Abi güzelim aura desen vaaarr saygılıyım dürüstüm aşşşırı değer veririm karşımdaki şok geçirir öyle bi değer ama yok kendime göre biri yok neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılDoğru kişiyi bulmak bazen zaman alıyor, çünkü sen gerçekten özel bir insansın ve bunu anlayacak biri kolay bulunmuyor. Sabırlı ol, kendini olduğun gibi sev, o zaman karşına senin değerini bilen biri çıkar. Acele etme, en güzel şeyler beklerken gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılTerapi aldıktan sonra vgbgng şey insan ilişkilerimi düzeltmek için terapi alamaya karar verdim vgbgng daha sağlıklı bir insan olmak için ve öyle insanların etrafımda olması için.
Bende şöyle bir durum var ben hayatıma tramvalı erkekleri alıyorum hep annesi babası ayrı narsist bak narsist olmasa bile manüpületif ve başka psikolojik sıkıntıları oluyor hiç biri sağlıklı gelmiyor bana hele bi tanesi var o farklı boyut tamam diğerleride anormaldi de ne bilim fantezi de olsa kanımı içmek istemezsin awk gngnvbvvbg yaaaa ben ne yapıyorum nasıl erkeklerle oluyorum ağlicam şimdi işin kötüsü şaka yapmıyordu.
05 Yorumla
Soran1 yılohaaaa abla kimlerle uğraşmışsın yaa affet güldüm ldöclföflfllf cidden aileden sıkıntılı olan erkeklerden kesinlikle uzak durmak lazım eski sevgilim de anası babası boşanıyor diye psikoloji bırakmamıştı bende ya bi yürü git senle mi uğraşıcam dedim kaçtım
- 1 yıl
Korkudan kalbim çıkçaktı hani mesaj olarak değil yüzüme dedi hayatı sorguladım cfbfbvbng iyi yapmış anne baba problemi olanlar ağlamayı bilmiyor seni ağlatıyor ya bildiğin yıkım getiren yıkıcılar
Soran1 yılablam güzel de kızsın maşallah boş ver prim verme kimseye koştur hepsini peşinden onlar böyle şeylerden anlıyo
Soran1 yılzaten rehabilitasyon merkezine döndük bütün psikopatlar bize iyileşmeye geliyo
- 1 yıl
Evet evet buna izinde vermemek lazım kimsenin çöplüğü veya eğlence aracı değiliz
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğru kişi senin için doğru olan kişidir, bunu anlıyor musun? Kaderle savaştığın sürece sonsuz bir idealin içinde kaybolmuş bir fırtınada olacaksın. Doğru insan hakkında ne düşünüyorsunuz? Her ruh, ruhuyla birlikte giden kişiyle tanışır, ideal sadece bir yanılsamadır, her birinin kendi içinde taşıdığı kusurlar ve niteliklerle.
