekilmiş bence sen insani ilişkilerini gözden geçir çünkü karşındaki seni tanımaya devam ediyor yazık çocuğa acıdım işi var senle
Soran11 ayısrar bile etmedi diye sevineyim minnet mi duyayım? artık oyle bi zaman ki yani ısrar edilmemesi cok iyi geliyor herkese. olması gereken o zaten onu gec ayrıca karsımdaki beni tanımak istiyorsa daha bir sürü secenek var daha 10. gunden boyle bi tanıma istegine gerek yoktu. ayrıca yok isi benle engelledim daha da ulasmaz istemez zaten
11 ayister. aşıktır da sana kesin. ciddiyim anama seni anlattım da dedi mi
01 Yorumla
Soran11 aydemedi
11 ayiyi yapmışsın kapalı bir kızdan açık foto isteyen biri ile ne işin var
03 Yorumla
Soran11 aybilmiyodum isticegini
- 11 ay
Şimdi daha ilişkinin başında böyle bir istekde bulunan ilerleyen zamanlarda daha farklı isteklerde bulunur. daha baştan senin kapalılığına saygısı yok, boş ver engelle gitsin
Soran11 ayhaklısın cok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayHiç tanımadığın birine başı açık halini atmak zorunda değilsin doğru olanı yapmışsın. Engeli kaldırıp devam edersen taviz vermiş olursun daha farklı istekleri olur
01 Yorumla
Soran11 aykaldıramam zaten ki ezık gibi durmaktan baska bisey olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayDogru olan bir hareket yapmışsın fakat senden özür dilemiş birazda abartmışsın neyse hayırlısı olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı. Yanı bısey yok bunda cocuk bayagı pısman olmus bence knus..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEngelle asla onunla bir daha konuşma bunlar seni sen olduğun için değil kendi beğenileri için arayışta rezil güzel kardeşim
03 Yorumla
Soran11 aykonusuyoruz😔😔 ama ben cocuga guvenmiyorum zaten belki zamanla degisirse okey
Cevap sahibi11 ayAsla değişmez üzülen sen olursun zaman kaybetme boşuna
11 ayEfendi oğlan rolüne girmiş. İletişim kurmanı önermem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kapalı bir kızdan başı açık resim istemesi hataymış sanki yakın kız arkadaşı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySen yanlış yapmışsın çocuk zaten buyutmenis ne diye her yerden engellersin dönmeye durum birakmamissin kendine
01 Yorumla
Soran11 ayolay büyütüp büyütmemesi degil Daha sevgili bile olmamısız kısa süredir konusuyoruz aaa olur atıyım diyip atmamı bekledi demekki. Basit görmek oluyor bu
Bub sormana gerek yok bizlere tesettur nedir bunu bir düsun neler yaptirmayı gerektiyor sorunun cevabı orada
10 Yorumla
11 ayyorumdaki sacma sapan dusunen erkekleri dinleme iyi yapmıssın gormesi dini olarak yasak sonucta bunu bilmiyor gibi sormus bide insan utanir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEn doğrusunu yapmışsın eğer bir kez taviz verirsen devamı gelir
08 Yorumla
Cevap sahibi11 ayO zaman bu sefer daha dikkatli konuşursun demek ki çocukta pişman oldu zaten hem haklı hem haksız aslında söylediklerinde haklı ama en başında istediği için haksız bence bir şans daha ver
Soran11 aysimdi baska hesaptan tekrar yazmis aciklamis hic guvenesim gelmiyo ama konusmakta istiyorum galiba
Cevap sahibi11 ayEvet güncellemeyi gördüm o yüzden tekrardan yorum yazdım içinde hala bir istek varsa bu sefer dikkatli bir şekilde yazarsın bir daha aynı hataya düşerse direk söyle sağdan soldan bana ulaşmaya çalışma kesin bitti diye
Soran11 ayoyle haklısın da boyle birkac kere aynı durum oldu boyle engelleme cıkartma cocugn gozunde kasıntıyımdır artık ne diye hala cabalıyosa
Soran11 ayyani aynı durum dedigim baska seylerden ufak seylerden böyle bu tarz bi mevzudan degil
Cevap sahibi11 ayBen o zaman sana bir şey diyim bence kesin olarak bitsin uzamasın daha fazla daha önce de böyle ufak tefek şeyler yaşandıysa çünkü nasıl başlarsa öyle devam eder
Soran11 ayAsiri kararsız bi durum konussam da pisman olucakmısım gibi konusmasam da
Cevap sahibi11 ayAmaaan boş ver illa konuşman gerekirse rastgele birine takip et mesajlaş çokta takma kafana
Gizli Üye(30-35)11 ayAmacı belli demekki yakında nude de ister konuşursan
04 Yorumla
Soran11 ayher erkekten her sey beklenir su yorumlara bakınca
