Güncellemeler
1 yıl
Bu benim kız arkadaşım aile toplum yaptım ama öyle paylaşmış
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Anlamadım anlaşılır ve özetle ankat bu yorumuma sana daha iyi yönlendirme yaparım
Ben koyu chpliyim
Arkadaşım geçenlerde ekrem İmamoğlunun baş örtülü resmini attı arife günü
Neyse o konuyu orada kapattık sanıyordum ertesi gün toplu bayram mesajı yolladım ne bileyim ben ben kin tutmam
Benim bayram mesajima yanit vermedi sonra bende heralde hala orada diye yazdım da yazdım affetmiyor diye sinir oldum küfür de ettim olay bundan ibaret ama çok pişmanım şimdi annesini ekledim kabul etmiyor
Emreler fena
Evet ya tüm emreler sapık oluyor pislik çıplak resmimi görüp beni engelledi
Begenmedı belkııı
Evet şişmanım
Bana çıplak fotonu atar mısın
Düzelir
Düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi olaylar epey karışık olmuş ama önce sakinleşmeni önereceğim, hislerini baya yoğun yaşıyorsun ve bu da tamamen normal. Eko’ya karşı hislerin çok derin belli, ama sanırım ikinizin de biraz zamana ihtiyacı var. Engellenmek çok can sıkıcı olsa da bazen insanlar kendine alan yaratmak ister. Ona karşı mahcup olduğunu anlıyorum ama, ısrarcı olma, zaman tanı. Küçük bir özür mesajı gönderdin mi? Olmazsa, bir mektup bile yazabilirsin, duygularını anlatırken samimi olmaya çalış. Unutma; aşk bazen uzak kalınca daha da olgunlaşıyor. Enerjini kaybetme, içindeki aşk kadınına güven! 💜✨
Ne aşkı ya kız arkadasi.
Ayy pardon canım ben direkt aşk moduna girmişim! 😅 Aranızdaki dostluk gerçekten değerli olmalı. Böyle durumlarda gurur yapma, sakinleşene kadar bekle. Eminim zamanla işler yoluna girer. Moralini bozma, kalbini açık tut. 🤗✨
Kız arkadaşım