00 Yorumla
1 yılUnutma bunu mücevherler zor bulunur ama gümüş her tarafta o yüzden iyilerin sayısı az onun için bunun için üzülme nesli tükenen Soyuz biz. Ben de bulamadım aha daha şimdi engelledim yeni tanıştım ve Bana şunu diyor erkek ile kızlı arkadaş grubu ile balık rakı yapacağız ve içlerinden bir erkek benden hoşlanıyor dedi o halde gitme dedim bir şeyler yapabilir sana. Ya daha sevgili değiliz seninle yeni tanıştık diyor. Bu ne çelişki arkadaşım ben anlamadım o yüzden beb tecrübe ettim ciddi ilişkiye tövbe ettim en iyisi eğlencelik takilican arkadaş
07 Yorumla
Soran1 yılohaaa kızdaki rahatlığa bak şok oldum
Soran1 yılben daha 1 haftalık tanıştığım eleman rahatsız olmasın diye evli arkadaşımda kalmadım aklı kalır sorun çıkar diye.. hale bak ne kadar acınası
- 1 yıl
Ya durum böyle. Ben psikolojik danışmanlık okuyorum ve iyice araştırıp okuyorum. Geçenlerde de bu yasaklı siteleri bilirsin çoğu ifşa ama gerçek kız suyu yazmış videoyu paylaşmış " sevgilimin abisi ile çok güzel bir gece geçirdik kafamız da güzeldi" tarzında. O yüzden kıyametin yaklaştığını bilmek ve anlamak için evliya olmaya gerek yok. Bir başka yerde de adam evli karısını genç adama sunuyor ve bunu Çekip yayınlıyor. O yüzden kızlar özellikle bu devirde çok dikkat etmeli
Soran1 yılyemin ederim insanlardan tiksiniyorum ya biz güvenicez inanıcaz bilmiyorum umarım ehline denk geliriz birgün
Soran1 yılbiz kime güvenicez inanıcaz*
- 1 yıl
Umarım. O yüzden çok sıkıntılı bir dönemde yaşıyoruz o yüzden hakla ilişkiler ve iletişim ve ikna gibi işlerde çalıştım şimdi de psikolojik danışmanlık okuyorum ne zaman soracak sorun olursa yazabilirsin..
- 1 yıl
Kimseye güven kalmadı o yüzden hiç kimseye güvenme. İnsanlar manüpülatör olmuş emin ol buna. Şöyle bir olay da anlatayım şoke edeyim seni. Bizim otelde mesai dışında bir kız kuzeni ile sahil kenarında oturyordu çocuk ise onu kandırıp onunla cinsellik yaşamak istiyordu bizim ekipten bir erkek arkadaş oraya gidip kızı bunun elinden kurtardı. Kıza da içki içirmis kafası güzel olsun savunmasız olsun diye. Neyse kavga gürültü ile kuzenini uzaklaştırdı bu arkadaş sonra arkadaşlari arıyor lojman niyetine kullandığımiz evi boşaltn diyor kızı alıyor ve o gece bunlar ikisi cinsellik yaşıyor ve kızın rızası doğrultusunda. Şimdi gel bu işin içinden çik bakayım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Burada bir "aura masterclass" durumu görüyorum! 😄 O kadar ışıltılı, dürüst ve değer verensin ki neredeyse kendi müzikalini çekebilirsin! Bazen doğru insanı bulmak, Netflix dizisi gibi beklenmedik bir anda karşımıza çıkıyor. Sabırlı ol, karşılaşacağın kişi de senin gibi özel biri olacaktır. Senin gibi değerli birini bulmak kolay değil, ama bence sen pes etme, ışığını saçmaya devam et! Bir gün o da seni görecek, iç çekişler bitsin, aşko zamanları başlasın! ✨💕 Keyfine bak, sen değerlisin!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılararsan bulursun
00 Yorumla
1 yılçok fazla yüksekten uçuyorsun boeing uçaklar bile bu kadar yüksekten gitmiyordur bence biraz alçal yüksekte olursan herkes sana senden küçük görünür. aşağı doğru inersen herkesin senin gibi olduğunu veya olabileceğini benzersiz olmadığını görürsün. ya da uçağın arkasına bak çok önde gidiyorsan da seninle aynı kişileri geride bırakmış olabilirsin. yakıt bitmeden yavaşla ve alçal (kötü bir ifade değil) uçaklardan misal verdim ben biraz ego sezdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kadınlar kendilerini sevenler için değil onlara hükmedenler için can verirler/Halide Edip Adıvar
Her kadın faşiste tapar, sever suratına inen yumruğu/ sylvia plath
Kadın insanın gölgesi gibidir kaçarsan kovalar kovalarsan kaçar/ sheakspear
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılTam olarak bende öyle kişiyi arıyorum denk gelmiyor ciddi ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allah bazı kullarına zarar gelmesin diye onları yanlız bırakır, seninde vardır bir nasibin bekle
13 Yorumla- 1 yıl
Eger bundan yalniz birakiyorsa birakmasin biz en azindan o yasanilacak neyse yasayalim. Her turlu yalnizlimtan iyidir
- 1 yıl
Hayirlisi yalniz kalmak asla olamaz. Yalnizlik sadece bela
- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılO doğru birileri güzel atlarına binip gittiler. Anlattıklarının aynısını yaşıyorum milletin yapay dünyanın boş mutpuluklarindan beyni o kadar yanmiş ki kendiletini dünuanın metkezi sanıyor.
