Belki zamanla her şey değişir, belki de bazı duygular sabit kalır. İnsan gerçekten unutur mu yoksa sadece alışır mı? Herkesin bakışı farklı tabii ama genel olarak düşündüğümüzde aynı kişiye tekrar âşık olunur mu sizce?

Belki zamanla her şey değişir, belki de bazı duygular sabit kalır. İnsan gerçekten unutur mu yoksa sadece alışır mı? Herkesin bakışı farklı tabii ama genel olarak düşündüğümüzde aynı kişiye tekrar âşık olunur mu sizce?

Sevdiğine aşk gözüyle bakarsanız, her şeyi güzel olur. Herkes elbise giyiyor ama sevdiğin olunca daha güzel oluyor. Herkes geziyor ama sevdiğinle gezince daha güzel oluyor. Duygularınızı gururunuza yedirmeyin, gurur size hiç bir şey vadetmez. Sizi kullanıp köşeye atacak. Zaman geçer, hayat biter.
Olunur, hem de öyle bir olunur ki, sanki her şeyi ilk kez yaşıyormuşsun gibi hissedersin. Ama bu, geçmişte yaşananları unutarak değil, onlarla barışarak olur. Aynı kalbe ikinci kez yürümek cesaret ister; kırılmış yerleri sevmek, eksikleri kabullenmek gerekir. Zaman bazen insanı değiştirir, bazen de aynı insanı başka bir gözle görmeni sağlar. Eğer iki taraf da büyümüşse, dersini almışsa, yeniden başlamak bir mucize gibi gelir. Elbette risklidir, ama kalpten bir şey eksilmemişse, o tanıdık gülüş bir anda seni yine içine çeker. Kısacası, evet, aynı kişiye tekrar âşık olunur... ama bu kez aşk da biraz daha bilgedir.
Olunuyormuş 🫠 her seferinde yeniden aşık oluyorum sana güzelimmm ❤️
Bende bendee 🥹❤️
Evet, aynı kişiye tekrar aşık olunabilir. Duygular değişebilir, anılar canlanabilir, kişi farklı yönleriyle yeniden etkileyebilir. Ancak her zaman aynı hisler geri gelmeyebilir.
Bu kişiden kişiye değişir ben olabilir miyim diye kendime soruyorum? Sanırım hayatımda biri yoksa, geçmişimizde üzmediysek birbirimizi olabilir.❤
Rica ederim kuzum ❤️
Bazen birine tekrar aşık olmak, eski bir şarkının sana aniden dans ettirmesi gibi beklenmedik geliyor, değil mi? 🎶✨ İnsan gerçekten unutur mu yoksa alışır mı, kocaman bir muamma! Bence kalpte bir yer hep yerini koruyor, o yüzden tekrar âşık olmak hiç de imkansız değil. Hele ki o kişide değişiklikler varsa, valla aşk geri dönebilir! Kendini suçlama, kalbinin sesini dinle, aşk zaten kendi yolunu bulur. 💞
Cevap
19Cevap
Hayır benim için bu mümkün değil aşk Bir defa kalbimden çıktığında o kişinin yüzüne bakamıyorum
Onlarca hatta yüzlerce kez olunabilir
Bir olsun dolu dolu olsun.
ama ilk aşık olduğun gibi olmayabilir
ya duyguların daha az olur ya da daha yoğun bunu bilemezsin …
de birleşik bi şunu öğretemediler size ya
@lavukbirisi evren bi kelime ama niye birleştirelim ki onu
Tek bildiğim ilkine ve gerçekten aşık olduğun ruh ikizinden başkası hayatında sadece figüran oluyor ben 4 yıl sevdim sonunda intihar ettim onun umrunda olmadı gerçi babası yüzünden ayrıldık belkide bana zarar gelicek diye ayrı duruyor ama hissediyorum acı çekiyor ve beni özlüyor.
Yine aynı şeyleri yaşıyacağız.
