Bana ilgisiz davranan, mesajıma görüldü atıp uzun süre cevap vermeyen kişiyi takipten çıktım neden çıkarttın yazmış bu ne şimdi?

Bana takip isteği atan, ilk mesajı atan kendisi sohbet ettiğimizde kısa cevaplar veriyor, geç dönüyor mesajlara, kendisi pilot olduğu için başlarda müsait değil, zamanı olmuyor diye alttan aldım hep çok önemsemedim ama üç gün sonra, dört gün sonra yazıyor, görüldü atıyor cevap vermiyor, yüzyüze görüşmek istiyordu memleketi benim yaşadığım şehir geldi buraya ama görüşemedik, beni görmeden gittin diye laf ettim görüldü attı yazmadı iki hafta bende takipten çıkardım bir kaç gün sonra yazmış beni neden çıkardın takipten diye bende konuşmak istemiyorsun rahatsız oluyorsun diye düşündüm çıkardım dedim benim de gururum var senin peşinden koşamam dedim egolusun soğuksun yazdım bana önyargılısın hemen kestirip atmışsın dedi konuşmak istemesem söylerdim yazdı ben tekrar ekledim instgrama giriyor isteği kabul etmiyor cevapta yazmıyor geri çektim isteği ne yapmaya çalışıyor anlamadım böylesine denk gelen var mı..

Bana ilgisiz davranan, mesajıma görüldü atıp uzun süre cevap vermeyen kişiyi takipten çıktım neden çıkarttın yazmış bu ne şimdi?