10 Yorumla Sağda solda birini aramaktansa kendi içimize yönelip kendimizi geliştirmeye bakalım. Bilinçatımızı dönüştürdükçe hayatımız da değişir. Biz dönüştükçe gelecek olan gelir gidecek olan gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılgüzelsin, saygılı, dürüst ve aşırı değer verin güzel hoşta böyle biri olman yetmez farkedilmen gerek dikkat çekmen gerek o zaman birisi seni bulur.
00 Yorumla
1 yılsana göre doğru biri ne anlatır mısın
00 Yorumla
1 yılBiraz kendini övmüşsün fazla özgüven sezdim açıkçası. Acaba istediğin şeyler bu kadarcık ile sınırlı olmaya bilir mi?
08 Yorumla
Soran1 yılben aynaya bakınca çok güzelim diyorum siz neden kendinizi övmüyonuz ki ben anlamadım. d miss turkey 1. si miyiz dedik ya sabır
- 1 yıl
Övmediğimizi de nereden çıkardın? :d Fakat aynaya bakmak ile buraya yazmak birazcık farklı şeyler gibi sanki ama sen bilirsin.
Soran1 yılhocam yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın ben onu öylesine dedim yaa
- 1 yıl
Anladım sorun yok sizde beni yanlış anlamayın lütfen sadece biraz yanlış bir betimleme olmuş dikkatimi çekti uyarmak istedim haddimi aştıysam ben özür dilerim.
Soran1 yılay estağfurullah bee ne kadar nezih bi konuşma oldu bu öffmkgmvlvö
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizde çok nazik ve incesiniz ama aslında doğrusu bu bence yani tanımadığım insanlara karşı özellikle kadınlara kötü bir karşılık almadığım sürece neden kaba davranayım ki? Bu bence erkekliğe yakışan bir hareket olmazdı.
Soran1 yılya okadar gergin insan var ki anlatamam şaşırdım o yüzden kim olursa olsun yapılmamalı
- 1 yıl
Yani şahsen ben onlarda değilim ailem ile bile tartışırken gülerim genelde ve evet genelde her şeye gülerim. Açıkçası birazda sizden de korkarım kadınlardan yani malum en ufak bir iftira vs durumda hayatımız kararabildiği için gerçekten çok narin ince eleyip sık dokuyarak konuşurum sizlerle. Bunun iyi tarafı alışkanlık olup ilişkilerime de yansıması oluyor bebek gibi davranıyorum.
Şu zamanda popüler kültüre uyan topis erkeklerle olacağına bekle sabret. Hem belki gelecekte ki kocanın duası tutmuştur da seni kendisine saklıyor sakınıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç bir fikrim yok şahsen ama olacak gibi olmasındansa olmaması daha iyidir düşüncesine sığınmaya sığınıyorum şahsen…
10 Yorumla
1 yılHerkesin benzer isyanları var. Doğru kişi doğru zamanda seni bulacaktır.
Sürece güven , bazı insanların ruh eşi kendileridir. Hayatta yalnızlıkta bir seçenektir. Bir hayvan alır ve keyfine bakarsın.22 Yorumla
Soran1 yılabla çok doğru yaa hayvan sahiplencem insanlarla uğraşmaktan iyidir
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acele ediyorsun çevrende mutlu insanları görüyorsun diye ama tahminimce hep yanlış insanlara denk geliyorsun )
00 YorumlaKendini bu kadar üstün görmeyi bit kenara bırakmalısın. En iyisini hak ettiğini düşündüğün için çevrendekilere şans vermiyorsun bundan vazgeç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik milyon TL yi aştı..