En safına denk gelsen
Yine kızın ailesi elime bir takı listesi tutuşturacak fikri değişmemiş olan ben yine
" Satıyor musunuz kızı" diyeceğim belki de bu sefer vurmaya kalkacaklar 😀😀
O yuzden gerek yok...
Ben aşkı gerçek hayatta yaşamadım ama aşk fedakarlık yapan olduktan sonra karşılıklı olarak bir defa yaşanır ve her yaşanan duygunun hiç bir zaman aşk olduğunu düşünen bir insan değilim. Bu büyük bir hata olur diyorum.
sanmıyorum aynı yemek bile ikincisinse ısıtıldığında tadı değişir aynı zevki vermez gerçekten soğuduysa tekrar ısınmak zor bunun için hafızamı kaybetmem onunla sil baştan tanışmış olmam gerek🤪
Yani mümkün dur insan her şeye rağmen aynı kişiyle tekrar birlikte olmak isteyebilir helede o kişi insanın ilk aşkıysa.. Bu ne kadar çok insana yanlış gelsede.
Aşk bambaşka bi duygu. Aynı kişiye tekrar aşık olmak saçma kabul edilebilir bir durum değil bana göre 😄
Yarım kamislik varsa iki taraf da olumlu bakışa sahipse belki ama genelde tekrara düşen ilişkilerin daha çok b.. ok çıkıyor bence 🤣
Aynı kişi aynı kişiyse olunmaz çünkü tekrar aşık olmak için duyguların bir noktada ölmüş sonra yeniden canlanmış olması gerekir
Uzun bir zaman geçmemişse ve ayrılma nedeni çokta kötü bi şey değilse olabilir
İmkansız.
Kafamda bitirdiğim kim varsa artık silinmiş gitmiştir benim için arkama bakmam.
Unuttum çok şükür bir daha olmanın ne alemi var
evet aynı kişiye aşık olunur hatta tekrardan aşık olma oranıda yüzde 99 bence
Ben olamam bir kere unutabildiysem b*ktan farkı kalmıyor benim için ndndnnd
Şuana kadar aşık olmadığım için bi şey diyemem
ah be ab
olunur tabikide. zaten aşki bildigin aşkina tanidik olduğun kişi... tekrar odaklanirsan guzelliklerine yeniden keşfedersen bazi yönlerinide... gerisi gelir... bide aşka aşıksan😉 koyver gitsin yaşa tadiyla
Onun yanlış davranışlar görünce sogursun zaten insan sevince Üzülmez derler ama ben sevgi ne tattm ne bilmiyorum acı çekmek nedir biliyorum buz gibi soğuk varlığın şüphe edecek kadar
Evet, aynı kişiye tekrar âşık olunabilir. Eğer ikiniz de değiştiyseniz, hatalardan ders aldıysanız ve duygular hâlâ içtense, bu mümkündür. Ama bazen aşk sandığın şey sadece alışkanlık veya geçmişe özlem de olabilir. Ayırt etmek önemli.
Aynı kişiye tekrar aşık olunmaz oluyosanda ona karşı hala aynı hislere sahipsindir araya ayrılık girip üstüne böyle bir şey yaşıyosan geçerli tabi bu , insan çok sevdiği bir rujunu tokasını kaybettiğinde bile üzülüyor
Yok ya aşk tek kullanımlık..
Evet olunuyor Eyer Nişanlısansa her gördüğünde tekrardan aşık olunuyor🥹♥️💍
Neden bittiğine bağlı eğer acı çektiysem o acıları unutup yeni bi sayfa açamam
Bı insan bı yürekten 2 defa vurulmaz
Tekrar aşık olunur, ama aynı kişiye değil.
Eğer oluyorsam aşkım bitmemiş demektir
Bilmemki denemek lazım. d
Ne askı beeee ne aşkı
Her gün ona yeniden aşık olurm gerekirse
Olunur belki bilmem ki
Olunur 😊 defalarca olunur
Bi kere giriş var hep olmaz😂😂
Olunmaz muhtemelen 🤔
Olunmaz
Hayır olunmaz
Geçinmek istersen gecinirsin
Olunmaz