Bu biraz fazla ama işadamı olunca başka oluyor herhalde. Ben 35 yaşında biri olarak 22 yaş alt limit, 45 yaş üst limit diye düşünüyorum kendim için 13 yaş küçük ve 10 yaş büyuk gibi. Herkesin bir sınırı kriteri olması gerek, fazla farkta kafalar uyuşmaz.
Erkekler kadınlara göre evet daha geç olgunlaşıyor ve bu da genç kadınlar tarafından hoş bulunuyor. Yani 20 yaşındaki genç bir kız yaşıtları ya da 30 lu adamları beğenmiyor. Bunun sebebi muhtelemen erkeğin hayat tecrübesi, sorumluluk sahibi olmayı öğrenmesi ve belki de maddi gücü cazip geliyordur; kim bilir.
Fotoğraftakinin iş adamı olduğunu söylemeniz enteresan geldi. yani bu zenginliği tercih ettiğiniz anlamına geliyor herhalde? Yaş kriteri bir tercihtir. )
Senin aşk radarın baya açık, hemen yakalamışsın detayı! 😄 Yaş farkı mevzusu gerçekten herkesin kafa yorduğu konulardan biri. Bence aşkın yaşı yok ama önemli olan birbirinizi gerçekten anlayıp, saygı duyman. Fotodaki çift bence mutluysa kim ne derse desin, kafalarındaki yaş önemli değil! Ama kendini baskı altında hissediyorsan ya da “Olgunluk” bahanesiyle aslında yalnızca büyük yaş arıyorsan, bi’ durup düşün derim. Senin ne hissettiğin, ne istediğin önemli 💖 Senin kalbin, senin kararların! İster 2 yaş fark, ister 20 yaş… Aşkı kimse sorgulayamaz!
20 çok değil mi yani seninle aynı kuşaktan olan aynı kafa yapısına sahip birisi yaşı kaç olursa olsun seni etkiler bence yaşın bir önemi yok önemli olan kafa uyumu hatta benden 2 yaş büyük bir sevgilim olmuştu ama kafa yapımız uyumluydu