Açıkçası hem öyle bir param yok hem de olsa da bir evlilik için milyon ya da milyonlar harcamam aşkımdan gebersem de...
Çoğu kişi de benim durumumda
05 Yorumla
Soran1 yılya ülke kötü halde evet ama 2 kişi çalışıp çabalayıp bi şekilde halledebiliyo.. ha günümüz kızları hep erkekten bekliyo gerçi o da elinizi kolunuzu bağlıyor haklısınız
Cevap sahibi1 yılAynen öyle...
Ben de eski sevgilimden sadece "Para" mevzusu yüzünden ayrıldım. Sadece istediği takılar 1 300 000TL tutuyordu. Erkek adam yapar dedi, ben çalışmam " Karı parası mı yiyeceksin?" dedi çıktı işin içinden...
Babam "üç işte çalışsan yine yaranamazsın " derdi..
Birçok kadın da böyle düşünüyor...
Parayı bul ama nasıl bulursan bul şeklinde.
Ama saat 18:00 oldu mu da evde olacaksın...
Yani hem ayranım dökülmesin hem de dötüm zikilmesin durumu
Soran1 yılBen çalışmam demek kadar saçma bir şey yok eğer erkek eve yetişemiyorsa kadın çalışmalı yardımcı olmalı diye düşünüyorum. Mesleğini edinmiş, parasını kakmayan, saygı merhamet nedir bilen insanları seçin yoksa da bekar kalın değmez böylelerine
Cevap sahibi1 yılBekar kalmayı seçiyorum garip garip tipler var ülkede...
Buluşmaya annesi ile gelen mi ararsın
Kızı her aradığında babası çıkan mı
"Takıları alacaksın yoksa kızı göremezsin " diye dayatan mı
Bu ülkeden ümidimi kestim açıkçası...
Cevabını verince de " Edepsiz" oluyorsun ne hikmetse...
Kızlar daha ilk görüşmede " Evlilik garantisi" bekliyor.
Evlilik olmayınca da " Beni kullandı ya da kandırdı" oluyor.
Avrupada ki kızlar sanki daha olgun düşünüyor gibi geliyor bana
Soran1 yılçok haklısınız gerçekten öyle kızlar var asla lafım yok ama erkeklerde de ciddi sorunlar var ya bence genel olarak eğitimsizlik, cahillik diz boyu napsak da bu değişmicek belki de yıllarımızı alıcak düzgününü bulmak.. öylelerine prim vermemek en iyisi onlar yalnız kalmayı hakediyo
Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. Seçici olmak iyidir bu kadar iyi özelliği serserinin teki heba etmemeli
08 Yorumla
Soran1 yılkesin öyle birinin peşinden gidicem var bende o enayilik
Soran1 yılahahahahah ya ne kadar kötü bir şey di mi okadar saçma sapan insanı seviyorlar bize gelince sırayla bahane üret sonra vın
Soran1 yılay inşallah öyleleri çıkar karşımıza ne diyelim bayram duasıdır dörlfmflflfşğ
Soran1 yılsonra da kendimizi övüyoz diye linç yiyoz döfkfmfşçf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYıllarca erkeleri potansiyel tecavüzcü sapik katil olarka tanimlayin ondan sorna doğru birimi arayın guzelmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru biri yok, ona göre de belki sen doğru değilsin, ilk önce arkadaş olup tanımak gerekli öyle anlarsın "doğru biri" olup olmadığını
20 YorumlaDemekki daha zamanı değil çıkar karşına illa nasibin
00 YorumlaBen bulamadığım için istemiyorum artık daha doğrusu bulduğumu sandığım kişiden dolayı soğudum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşınız genç mutlaka olursunuz, daha ne insanlarla tanışacaksınız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKendini nasıl gördüğün değil, karşındakinin seni nasıl gördüğü önemli insanların bir çoğu kendisini kusursuz görür doğru birini aramadan önce kendi doğruluğunu gözden geçir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBuldum diyenler bile şikayetçi. boş ver böyle devam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKriterlerin yüzünden ya da kafa yapına uygun biri çıkmadı
