Eski kız arkadaşım ayrıldıktan bir süre sonra sevgili yaptı evet hatalı olan taraf bendim ama çok kısa sürede yeni birisini hayatına dahil etmesi ve 3 yıllık bir ilişkiydi
Sizce gerçekten sevmiş midir?
Sizce gerçekten sevmiş midir?
Sevmiştir ama son zamanlarda ne olduğunu anlamıştır. Soğuyana kadar affet tekniği diye bir şey var kadınlar bunu farkında olarak veya olmadan yaparlar. Yani ilişki sürecinde seni gözlemler heleki sonlara doğru iyice gözlemler ve bu süreçte o ayrılık acısını yaşamıştır zaten. Ve ayrıldıktan sonra çokta acı çekmez yeniden doğmuş gibi hisseder ve tabi ki yeni aşklara çoktan hazırdır…
Erkeklerin şu tripleri beni öldürüyor. 10 sene senin yasını mı tutacaktı? Sorunun cevabı da sevgilinin mizacına göre değilir, bunu senden başkası bilemez. Bazı kadınlar sevdiği erkeği tamamen unutmadan tamamen içinden atmadan ilişki yapamaz. Bazıları da tam olarak unutabilmek, kafasının dağılabilmesi adına yeni bir ilişki arayışına düşer ama şunu net söyleyebilirim. Onu çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattığın kesin. Yoksa bu kadar hızlı silip, o defteri kapayıp başkasına şans vermezdi. Büyük batırmışsın.
Trip mi djsbsjsjs
Her ne olursa olsun mutlu olsun.
Ben mutlu edememişsem mutlu olacağı yerde olsun :)
Önyargı
Tatlım, 3 yıllık ilişkiyi hemen bırakıp yeni birine yönelmesi canını acıtmış, hissediyorum bunu! 💔 Ama bak, bazen insanlar ayrılıktan sonra hızlıca başkasına geçer, bu illa ki eskiyi unutmuş ya da hiç sevmemiş demek değil. Bazen sadece duygusal boşluğu doldurmak, yalnız kalmamak için de yeni bir ilişkiye atlanabiliyor. Emin ol, aklına geldiğin anlar olmuştur. Zaten o kadar güzel anılar kolay silinmez! 🎈Ama sonuçta kendini suçlama, hayat devam ediyor! Yine de ben olsam biraz kendime vakit ayırır, enerjimi yeni şeylere yönlendirirdim. ✨
Cevap
0Cevap
Gerçekten sevmiştir çünkü, sevmeseydi 3 yıl sürmedi o ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?