19 yaş kız 31 yaş erkek?

Ben henüz 19 yaşında olan bir genç kızım birkaç ay önce çalıştığım iş yerinde öğrencinin amcası ile görüşmeye başladım benimle görüşmek istedi ben de kabul ettim ve usulünce görüştük her şey gayet güzel geçti 31 yaşında karşı taraf ve daha önce bir evlilik yapmış yedi sene önce üç hafta sürmüş beni gerçekten sevdiğine eminim evlilik teklifi etti aylardır görüşüyoruz her şey çok güzel ilerliyor fakat babam daha önce evlendiğini bilmiyordu görüşmeye geldiler her şey olumlu geçti babam daha önce evlendiğini duyunca bayağı sorun çıkardı haklı olarak sen henüz 19 yaşındasın böyle bir adam ama layık olduğunu düşünüyorsun ve aradaki bu yaş farkını idare edecek misin dedi bayağı büyük hüsrana uğradım açıkçası ben bağlanmıştım gerçekten sevdiğimi düşünüyordum karşı tarafa dün akşam haber verdi ailem bu iş hayırlı değil uygun görmüyoruz yaş farkından ya da daha önce bir evlilik yaptığından dolayı eğer ki dengi dengine olsaydı her şeyimizi gayet uyumlu olurdu diye ben de şu an kendimi çok boşlukta hissediyorum gerçekten sevmiştim onu o da beni çok sevmişti bunuden eminim hayal hayallerimiz planlarımız vardı siz ne düşünüyorsunuz gerçekten ayrılmak için bir sebep miydi bu sizce bana kalsa devam ettirilirdi fakat ailem müsade etmedi haklılar tabii onlar da kendilerince ama bilmiyorum kafam çok karışık çok üzüldüm geri dönüşü yok
19 yaş kız 31 yaş erkek?