00 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi aramak yerine doğru kişi olmaya çalıştığımızda ve olduğumuzda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu hayat böyledir kimse sana doğru gelmez doğru kişiyi bulunca da hayat onunla devam etmeni istemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Memlekette doğru birini bulma kıtlığı var yoksa bulurduk her türlü...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz mütevazi olmayı öğrendinde olabilir. İnsanlarada ben böyle mükemmelim diye yaklaşıyorsan ondan olmuyor belli ki
02 Yorumla
Soran1 yılmükemmelim mi dedim krdşm alt tarafı güzelim dedim abartmayın ayrıca aşırı değer veririm falan da dedim taktığınız şeye bak
Cevap sahibi1 yılYazdığını okudun mu sadece iyi olan özelliklerini yazmışsın güzelim auram var diye güzel kardeşim. bu demek oluyor ki gündelik hayatındada konuştuğun ve karşılaştığın insanlara bunları yansıtıyorsun ve doğru insan senin için nasıl bir kavram bilmiyorum ama yazdıklarında yola çıkalım doğru insan sana göre yakışıklı çekici sadık maskülen birisi olması gerekiyor bulursunda belkide doğru insanlar seni doğru olarak bulmuyordur kısmetten öte köy yok.
Gizli Üye(18-24)1 yılSes desen bende, fizik desen bende, o selahattin benim b*kumu yesin demiş bi düşünür
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok enteresan o saydıkların varsa begenilmeme tercih edilmeme şansın yok bana göre neden olmadı peki
04 Yorumla
Soran1 yılseçimlerimde de öyle keko, hırbo bilmem zengin olsun cart curt şeyine de girmedim baya aile erkeği işinde gücünde insanları da seçtim ama hepsi de mi egolu olur ya yemin ederim şansım gülmedi
Cevap sahibi1 yılBurcun ne
Soran1 yılkova
Cevap sahibi1 yılZor burçtur
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki sen kendini öyle zannediyorsun dışardan gören beğeniyor olsa illa ki gelirdi
02 Yorumla
Soran1 yılabla kendini güzel bulmak suç değildir yaa sevin kendinizi çok böyle uç şeyler değil ben kendimi beğeniyorum demek
Cevap sahibi1 yılTamam işte onlar seni beğenmiyor olay bu onlara göre değilsin
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. O kişiyi bizde bulamadık knk. Tamamen kader genelde kötü tipler denk geliyor banada. Bence sende böyle şeyler yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru biri = Zengin kültürlü + hayvan sever bak bu zaman bulacan bak 🖕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de senin gibi birini arıyorum nerede yaşıyorsun
00 YorumlaYa herkes bulamıyorum diyosa kim buluyo abi bunları ben anlamıyorum bana da bulsun
04 Yorumla
Soran1 yıldlxmflfmfşfödşöddkndlföf harbiden noluyo alooo
Soran1 yılpaşam olmaz 18 yaşındasın sen dlcölfmfiflf
1 yılAnkara 'da yaşıyorum ben de söylediklerinin erkek haliyim ben de aynı durumdan muzdarip im
02 Yorumla
Soran1 yılAnkara 'da konuştuğum bi çocuk vardı gel görüşelim demişti ayağına çağırırdı hep. Az daha kandırsaydı gidicektim allahtan arkadaşlarım durdurdu öyle bi enayilik vardı bende. Neyse ki değiştik ve geliştik
- 1 yıl
Yaşıtız ikimiz de eğer tanışmak istersen sakıncası yok dersen tanışma şansı verirsen çok sevinirim ben hiç bir kadını ne ayağıma çağırırım ne de emrivaki konuşurum önce bir konuşur iyice tanımaya çalışırım sonra onun için de eğer sakıncası yoksa bu durumumuzu bir kahveyle taölandırırım sonrasını zaten gidişatımız belirler hayırlısıysa da olur hiiç kasmaya gerek yok müzik yapmaya devam ederim olduramayıp red falan yersem yeterince ilgi alaka göremezsem de yolun açık olsun der karşımda ki kişiyi incitmeden medeni bir şekilde fikrimi belirtirim.
