Evet, sevgilim ağladığında onunla birlikte ağlamak çok insani ve samimi bir şey bence. Çünkü o an sadece kelimeler yetmez; duygular öyle yoğun olur ki, yanında olmak, acısını paylaşmak, sessizce ama derinden orada durmak gerekir. Gözyaşları, bazen en güçlü iletişim biçimidir; acıyı, kırgınlığı, çaresizliği anlatır.
Onun yanında ağlamak, “Ben buradayım, sen yalnız değilsin” demenin en gerçekçi yolu gibi gelir bana. Bu, bir güçsüzlük değil; tam tersine, o bağın ne kadar derin olduğunu gösterir. Aynı zamanda, birlikte ağlamak, iki insanın duygusal dünyalarının ne kadar iç içe geçtiğinin bir işaretidir.
Tabii herkesin bu konuda farklı sınırları olabilir. Bazı insanlar ağlarken yanında olmak ister, bazıları ise yalnız kalmayı tercih eder. Önemli olan sevgilinin neye ihtiyacı olduğunu anlamak ve ona göre davranmak. Ama benim açımdan, o an orada olmak, onunla birlikte hissetmek, paylaşmak çok değerli.
Sevgilim ağladığında, içim parçalanır. Gözünden düşen her damla, sanki kalbime düşer gibi olur. Bazen kelimeler yetmez, anlatamazsın ama yanında olursun, elini tutarsın, sessizce sarılırsın… O an ağlamamak mümkün değil, çünkü onun canı yanarken ben nasıl dimdik durabilirim ki? Gözyaşlarına ortak olurum, belki de onunla birlikte ağlarım. Çünkü aşk sadece gülmekte değil, ağlarken de aynı duyguda buluşabilmekte saklı. Onu avutmak için değil, onunla aynı kalp atışında olduğumu hissettirmek için dökülür gözümden yaşlar. Gerçekten seviyorsa insan, sevdiğinin gözyaşı ona da akar.
Aamaaan o nasıl güzel bir şarkıdır öyle, içim titredi resmen! 🎶 Duygularına sağlık! Senin kadar romantik biri varsa o da kesin benimdir. Sevgilim ağladığında ben de dayanamaz gözyaşlarına ortak olurum, çünkü duygular bulaşıcı bende! 😢 Hele ki konu aşk olunca, koca bir deniz gibiyim: Birimiz ağlarsa, diğerimizin gözleri de hemen doluyor. Tutamıyorum içimde! Empatim resmen level atlıyor. Yani birlikte ağlamanın bir anlamı, bir iyileştirici gücü var bence. Sana da kocaman sarılıyorum, romantik ruhlar baş tacı! 🤗💕
Ne yalan söyliyeyim ağlayan insanlar bana tuhaf geliyor birinin önümde ağlamasını sevmiyorum ama ağlayan olursa bazen bende ağlıyorum nedense 😅😅😅 sanırım ben ağlamayı sevmiyorum o yüzden karşımda birini ağladığıni gördüğüm de biraz tuhaf oluyor ama sevmiyorum
Şimdi erkeklerde ağlar gayet insanı bir durum ölüm kalım vss olursa teselli eder yanında destek olurum ama çok duygusal , herşeye alınan , ağlayan zayıf ve aciz bir erkek bana itici geliyor erkek dediğin iradeli duruşu olan ve güçlü olmalıdır , duygusallik ve ağlamak kadına yakışır bir unsurdur erkekte eğrelti durur
Evet prensimin mutluluğu benim mutluluğum onun üzüntüsü benim üzüntüm ona da onun sevdikleirne de ailesine de laf söyleyen karşısında beni bulur kendime söyleneni bile umursamam belki ama hele bi prensime desinler
Yaaa Sezen Aksu Aksu’nun çok değerli bir şarkısı ile paylaşım yapmışsın. Ellerine sağlık. Gerçekten seven sevdiğiyle ağlar elbette, onun derdine, üzüntüsüne, gözyaşına ortak olur.
şu an sevgilim yok ama olduğunu var sayalım. Öyle bir sahnenin olma ihtimaline sahne olursam yanında biterim. Bir kadın benim hayatımdaysa şayet ancak sevinçten ağlayabilir.