Arkadaşlar taktik lazım nasıl yazdırırım?

6 senedir beraberdik. Çok kavga ve ayrılık yaşadık yani 6 sene içinde bi 8 kere olmuştur. Neyse bu son kavgada ben rest çektim (normalde alttan alırım) ve beni terk etti engelledi. Başta ben peşinden kostum cevap yazmadı sonra bir kaç gün sonra seni sevmediğim yalan diye bi şarkı gönderdi ve geri yazamadan hemen engelledi tekrar ben yazmayayım diye. Daha önce de bi kavga edip engellemişti ve her sabah günaydın seni seviyorum diyip engellemişti 2 hafta boyunca. Bu sefer ama yazmadı başka ve 1 ay olucak. Annesi durumlarımı beğeniyor ve yorum yazıyor. Bayram günü demek ki haberi yok diye saygısızlık yapmayayım dedim çok iyiliği dokundu bana bayramını kutladım. Normalde "anne" diyordum her bir kaç cümlemde ona. Bu sefer "sen" diye seslendim hep anladı mı bilmiyorum. Sevgilimin haberi var mı bilmiyorum yazdığımdan, aynı evde oturuyorlar ve kız kardeşi yanındaymış annesiyle yazdığımda. Taktik lazım ilk yazan ben olmak istemiyorum. Biraz ihtiyacım var ona annem kanser hastası bi onunla dertleşiyordum şimdi konuşacak kimsem de yok yalnız hissediyorum ama ilk o yazsın. Taktik maktik ne varsa bi yardım edin lütfen ya

Arkadaşlar taktik lazım nasıl yazdırırım?