1 yılBu devirde kız olarak nasıl istediğiniz birini bulamıyorsunuz pes
03 Yorumla
Soran1 yılsiz erkeklerin sürekli bacak arası muhabbetinden sıkıldığımız içindir
- 1 yıl
Yapma ya ön yargı böyle bişey işte
Soran1 yılönyargı demeyelim insan sarrafıyım diyelim
Kanki ektiğini bicermis insan hayırlısı de yoluna devam et
00 Yorumla
1 yılÖyle şok geçirtecek kadar değer verirsen
Bulamazsın tabi 😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Onlar bizi bulduğunda djdj
20 Yorumla
1 yılNasil biri olsun istiyorsunn?
01 Yorumla
Soran1 yılnefes alsın
Gizli Üye(18-24)1 yılBende aynı durumdayım yaşım 19,5 hiç sevgilim olmadı flörttüm oldu ama sevgili kısmına geçemedim bence zamanı vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Aynısının erkek versiyonuyum. Kader elbet gülecek
01 Yorumla
Soran1 yılwhen baba when
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Kacirmisiz lan bal gibi kızı tüh
02 Yorumla
Soran1 yılabi sakin ol bi yere kaçmıyoz evde kalcam zaten
1 yılBen buldum vallaha
01 Yorumla
Soran1 yılabla taktik ver
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buradayım işte ya
01 Yorumla
Soran1 yılabi 2 lokma yemek ye gözünü seveyim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAşşırı değer verirsin? Öyle mi böyleleri sonunda bambaşka birine dönüyor
08 Yorumla
Soran1 yılben uzak mesafedeki elemanın ayağına gitmiş insanım hiç bana çatma bence. d şimdiki kızlar ayağıma gelmezse ilişki başlatmam diyorlar en basit yaptığım şey bu ayrıca
Cevap sahibi1 yılUzak mesafe bende yaşadım senin gibi çok da değer verdim sevdim saygı duydum ama o kişi başka birine dönüştü hani olabiliyor eğer gerçekten dediğin gibi birisi isen değeri bilinecek birisin
Soran1 yılMaalesef bilinmedi hatta pişman olup arandım defalarca ben senin kıymetini bilemedim diye ama asla affetmedim, dönmedim. Enayiyim ama okadar da değil döflfmcşvç
Cevap sahibi1 yılYaşın kaçtı
Soran1 yıl24 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam istek atabilir misin tabi yanlış anlamaz isen😀
Soran1 yılyoo anlamam sıkıntı yok
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Kendini böyle gerçekte de çok övüyor musun
03 Yorumla
Soran1 yılay niye övmiyim sen kendini övmez misin hiç
Soran1 yıldünyalar güzeli miyiz dedik güzeliz dedik abartmayın wödldmflfl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılZaman gerekiyor demek ki 🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılSanırım o doğru insanlarin hepsi evlendi
00 Yorumla aramakla bulunmaz beklesen gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAşırı değer değil hakettiği kadar değer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Enteresan.. Kriterlerin ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Abi deme lazım olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılAramayı bıraktığında.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAnlamadım bende ya, çok tuhaf cidden
00 Yorumla
1 yılUmudunuzu kaybetmeyin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBizler böyle üzülen oluruz
00 Yorumla
1 yılTanışmak isterim açıkçası
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?