Sosyal medyada bir arkadaşla tanıştım. Bana ilk o yazdı. Ve benimle samimice konuştu. Arkadaşının olmadığını söyledi. Kendi duygularını anlattı bayağı. Önce bana yazdı ve konuşurken hoşlandığı biri olduğunu söyledi. Anlamaya çalıştım ve ona karşı nazik davrandım ve iyi bir adam olduğuna güvendim. Ve Instagram'ımı istedi ve ona verdim. Sohbet ettiğimizde bazen akşamları mesaj atıyor ama başka bir gün cevap verecekken baktım silmiş. Sonra Bi sinirlendim ve sordum neden böyle yapıyorsun dediki "Arkadaşıma yazacaktım sana yazmışım" he bende yedim. Neyse aynen dürüstçe söyledim sonra dediki hikayemde görmüş İstanbul da ısın falan bunu soracaktım. Ben de dedim direkt söylesene. Bir de sordum tekrar ona hoşlandığın kızla aran nasıl dediki "Kimseden hoşlanmıyorum, seni test ediyordum Hoşlansam kimseye söylemezdim. Korkma" dedi işte. Sonra konuştuk bana bayağı iltifat etti tatlısın gözün çok güzel saçların fotoğraflarını gönderdi, bana iltifat etti ve hatta bir gün birbirimizi arayalım birbirimizi dedi. Sonra ben sınava çalış * fiye görüşürüz dedim. O da tamam sana akşam yazarım dedi. Ama bir süre sonra akşam vakti bana aniden "birinden hoşlanıyorum bu yüzden seni engellemek zorundayım" diye yazdı. O kadar sinirlendim ki o kardeşim a... Ve bana ne kadar kırıldığımı, ne kadar sövsemde sadece "Anlıyorum" veya "Haklısın" dedi sonra beni suçlayarak "Çok duygusalsın, sadece arkadaşça davranıyordum bellii olmadı" dedi. Ben Bi saniye demeden engelledim o da beni engellemiş. Sonra üşenmedim ona başka uygulamadan yazdım sövmek için. Diyorum ki senden nefret ediyorum karaktersiz kardeşim. O da dediki sadece sevdiğime sadık kalmak istedim nedenini söyledim sana falan. Sonra ben bayağı Bi sövdüm sonra diyo ki tm aç engeli nazlanma. Sonra iyice sinirlendim daha da sövdüm sonra beni engelledi oradan.
Neyse bu kardeşim neden bir anda böyle davrandı bilen yazsın?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer