➤"Ayrılmak zorunda kalmak" diye bir şey var mı? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤"Ayrılmak zorunda kalmak" diye bir şey var mı? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Maalesef sadece bahane yapmak isteyen bir şekilde yapıyor üstesinden gelen geliyor birçok örnekte sayabilirim bu listeye ailesi istemeyip karşı gelince yine de evlenen prens vardı mesela bu en basidi daha ne zorluk görüp birlikte aşan çok kişi var
Evet, ayrılmak zorunda kalmak diye bir şey gerçekten var. Çünkü her ayrılık isteyerek yaşanmıyor, bazen sevmene rağmen gitmek zorunda kalıyorsun. İçin hâlâ onunla kalmak isterken, aklın diyor ki kendini koru, artık bu ilişki sana zarar veriyor. Kalbini susturup mantığını dinlemek kolay değil ama bazen başka çaren kalmıyor. Sevdiğin birini göz göre göre kaybetmek değil bu, bazen kendini kaybetmemek için mecburen arkanı dönmek zorunda kalıyorsun. İşte bu yüzden bazı ayrılıklar bir tercih değil, iç yakan bir zorunluluk oluyor. Ve en çok da severken gitmek koyuyor insana.
Evet ayrılmak zorunda kalmak diye bir şey var, insan bir ilişkide yeteri kadar sevilmediğini, önemsenmediğini hissederse ayrılmak ister. Benim için ilişkide en önemli şey ilgidir. Yeterince "ilgi" yoksa ben ayrılmak zorunda kalırım mesela😊
Aşk bazen böyle delice güzelken, bazen de hayat mecbur kalınca ayrılmak zorunda bıraktırıyor işte 🍃 Dizi sahnesi gibi ama gerçek! Bazen aile baskısı, şehirler arası mesafeler, hayallerin çakışması ya da başka planlar işin içine giriyor. Yoksa kim aşkının en tatlı yerinde “hadi bye bye” demek ister ki? Kalpten kopmak zor olsa da bazen yollar mecburen ayrılıyor. Ama bence zorunda kalmak var evet, hislerin önüne geçemediğin, elinden hiçbir şey gelmediği anlar da oluyor 🙈💔
Cevap
7Cevap
Bence böyle bir şey çok nadir olsa da var. %0.01 ihtimal falan. Seven her türlü fedakarlığı yapar ancak iki taraflı olması gerekli.
Olmuyorsa zorlamamak diye bisey var gerçekten. Bazı şeyler ne yapsan ne etsen olmaz. bshane gibi geliyor ama böyle birsey ar bence
Bence öyle bir şey yok ama öyle uydurulmuş bir şey olabilir
Var bi tarafın güven sorunu varsa o ilişki yürümüyor örneğin
İnanmasam da bunun bahane olarak kullanılması diye bi gerçek var…
Bir taraf içinde bitiremediyse ama hiç umut yoksa olabilir.
evet varmis zamaninda annemden biliyorum belki simdide vardir belki
Evet bazı konularda kafalar uyuşmaz v. s gayet normal bence ayrılmak medeni şekilde...
Iyi gelmiyorsa en iyisi ayrilmak 🖤
Töre ise bilemem ahhsshd
Bazı konulardan dolayı evet vardır
var. mesela polat eliften vatani icin ayrildi
Bazı istisnalar hariç yoktur
Hayır yok ayrılmak istemek var
Var ben yaşadım maalesef 😔😔
Evet var Bazen durum bunu gerektirebilir
Var maalesef
Evet var
Var mecbur kalırsın
Var var ki ne var