Cevap sahibi11 ayErkek kadın ayırmamak lazım evet erkekler daha fazla bu konuda ama kadınlarda az değil
Soran11 aygeneli erkekler
Cevap sahibi11 ayEvet onda hemfikiriz
Gizli Üye(25-29)11 ayBundan senin rahatsiz olacagini nasil dusunemez cok dusuncesiz ve yersiz bi hareket olmus
09 Yorumla
Soran11 aybencede asiri yersiz oldu bide ben o kadar yesil ısık yakmadım
Cevap sahibi11 ayBu kadar özgüven ve cesareti samimiyeti nerden buluyor cok tufah. Hani resmi sürecte bile olsa insan cekinir degil mi , engellemekle iyi yapmissin. Senin degerlerini sinirlarini bilmesi gerekir
Soran11 ayyok cekinme yok. zaten ne bekliyodum ki olgunlasmamıs tam kafa yapısı düzelir sandım
Cevap sahibi11 ayKaç yaşindasin bunu soran ciddiyetsiz birisi
Soran11 ay17
Cevap sahibi11 ayBu kiside 17 yasindaysa engel atman iyi olmus
Soran11 ay1 yas buyuk
Cevap sahibi11 ayYaşca buyuk ama olgunlasamamis neysw kurtulmussun
Soran11 aytekrar baska bi hesabından yazdı
Gizli Üye(30-35)11 ayÇocuk özür dilemiş neden uzatıyorsun ki kezban gibi gerek yok konusmak istiyorsan konuş yani
05 Yorumla
Soran11 ayözür dilemesi böyle bir seyi hemen kabul edip atacagımı düsünmesini degistirmiyor. basit görmek oluyor bu. sınırları korusak kezban atsak oxrsb oluyoruz ne yapalım?
Cevap sahibi11 ayAlakası yok at demiyorum ama çocuk sana sormuş reddedince de özür dilemiş bence uzatmasaydın daha iyiydi konuşmak istiyorsan hala tabii
Soran11 aycocukla 10 gün civarıdır konusuyoruz sevgili bile degiliz bana asırı sacma geldi engelledim belki abartı belki degil bilmiyorum ama oldu olan
Cevap sahibi11 ayNeyse bir kez daha iletişime geçmeye calısırsa affedersin artık geçmezse de geçti gitti ama kendin gibi biri ile takılman senin için daha hayırlı olacak bende sekülerken muhafazakar biri ile evlendiğim için aşk için kapandım çok pişmanım ilerleyen dönemde oda senden açılmanı isteyebilir ya da yanında içmek isteyebilir rahatsız olursun mesela ben hala alkol alıyorum oda içiyor benim yüzümden 😄 herkes dengi dengine olsa daha iyi olur
Soran11 aykarsımdaki cocuk seküler degil iste sıkıntılardan biri de o. kendi cevresinden ailesinden biliyor illa böyle seyleri kapalı birinden acık fotograf istenmeyecegini günah oldugunu
Gizli Üye(30-35)11 ayAdam saçmalamış sen daha da saçmalamışsın. Çıplak foto istememiş uzatma bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBenim eski sevgilimde kapalı hiç açık resim istemedim direk ayrıl bence edepsizleşmesin bence
00 Yorumla
11 ayHoşt hoşt.. deseydin😂 engelle direkt
00 YorumlaBende sandım cıplak resmını ıstedı hayret bırseysın
02 Yorumla
Soran11 aybunu bu kadar normallestirmeyin
Doğru yapmışsın bence çocuk bile kapalı birinden açık halinin istenmiyeceğini bilir
02 Yorumla
Soran11 ayvalla bencede dogru yaptim da herkes abartmıssın diyo
11 ayEngellenecek durum yokmus bilmeden sormus cok ustune gitme
03 Yorumla
Soran11 ayengelledim sonra igden de engelledim baska hesapla yazdı simdi de o bakmıyo 👌🏿
- 11 ay
Bence bir tik trip atmasi mantiki olabilir ama sacma ikinizinde yaptigi
Soran11 aybaktı konustuk o konu kapandı simdi baska mevzu bize bitmiyo didisme
Saçmalık resmen atmadın umarım kanmayın böyle seylere
01 Yorumla
Soran11 ayatmadım
11 aySosyal medya kullaniyon manita ariyon açık foto mu garip geldi
03 Yorumla
Soran11 aybirincisi sosyal medya kullanmayan insan mı kaldı gerşzekalı ikincisi ekstra bi manita aramıyorum soruda manita olmak isteyen var mı? yazdıgımı hatırlamıyorum.
- 11 ay
Aynen kesin oyledir
Soran11 ayoyleyse sus yazma
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok hızlı gelişmiş sabırsızlık
10 Yorumla Bir kaç günlük diyorsun çok saçma muhabbet ilerledikçe devamı gelir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBize hiç hoşlandığımız çocuklar kafayı takmadı 😄😄
15 Yorumla
Soran11 ayvalla bu da bi garip çar
Cevap sahibi11 ayHoşlandığım çocuk
Cevap sahibi11 ayNaptın sen buna
Soran11 aykonustuk da Şu an baska anlasmazlıklar oldu
Cevap sahibi11 ayOlmaz bundan
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?